پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها
سرخط خبرها

جزئیات طرح نظارتی ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۳ در خراسان رضوی اعلام شد

  • کد خبر: ۲۰۷۵۸۰
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۳
جزئیات طرح نظارتی ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۳ در خراسان رضوی اعلام شد
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف خراسان رضوی گفت: طرح نظارتی در سه فاز اجرا می‌شود. فاز اول به نام طرح پیشگیری از ۱۵ دی تا ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، فاز دو به نام طرح مجاوران از ۲۰ تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۲و فاز سه به نام طرح زائران از ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

محسن صیادی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره طرح نظارتی ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۳ اظهار کرد: در این طرح ویژه، مراکز عرضه مستقیم کالاهای اساسی شامل مرغ، گوشت قرمز، برنج، حبوبات، شیر و لبنیات، میوه و تره‌بار، تخم‌مرغ، ماکارونی، رب گوجه‌فرنگی و روغن راه‌اندازی می‌شود.

به گفته مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف استان، اهداف این طرح، عرضه ۲۰ قلم کالای اساسی، حمایت از تولید کالای ایرانی، کاهش فاصله تولیدکننده تا مصرف‌کننده، توسعه فرصت‌های شغلی ویژه واحدهای تولیدی و توزیعی، ارائه کالا با قیمت و کیفیت مناسب با تخفیف مطلوب و نرخ کارشناسی، توزیع مراکز فروش و جلوگیری از تجمع در اماکن صنفی و نظارت بر رعایت کیفیت و قیمت عرضه محصولات در طول اجرای طرح بازارهای عرضه مستقیم کالاست.

صیادی درخصوص طرح نظارتی نوروز عنوان کرد: این طرح در سه فاز اجرا می‌شود. فاز اول به نام طرح پیشگیری از ۱۵ دی تا ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، فاز دو به نام طرح مجاوران از ۲۰ تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ و فاز سه به نام طرح زائران از ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ است.

وی بیان کرد: در طرح پیشگیری، دو طرح الزام واحدهای صنفی به درج قیمت و صدور صورتحساب و طرح توزیع فرم‌های نظارتی‌ارشادی در واحدهای صنفی اجرا می‌شود. در این فاز کاسبان امین در محدوده ثامن شناسایی شده و از آن‌ها تعهدنامه اخذ خواهد شد. پیش‌بینی و هماهنگی توزیع ۶۰۰۰ فرم ارشادی‌نظارتی در محدوده ثامن و بازارها و مجتمع‌های تجاری سطح شهر مشهد انجام شده است.

صیادی ادامه داد: در طرح مجاوران بازرسی و نظارت در سطح شهر مشهد، مجتمع‌های تجاری و مراکز عرضه کالاهای اساسی برای ارائه بهتر خدمات به مجاوران و رسیدگی به شکایات در اسرع وقت تشدید می‌شود. همچنین تشدید گشت‌های مشترک در محدوده ثامن در حوزه سلامت و امنیت غذایی و کالاهای اساسی با اتحادیه‌های مواد غذایی، آبمیوه و بستنی، رستوران‌داران، آجیل و خشکبار و زعفران برای نظارت و کنترل قیمت و کیفیت در دستورکار قرار دارد.

وی اضافه کرد: در طرح زائران، تشدید بازرسی و نظارت در محدوده ثامن با استقرار پایگاه موقت در این محدوده برای ارائه بهتر خدمات به زائران و مجاوران و رسیدگی به شکایات زائران در اسرع وقت، اجرای گشت‌های مشترک با کارشناسان اتحادیه‌های صنفی در بازرسی‌های تخصصی از واحدهای صنفی و افزایش تیم‌های بازرسی در دستورکار است.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف خراسان رضوی در خصوص طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان با عنوان «طرح ضیافت» تصریح کرد: در این طرح بازرسی و نظارت ویژه در حوزه کالاهای اساسی و سلامت و امنیت غذایی در ایام پیش از آغاز ماه مبارک رمضان تشدید می‌شود. گشت‌های مشترک در نوبت عصر به منظور نظارت بر مراکز عرضه غذا اجرا خواهد شد. تشدید نظارت و گشت‌های مشترک با اداره اماکن نیروی انتظامی، بهداشت محیط و تعزیرات حکومتی به منظور رعایت ساعت کاری مصوب، از دیگر برنامه‌هاست.

صیادی خاطرنشان کرد: در این طرح افزایش نظارت بر وضعیت بازار در مراحل تامین و توزیع کالا و ارائه خدمات در ماه مبارک رمضان، نظارت ویژه در خصوص عرضه و توزیع ارزاق عمومی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مراکز خرید عمده، تعامل و هماهنگی بین متولیان تنظیم بازار و بخش‌های نظارتی و جلوگیری از تخلفات احتمالی و رسیدگی به شکایات، در اسرع وقت اجرا می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->