طالبان گروه‌هایی را برای حل مشکلات هویتی مهاجرین به ایران اعزام کرد خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و ایران در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین + فیلم پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و ایران (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین روایت انوش دستگیر از پناهندگی تا نیمکت تیم ملی هلند با تلاش‌های هند، آمریکا معافیت تحریمی بندر چابهار را تمدید کرد نخستین محموله سوخت صادراتی از ایران با خط آهن خواف-هرات وارد افغانستان شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (۷ آبان‌ ۱۴۰۴) فینال فارسی‌زبانان | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تایلند + فیلم مذاکره در ترکیه آشتی در تهران + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند تیم ملی والیبال افغانستان نایب‌قهرمان مسابقات مرکز آسیا شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (ششم آبان‌ماه ۱۴۰۴) بلندقامتان افغانستان برای اولین بار به فینال بازی‌های والیبال مرکز آسیا راه یافتند اجلاس کمیساران آب هیرمند به میزبانی تهران برگزار خواهد شد رویترز: افغانستان و پاکستان در مذاکرات صلح استانبول به نتیجه نرسیدند از گفت‌وگو درباره حقابه تا توافق برای نوسازی علائم مرزی | نگاهی به اهداف سفر معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل + فیلم اتباع خودمعرف به اردوگاه سفیدسنگ فریمان مراجعه نکنند نبرد سرنوشت‌ساز | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند در نیمه‌نهایی (۵ آبان ۱۴۰۴) ذبیح‌الله مجاهد: به گفت‌و‌گو با پاکستان متعهدیم، اما به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم واشنگتن‌پست در گزارشی، از ردپای تاریخی انگلیس در تنش‌های مرزی پاکستان و افغانستان خبر داد
سرخط خبرها

کاظمی قمی: کشورهای همسایه افغانستان هسته اصلی گروه تماس منطقه‌ای را تشکیل می‌دهند

  • کد خبر: ۲۰۶۴۹۱
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۷
کاظمی قمی: کشورهای همسایه افغانستان هسته اصلی گروه تماس منطقه‌ای را تشکیل می‌دهند
نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان گفت: با همتایان پاکستانی توافق کردیم کشور‌های همسایه افغانستان هسته اصلی گروه تماس منطقه‌ای برای افغانستان را تشکیل داده و بسته‌ای از پیشنهادات سازنده را به حکومت سرپرست افغانستان ارائه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن کاظمی قمی دوشنبه شب در پیامی در شبکه ایکس نوشت: در ادامه تلاش‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران برای کمک به مردم افغانستان، امروز در اسلام آباد پاکستان با جناب آقای جلیل عباس جیلانی وزیر امور خارجه، جناب آقای آصف درانی نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان و سایر مقامات این کشور ملاقات کردم.

در این ملاقات‌ها تاکید کردم صلح و ثبات منطقه وابسته به صلح و ثبات در افغانستان است و آن چه که می‌تواند به برقراری این صلح کمک کند، ابتکارات منطقه‌ای با محوریت کشور‌های همسایه افغانستان است.

در این چارچوب، با همتایان پاکستانی توافق کردیم کشور‌های همسایه افغانستان هسته اصلی گروه تماس منطقه‌ای برای افغانستان را تشکیل داده و بسته‌ای از پیشنهادات سازنده را به حکومت سرپرست افغانستان ارائه کنند.

گروه تماس و دستورکار آن قابل گسترش می‌باشد و می‌تواند به نگرانی‌های همسایگان افغانستان، کشور‌های منطقه و جامعه بین‌المللی در مورد افغانستان در قالب یک دستورکار مشخص با جدول زمانی منطقی، به صورت گام به گام بپردازد.

مذاکرات امنیتی ایران _ پاکستان درباره وضعیت امنیتی در افغانستان، به ویژه، فعالیت گروه‌های تروریستی در جهان در این کشور که تهدیدی علیه جهان و منطقه ایجاد می‌کند، روز دوشنبه برگزار شد.

هیات ایرانی به ریاست «حسن کاظمی قمی» نماینده ویژه ایران در امور افغانستان در این مذاکرات شرکت کرد و ریاست هیات پاکستانی نیز بر عهده نماینده این کشور در امور افغانستان بود.

بر اساس گزارش روزنامه پاکستانی نیشن، پاکستان در این مذاکرات ایران را در جریان انجام شدن حملات تروریستی مرزی توسط گروه «تحریک طالبان پاکستان» و استفاده از تسلیحات آمریکایی توسط آن‌ها قرار داد.

ایران نیز پاکستان را در جریان موج جدید تروریسم، به ویژه، اخیرا در شهر کرمان قرار داد که منجر به جان باختن بیش از ۱۰۰ نفر شد.

دو طرف توافق کردند اطلاعات امنیتی درباره تروریست‌هایی که در افغانستان فعالیت می‌کنند را به اشتراک بگذارند.

قرار است ایران و پاکستان در این باره با مقامات کابل گفتگو کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->