مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

حکایت پلنگ شاخ و شاخ پلنگ

  • کد خبر: ۲۰۷۴۵۲
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۴
حکایت پلنگ شاخ و شاخ پلنگ
در همین روزگاران جدید در یک مهمانی متأسفانه مختلط که خوشبختانه در یکی از کشور‌های خارج برگزار شده بود، چهار خانم میان سال در کنار هم نشسته بودند و با یکدیگر صحبت می‌کردند.

در همین روزگاران جدید در یک مهمانی متأسفانه مختلط که خوشبختانه در یکی از کشور‌های خارج برگزار شده بود، چهار خانم میان سال در کنار هم نشسته بودند و با یکدیگر صحبت می‌کردند و ضمن بیان خاطرات و تجربیات خود،  پشت سر دیگران نیز غیبت می‌نمودند. تا آنکه صحبت آن‌ها به ذکر خیر فرزندانشان رسید.

در این حین یکی از خانم‌ها از جمع عذرخواهی کرد و برای تجدید توالت به سرویس بهداشتی رفت و سه خانم دیگر به ادامه صحبت مشغول شدند و صفات پسندیده و موفقیت‌های مکتسبه فرزندانشان را بیان کردند.

خانم اول گفت: پسر من واقعا مایه افتخار من و پدرش است. او اخیرا یک استارت آپ موفق راه اندازی کرده و با جذب سرمایه از چند شتاب دهنده بزرگ، قله‌های موفقیت را یکی پس از دیگری فتح کرده است، به گونه‌ای که همین چند وقت پیش به مناسبت تولد بهترین دوستش یک خودرو صفرکیلومتر به او هدیه داد.

خانم‌های دیگر گفتند: وَو. خانم دوم گفت: پسر من نیز واقعا موجب سرافرازی من است. او پس از آنکه دوره‌های کاپیتانی را طی کرد و در چندین سفر دریایی کشتی را به ساحل نجات رهنمون شد، اخیرا سهام دار یکی از شرکت‌های کشتی رانی شده و هم اکنون به رغم تحریم‌ها کار و بار خوبی دارد و حتی این طوری بهتر هم هست. وی افزود: او نیز چند وقت پیش به مناسبت تولد بهترین دوستش به او بلیت سفر دریایی به چهار کشور جهان به همراه اقامت دوهفته‌ای در هرکدام از کشور‌ها را هدیه داد. خانم‌های دیگر گفتند: وَو. خانم سوم گفت: پسر من نیز شخصی موفق و معتبر است. او پس از پایان تحصیلات خود وارد مشاغل مدیریتی شد و پله‌های ترقی را پیمود و هم اینک مدیرعامل یکی از شرکت‌های وابسته است.

وی ادامه داد: او نیز چند وقت پیش به مناسبت تولد بهترین دوستش برای او یک باب منزل مسکونی در شمال شهر با ویوی ابدی خرید و به وی هدیه کرد. خانم‌های دیگر گفتند: وَو. در این هنگام خانم آخر که برای استفاده از سرویس بهداشتی جمع را ترک کرده بود، به جمع بازگشت و از آن‌ها پرسید درباره چه چیزی حرف می‌زنند. یکی از خانم‌ها گفت: داریم از موفقیت‌های فرزندان برومندمان می‌گوییم. خانم آخر گفت: خوب می‌کنید. من هم بگویم؟ خانم‌های دیگر گفتند: بلی بلی. خانم آخر گفت: دختر من شخصی بسیار موفق است و از شاخ‌های شبکه‌های اجتماعی به شمار می‌آید و به او پلنگ هم می‌گویند. یکی از خانم‌ها گفت: وا. پلنگ؟ مایه خجالت نیست؟

خانم آخر گفت: من هم اوایل خجالت می‌کشیدم و خیال می‌کردم دخترم اسکل است و در زندگی ول معطل است، اما وقتی متوجه شدم همین چندوقت پیش سه تن از بهترین دوستانش به مناسبت تولدش یک خودرو صفر کیلومتر کره ای، یک بلیت سفر رایگان دریایی به چهار کشور جهان به همراه اقامت دوهفته‌ای در هرکدام از کشور‌ها و یک باب منزل مسکونی به او هدیه کرده اند، خوشحال شدم. در این هنگام شام رسید و خانم ها، به جز مورد آخر، سرشان را به زیر انداختند و به کشیدن غذا مشغول شدند و دیگر هیچ کس هیچ چیز نیفزود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->