احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اسلامی: تهدیدات هسته‌ای رژیم صهیونیستی به شورای امنیت گزارش نشد

  • کد خبر: ۲۰۵۹۹۹
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۷
اسلامی: تهدیدات هسته‌ای رژیم صهیونیستی به شورای امنیت گزارش نشد
رییس سازمان انرژی اتمی گفت: تهدید آشکار استفاده از سلاح هسته‌ای محکوم است و باید به آن پرداخته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در جریان حضور در برنامه به افق فلسطین در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت نامه ارسالی ایران به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص تهدید وزیر رژیم صهیونیستی به بمباران اتمی غزه گفت: این نامه به طور مشخص جواب نداشت. روزی که وزیر گردشگری رژیم صهیونیستی غزه را تهدید به حمله هسته‌ای کرد، در کمال ناباوری دیدید که هیچ عکس‌العملی در دنیای حاضر نسبت به این موضوع رخ نداد.

وی افزود: اظهارات مشابهی نیز از سوی نتانیاهو در سخنرانی سازمان ملل متحد مطرح شد و ایران را به حمله هسته‌ای تهدید کرد. دو تن از نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی نیز اظهارات مشابه داشتند؛ من نامه‌ای را به آقای رافایل گروسی نوشتم و از وی خواستم بر اساس وظایف قانونی خودش که مهمترین وظیفه آژانس نظارت بر عدم اشاعه سلاح هسته‌ای است، به این موضوع بپردازد و این اظهارات رسمی را به شورای امنیت سازمان ملل گزارش دهد. اما اتفاقی نیفتاد.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان تصریح کرد: در شورای حکام نیز انتظار بود به موضوع اسرائیل پرداخته شود که با توجه به لابی سنگین صهیونیست‌ها در سازمان‌های بین‌المللی این اتفاق رخ نداد. ما همچنان انتظار داریم به این موضوع پرداخته شود چون تهدید آشکار استفاده از سلاح هسته‌ای محکوم است و باید به آن پرداخته شود.

وی افزود: نکته مهم این است که امروز شرایط فلسطین و اوضاع و احوال غزه یک پرده از شرایط این منطقه کنار زد و برای مردم دنیا و کل جهانیان بیشتر و دقیق‌تر ماهیت این رژیم معرفی شد.

اسلامی گفت: در ۷۵ سال گذشته تاکنون شرایط این چنینی اتفاق نیفتاده که چهره رژیم صهیونیستی و ظلم و جنایاتش به دنیا معرفی شود. تاکنون فلسطینیان را مترادف با تروریست قلمداد می‌کردند و همیشه با تروریست خواندن فلسطینیان، جنایاتشان را توجیه می‌کردند و حق مسلم خودشان می‌دانستند که بایستی با آنها برخورد کنند و برای برقراری امنیت خودشان دست به هر جنایتی بزنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->