به گزارش شهرآرانیوز، سس فرانسوی یکی از خوشمرهترین سسها است که شما با داشتن طرز تهیه اصلی این سس میتوانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.
سس فرانسوی، از محبوبترین سسهای مورد استفاده در سرتاسر جهانف بخصوص در کشورمان ایران است. بطور کلی سُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزهدادن به انواع غذاها مورد استفاده قرار میگیرد که سس فرانسوی یکی از خوشمزهترین آنها است.
سس فرانسوی آماده در دسترس است، اما اگر مایلید در خانه و با ترکیبات مطمئن تری آن را تهیه کنید، میتوانید این سس بی نظیر را با طرز تهیهای که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی، آورده ایم، تهیه کنید.
آب نصف پیمانه
سرکه (سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب) نصف پیمانه
پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات ۱ عدد
سس خردل فرانسوی یا سس دیژون یک ق غ
روغن زیتون یک پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
مرحله اول: برای تهیه سس فرانسوی آب، سرکه و خردل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا به خوبی ترکیب شود.
مرحله دوم: به جای پودر آرومات که در سس فرانسوی استفاده میشود، پودر عصاره مرغ را بریزید.
مرحله سوم: زمانی که مخلوط کن در حال کار کردن و ترکیب مواد است، از بالا داخل ظرف مخلوط کن روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید.
مرحله چهارم: در صورت تمایل از نمک و فلفل استفاده کنید.
سس فرانسوی شما آماده است، میتوانید با غذا و سالاد خود میل فرمایید!
اگر میخواهید سس فرانسوی را به مصرف سالادهای سبز برسانید، میتوانید سس مایونز را با سس گوجه فرنگی، شکر، سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید تا سس فرانسوی به دست آید.
در حالت عادی روغن با مایعات ترکیب نمیشود و آب زیر و روغن روی ترکیب میایستد، سس خردل رل کاتالیزور این سس را ایفا میکند و مانع از بریدن سس میشود و باعث ترکیب آب و سرکه با روغن زیتون میشود.
به جای خردل میتوانید از عصاره قره قوروت یا عصاره تمرهندی استفاده کنید، اما سس رنگ زیبایی نخواهد داشت.
برای اینکه سس بریده نشود و روغن از سس جدا نباشد، روغن زیتون را کم کم به مخلوط کن بیافزایید.
هر ۱ قاشق سوپ خوری سس فرانسوی هفتاد و پنج گرم کالری انرژی دارد.
منبع: نمناک