شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین وضعیت تامین واگن خطوط قطار شهری مشهد از زبان وزیر کشور (۲۸ دی ۱۴۰۲) + فیلم

  • کد خبر: ۲۰۷۰۱۳
  • ۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۹
آخرین وضعیت تامین واگن خطوط قطار شهری مشهد از زبان وزیر کشور (۲۸ دی ۱۴۰۲) + فیلم
وزیر کشور گفت: یکی از مسائل جدی ما در حمل و نقل شهری تامین واگن‌ها در قطار شهری است که باید در کنار ظرفیت‌های خارجی، ظرفیت‌های داخلی هم توسعه پیدا کند تا بتوانیم قطار شهری را با ساخت بومی داشته باشیم.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی، امروز ۲۸ دی ماه در حاشیه افتتاح بوستان ۲۳ هکتاری برکت در مشهد در جمع خبرنگاران در خصوص تامین واگن برای خطوط قطار شهری گفت: یکی از مسائل جدی ما تامین واگن‌ها است. البته این واگن‌ها بر اساس قراردادی بوده که با طرف چینی بسته شده است که اعتبار مالی آن را دولت به روز کرده است که بتوان برای شهر‌هایی که مترو دارند و به ویژه شهر مشهد این واگن‌ها آماده شوند.

وزیر کشور کفت: تامین واگن مورد نیاز متروی مشهد و سایر کلانشهرهای کشور در اولویت و مورد تاکید است. در کنار ظرفیت‌های خارجی، ظرفیت‌های داخلی هم توسعه پیدا خواهد کرد تا بتوانیم قطار شهری را با ساخت بومی داشته باشیم.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->