آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهر ایمن زمانی محقق می‌شود که ساختمان‌ها دارای سیستم اطفای‌حریق فعال باشد

  • کد خبر: ۲۰۹۰۸۰
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۴
شهر ایمن زمانی محقق می‌شود که ساختمان‌ها دارای سیستم اطفای‌حریق فعال باشد
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: برای اینکه یک شهر ایمن داشته باشیم با تجهیزات و ماشین‌آلات به ایمنی صددرصد نخواهیم رسید.

حمیدرضا کافی‌نیا در حاشیه افتتاحیه سومین همایش منطقه‌ای حفاظت از ساختمان‌ها در برابر حریق که صبح امروز (سه‌شنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۲) در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، در گفتگو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: سومین همایش منطقه‌ای حفاظت از حریق ساختمان‌ها با مشارکت سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی به مدت دو روز برگزار می‌شود.

وی افزود: هدف ما این است که در پایان این همایش به ارتقای ایمنی شهری کمک کنیم و رویکرد این همایش این است که مصالح استاندارد بهتر و بیشتری را در ساختمان‌ها داشته باشیم.

به گفته کافی‌نیا ناایمن بودن ساختمان‌ها عوامل متعددی دارد، اما از نظر استحکام، سازه و... در تخصص سازمان آتش‌نشانی نیست، اما از بُعد حریق، سیستم‌های اعلام و اطفای‌حریق و فعال بودن آن‌ها، همچنین دسترسی‌های خروج اعلام می‌کنیم که آیا یک ساختمان نقص ایمنی دارد یا خیر و در تجمیع با سایر عوامل به این جمع‌بندی می‌رسیم که ساختمان ناایمن هست یا خیر.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد در ادامه عنوان کرد: طی ده ماه گذشته از سال جاری تاکنون از تقریبا هزار و ۳۰۰ ساختمان بازدید کرده و ۱۰۰ ساختمان را به علت بی‌توجهی به اخطار‌ها به دستگاه قضایی معرفی کردیم و اخطار برخی ساختمان‌ها در مرحله اولیه است. امید است که در بازه زمانی مقتضی ایمنی خود را فراهم کنند.

کافی‌‌نیا با تاکید بر اینکه برای داشتن یک شهر ایمن با تجهیزات و ماشین‌آلات به ایمنی صددرصد نخواهیم رسید، گفت: زمانی شهر ایمن خواهیم داشت که ساختمان‌های ما خوداطفا و دارای سیستم‌های فعال باشد.

وی افزود: ساختمان‌های مختلف با کاربرد‌های مختلف وجود دارد که چهار دسته با اهمیت خیلی زیاد، با اهمیت زیاد، با اهمیت متوسط و معمولی هستند؛ مراکز بهداشتی و درمانی در گروه ساختمان‌های با اهمیت خیلی زیاد هستند و بیشترین بازدید‌ها در این حوزه است و نتایج را به دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری منطقه و مالک منتقل می‌کنیم برخی تایید گرفته و برخی درحال رفع نقص هستند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: ساختمان‌های مسکونی اگر سیستم‌های فعال داشته باشند مشکل خاصی ندارند، اما ساختمان‌های غیرمسکونی نیازمند این هستند که دقت بیشتری داشته و بتوانیم بر مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان الزام داشته باشیم که اگر این الزام اقدام شود ایمنی سطح شهر افزایش می‌یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->