خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درسی دانش‌آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه رستورانی

  • کد خبر: ۲۰۵۵۵۶
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه رستورانی
سس فرانسوی به عنوان چاشنی برای انواع سالاد، ساندویچ و انواع غذا‌های گوشتی استفاده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سس فرانسوی یکی از خوشمره‌ترین سس‌ها است که شما با داشتن طرز تهیه اصلی این سس میتوانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.

سس فرانسوی خانگی؛ فرمول اصلی سس فرانسوی

سس فرانسوی، از محبوب‌ترین سس‌های مورد استفاده در سرتاسر جهانف بخصوص در کشورمان ایران است. بطور کلی سُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه‌دادن به انواع غذا‌ها مورد استفاده قرار میگیرد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه‌ترین آن‌ها است.

سس فرانسوی آماده در دسترس است، اما اگر مایلید در خانه و با ترکیبات مطمئن تری آن را تهیه کنید، می‌توانید این سس بی نظیر را با طرز تهیه‌ای که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی، آورده ایم، تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی

آب نصف پیمانه

سرکه (سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب) نصف پیمانه

پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات ۱ عدد

سس خردل فرانسوی یا سس دیژون یک ق غ

روغن زیتون یک پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سس فرانسوی

مرحله اول: برای تهیه سس فرانسوی آب، سرکه و خردل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا به خوبی ترکیب شود.

مرحله دوم: به جای پودر آرومات که در سس فرانسوی استفاده می‌شود، پودر عصاره مرغ را بریزید.

مرحله سوم: زمانی که مخلوط کن در حال کار کردن و ترکیب مواد است، از بالا داخل ظرف مخلوط کن روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید.

مرحله چهارم: در صورت تمایل از نمک و فلفل استفاده کنید.

سس فرانسوی شما آماده است، می‌توانید با غذا و سالاد خود میل فرمایید!

نکات مهم

اگر می‌خواهید سس فرانسوی را به مصرف سالاد‌های سبز برسانید، می‌توانید سس مایونز را با سس گوجه فرنگی، شکر، سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید تا سس فرانسوی به دست آید.

در حالت عادی روغن با مایعات ترکیب نمیشود و آب زیر و روغن روی ترکیب می‌ایستد، سس خردل رل کاتالیزور این سس را ایفا میکند و مانع از بریدن سس می‌شود و باعث ترکیب آب و سرکه با روغن زیتون می‌شود.

به جای خردل می‌توانید از عصاره قره قوروت یا عصاره تمرهندی استفاده کنید، اما سس رنگ زیبایی نخواهد داشت.

برای اینکه سس بریده نشود و روغن از سس جدا نباشد، روغن زیتون را کم کم به مخلوط کن بیافزایید.

هر ۱ قاشق سوپ خوری سس فرانسوی هفتاد و پنج گرم کالری انرژی دارد.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->