زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درپی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک در مجمع مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روحانی: هر جا معضل پیچیده‌ای بود، مرحوم آیت‌الله هاشمی به صحنه می‌آمد

  • کد خبر: ۲۰۵۶۱۱
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
روحانی: هر جا معضل پیچیده‌ای بود، مرحوم آیت‌الله هاشمی به صحنه می‌آمد
روحانی گفت: هرجا معضل پیچیده‌ای بود و کسی حاضر نبود بار بازکردن گره را به دوش گیرد، هاشمی رفسنجانی بی‌منت بر صحنه می‌آمد.

به گزارش شهرآرانیوز حسن روحانی در مراسم هفتمین سالگرد درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با بیان این‌که «روز‌هایی وجود داشت که آیت‌الله هاشمی تنهای تنها بود»، یادآور شد: این روز‌ها را پس از حادثه هفتم تیرماه ۶۰ و شهادت آیت‌الله بهشتی و ترور ناموفق آیت‌الله خامنه‌ای و بستری‌شدن ایشان در بیمارستان به یاد دارم که هاشمی رفسنجانی را تنهای تنها کرده بود. او در آن زمان همه مسئولیت‌ها را در صحنه به دوش گرفته بود. هرچند حضور امام راحل تیکه‌گاه بزرگ و بی‌بدیلی برای همه بود، اما کسی باید در صحنه مسئولیت‌ها را به دوش می‌گرفت و آن روز آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی تنهای تنها بار جمهوری اسلامی را به دوش گرفت تا از آن روز‌ها عبور کردیم.

وی افزود: هرجا معضل پیچیده‌ای بود و کسی حاضر نبود بار بازکردن گره را به دوش گیرد، هاشمی رفسنجانی بی‌منت بر صحنه می‌آمد.

رئیس دولت‌های یازدهم و دوازدهم یادآور شد: در دوران جنگ و در سال ۱۳۶۲ پس از سه عملیاتی که با پیروزی همراه نشد، و ناامیدی و یأسی را دامن می‌زد، هاشمی بار سنگین جنگ را به دوش گرفت تا یک پیروزی نسبی در عملیات خیبر به دست آوریم تا در نهایت به پیروزی بزرگ والفجر هشت در سال ۶۴ رسیدیم.

روحانی ادامه داد: هاشمی بود که با تدبیرش پایان جنگ را این‌چنین رقم زد که همه اسرای ما با عزت به کشور بازگردند و سازمان ملل آغازگر بودن عراق در جنگ را به تصویب برساند. کاش آیت‌الله هاشمی رفسنجانی سال ۹۷ هم زنده بود تا ببیند دولت عراق رسماً خط تالبرگ را به عنوان مرز بین ایران و عراق اعلام کرد. 

رئیس‌جمهور سابق تصریح کرد: انتخابات به اعتقادم یکی از ثمرات بزرگ جمهوری اسلامی است، این امر باید آزاد، مشارکتی، رقابتی و باامنیت برگزار شود، این همان قولی است که به ملت دادیم. ما باید به این قول عمل کنیم. این قول انقلاب ما به مردم بود تا آنان برای سرنوشت خود تصمیم بگیرند.

روحانی افزود: امروز هم رهبری انقلاب به صراحت می‌گویند یک انتخابات پرشور با مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت باید برگزار شود. من می‌فهمم این سخن رهبری حرف دل اکثریت قاطع ملت ایران است.

وی با طرح این پرسش که «چطور تحقق مشارکت امکان‌پذیر است؟»، گفت: این امر با جمله بعدی رهبری که می‌گویند رقابت‌پذیری وجود داشته باشد، احساس سلامت و امنیت در انتخابات باشد محقق می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->