علیرضا خمسه به «استخر» سروش صحت پیوست برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

آمار هفتگی پرفروش‌ترین فیلم‌های سینمایی در خراسان رضوی (۱۶ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۴۴۳۰
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۵
آمار هفتگی پرفروش‌ترین فیلم‌های سینمایی در خراسان رضوی (۱۶ دی ۱۴۰۲)
فیلم سینمایی فسیل به کارگردانی کریم امینی همچنان در صدر فروش سینما‌های خراسان رضوی قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم‌های سینمایی پرفروش در سینما‌های خراسان رضوی طی هفته گذشته (از ۹ تا ۱۵ دی ۱۴۰۲)  به شرح زیر است:

۱- فیلم سینمایی فسیل به کارگردانی کریم امینی، با فروش ۸۱۱ هزار و ۱۶۴ بلیت در ۱۶ هزار و ۶۱۷ سانس، ۳۳۹ میلیارد و ۷۸۱ میلیون و ۸۴۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده است.  

۲- فیلم سینمایی هتل به کارگردانی مسعود اطیابی، با فروش ۶۷۹ هزار و ۲۲۰ بلیت در ۱۰ هزار و ۷۰ سانس، ۲۸۹ میلیارد و ۵۳۸ میلیون و ۳۳۴ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از پنجم مهر ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۳- فیلم سینمایی شهر هرت به کارگردانی کریم امینی، با فروش ۲۲۷ هزار و ۹۶۸ بلیت در ۷ هزار ۷۰۷ سانس، ۹۵ میلیارد و ۷۶۱ میلیون و ۳۰۰ هزار و ۲۵ ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ آغاز شده است.  

۴- فیلم سینمایی بچه زرنگ به کارگردانی حامد جعفری، با فروش ۲۰۲ هزار و ۲۲۱ بلیت در ۴ هزار و ۲۸۳ سانس، ۶۴ میلیارد و ۱۵۲ میلیون و ۸۱۵ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۵ مهر ۱۴۰۲ آغاز شده است.  

۵- فیلم سینمایی ویلای ساحلی به کارگردانی کیانوش عیاری، با فروش ۸۲ هزار و ۴۷۰ بلیت در هزار و ۷۲۷ سانس، ۳۷ میلیارد و ۱۹۱ میلیون و ۱۲۵ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۵ آذر ۱۴۰۲ آغاز شده است.  

۶- فیلم سینمایی آهنگ دو نفره به کارگردانی آرزو ارزانش، با فروش ۷۹ هزار ۹۴۲ بلیت در ۴ هزار و ۷۱ سانس، ۳۱ میلیارد و ۷۹۰ میلیون و ۴۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ آغاز شده است.  

۷- فیلم سینمایی نارگیل۲ به کارگردانی سیدداود اطیابی، با فروش ۷۳ هزار و ۵۴۲ بلیت در ۳ هزار و ۴۱۹ سانس، ۲۶ میلیارد و ۴۲۴ هزار ۷۹۰ ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۸- فیلم سینمایی ورود خروج ممنوع به کارگردانی امید آقایی، با فروش ۵۸ هزار ۶۰۶ بلیت در هزار و ۳۵۱ سانس، ۲۵ میلیارد و ۳۱۴ میلیون و ۵۷۵ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۵ آذر ۱۴۰۲ آغاز شده است.  

۹- فیلم سینمایی سه کام حبس به کارگردانی سامان سالور، با فروش ۴۸ هزار ۸۸۵ بلیت در ۲ هزار ۶۲۹ سانس، ۲۲ میلیارد و ۳۵۴ میلیون و ۳۷۵ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۸ فروردین ۱۴۰۲ آغاز شده است.

۱۰- فیلم سینمایی گیجگاه به کارگردانی عادل تبریزی، با فروش ۴۹ هزار و ۱۰ بلیت در ۲ هزار ۲۲۱ سانس، ۲۱ میلیارد و ۹۹۶ میلیون و ۴۷۵ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۲ مهر ۱۴۰۲ آغاز شده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->