شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری
سرخط خبرها

گلباران حرم مطهر رضوی در شب میلاد امام جواد(ع)

  • کد خبر: ۲۰۷۲۸۶
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۱
گلباران حرم مطهر رضوی در شب میلاد امام جواد(ع)
دبیر ستاد مردمی بزرگداشت سالروز ولادت امام جواد(ع) از گلباران حرم مطهر در شب میلاد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «مهدی رجب‌پور» در نشست خبری اعلام برنامه‌های میلاد امام جوادالائمه(ع) با اشاره به شعار محوری «امام جواد(ع)؛ امام جوان؛ امام جهاد تبیین» که برای برنامه‌های میلاد در سال جاری انتخاب شده است، خاطرنشان کرد: برای بزرگداشت این روز ۹ برنامه عمده در نظر گرفته شده است که مهم‌ترین آن، گلباران حرم مطهر در شب میلاد امام جواد(ع) است.

گلباران حرم مطهر رضوی در شب میلاد امام جواد (ع)

وی افزود: این برنامه ساعت ۱۸ فردا (یکشنبه اول بهمن) از میدان شهدا به سمت حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

رجب‌پور در ادامه گفت: همچنین در طرح «یا جوادابن‌الرضا(ع)» شاهد برپایی ایستگاه‌های صلواتی، نورافشانی و ماشین‌نویسی در ایستگاه‌های منتخب مردمی خواهیم بود.

وی افزود: در طرح «پسران آسمانی» که در ۹ بیمارستان منتخب مشهد و بیمارستان‌های منتخب سراسر کشور اجرا می‌شود نیز برای تولد فرزندانی که به نام‌های جواد، محمدجواد و القاب امام جواد(ع) نام‌گذاری شود، با هماهنگی صورت گرفته ۹ درصد تخفیف بیمارستان و ۹ درصد تخفیف کانون جوادالائمه در هزینه زایمان، به اضافه بسته هدایای آستان قدس رضوی درنظر گرفته شده است.

رجب‌پور همچنین از اجرای طرح «امامت و مهدویت» و برگزاری نشست‌های تخصصی علمی و ادبی درراستای تبیین شخصیت امام جواد(ع) از ۱۰ رجب تا نیمه شعبان خبر داد و گفت: در طرح «مولود بابرکت» نیز که هم‌زمان با روز میلاد امام جواد(ع) در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار می‌شود، هنرمندان، شاعران و خطاطان برای این موضوع آثار هنری خود را ارائه خواهند کرد.

دبیر ستاد مردمی بزرگداشت سالروز میلاد امام جواد(ع) در ادامه گفت: همچنین طرح «انقلاب نور» با مشارکت ادارات کل ورزش و جوانان، آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود که در راستای آن، مسابقه آذین‌بندی منازل، مدارس، مساجد، ادارات و نهادها و ... به مناسبت ۱۰ و ۱۳ رجب، اعیاد شعبانیه و دهه فجر انقلاب اسلامی اجرا خواهد شد.

وی همچنین به اجرای طرح «خادم الجواد» در این ایام اشاره کرد و گفت: در این طرح از ۹ خادم الجواد که در طول سال کار شاخصی کرده‌اند، تقدیر به عمل می‌آید و اختتامیه آن روز اول اسفند در سالن روزنامه قدس برگزار می‌شود.

وی در ادامه گفت: همچنین در اجرای طرح «سلام بر امام» که آغازی برای اجرای چهارشنبه‌های امام رضایی بوده است نیز تولید محتوا در فضای مجازی صورت خواهد گرفت.

وی در ادامه از اجرای طرح «نذر نهم» به مناسبت این ایام خبر داد و گفت: بنا بر آن داریم با این طرح در خانه هر ایرانی ۹ پرس غذا طبخ و بین نیازمندان توزیع شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->