باران هم حریف آلودگی هوای کلانشهر مشهد نشد | ثبت یک روز ناسالم دیگر (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) بازگشایی بولوار رضویه؛ رونق صنایع محور غرب مشهد ویدئو| آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) در مشهد برپایی ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در مشهد با پویش بفرمایید افطار رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مشکلات معیشتی و اقتصادی، عاملی برای توسعه حاشیه شهرهاست رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد: لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری در جلسات کمیسیون تلفیق، بررسی نهایی می‌شود سلیمی: زن در ترکمنستان نگهبان میراث ملی است + فیلم افزایش بیش از ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مشهد، برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران نوروز ۱۴۰۴ توزیع بیش از ۱۵۰۰ تن اقلام ضروری توسط جهاد کشاورزی در مشهد درباره روحانی «نبی‌بخش» که به عشق امام رضا (ع) از هند به مشهد آمد | ساکن ابدی تکیه کرمانی‌ها نگاه ویژه شورای شهر مشهد به ساخت زمین‌های ورزشی در حاشیه شهر راه‌اندازی بانک چشم در سازمان فردوس‌های شهرداری مشهد از زباله‌گردی تا کمبود ایستگاه‌های پسماند مشهد | پاسخ‌گویی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در مرکز ۱۳۷ شهرداری مشهد ثبت هوای سالم در کلانشهر مشهد در پی بارش باران (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) اجرای کامل طرح اگو مشهد در ۳ سال آینده استقبال از بهار مشهد با بیش از ۶۰۰ المان تلفیقی تصویب طرح تفصیلی توس در کمیسیون ماده‌۵ خراسان رضوی آماده‌باش ۶۵۰۰ نیروی شهرداری مشهد درپی صدور هشدار بارش شدید باران (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) جمع‌آوری روزانه ۲ هزار تن زباله از سطح شهر مشهد تعبیه بیش از ۳ هزار جای پارک موقت پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) رئیس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: توسعه و ساخت ۵ ایستگاه آتش‌نشانی در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

راز ترافیک بلوار وکیل آباد مشهد در روز‌های کرونایی

  • کد خبر: ۲۰۹۱۸
  • ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۱
  • ۳
راز ترافیک بلوار وکیل آباد مشهد در روز‌های کرونایی
رئیس پلیس راهور استان خراسان رضوی گفت: در محدوده انتهای بلوار وکیل‌آباد بار ترافیکی داشته‌ایم که علت آن تب‌سنجی و فعالیت عمرانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ حمیدرضا دهنوی در خصوص وضعیت ترافیک در استان اظهار کرد: وضعیت ترافیک در سطح شهر مشهد و کلیه شهرستان‌ها با توجه به کاهش سفرهای درون شهری به واسطه ویروس کرونا، کاهش داشته است.

 

رئیس پلیس راهور استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد:در شهر مشهد در محدوده انتهای بلوار وکیل‌آباد بار ترافیکی داشته که دلیل آن انجام تب‌سنجی در ورودی طرقبه و شاندیز است اما در رصدی که هم‌اکنون صورت گرفت، ترافیک در آن منطقه نیز روان شده  و تنها کمی طول صف وجود دارد که علت آن فعالیت عمرانی در انتهای بلوار وکیل آباد است.



وی افزود: خوشبختانه در مجموع بار ترافیکی در شهر مشهد  وجود ندارد و سطح استان نیز چنین وضعیتی دارد و به واسطه ویروس کرونا ترافیک به شدت کاهش یافته است.



ضرورت ایجاد محدودیت در ورودی شهرها



 رئیس پلیس راهور خراسان رضوی در خصوص ضرورت ایجاد محدودیت در راه‌های استان  بیان کرد: ما در درون شهری برنامه‌ای برای محدودیت نداریم و اگر قرار بر محدودیت باشد در ورودی شهر مشهد و شهرستان‌ها باید رخ دهد اما تصمیم گیرنده ما نیستیم و باید در ستادی که در استانداری ایجاد شده مطرح شود و مسئولان استانی باید در این باره تدبیر کنند. در حال حاضر صرفا در ورودی طرقبه و شاندیز محدودیت‌هایی اعمال شده است.



 دهنوی در خصوص وضعیت تصادفات خاطرنشان کرد: در حال حاضر روند تصادفات کاهشی است اما متاسفانه با توجه به روان‌سازی ترافیک و کاهش سفرها که باعث کاهش تردد شده، سرعت وسایل نقلیه افزایش یافته است.



وی اضافه کرد: تصادفات خسارتی ما بعضا به جهت افزایش سرعت به تصادفات جرحی تبدیل شده و تصادفات جرحی نیز بعضا به تصادفات فوتی تبدیل شده است که علت آن افزایش سرعت در سطح شهر است، البته همکاران ما در حال رصد و کنترل آن هستند و خودروها تحت نظر و کنترل قرار گرفته اما متاسفانه تصادفات جرحی و منجر به فوت تحت تاثیر قرار گرفته و تصادفات خسارتی به جرحی تبدیل شده است.



احتمال افزایش تصادفات به دلیل افزایش سرعت

 رئیس پلیس راهور خراسان رضوی تصریح کرد: نیاز است که مردم رعایت کنند. خلوت بودن ترافیک نباید سبب افزایش سرعت شود و ما نیز همیشه تاکید می‌کنیم که سرعت مطمن داشته باشند. در مجموع تصادفات افزایش نداشته اما آمارها نشان می‌دهد که با توجه به شرایط ایجاد شده امکان افزایش تصادفات جرحی و فوتی وجود دارد هرچند که این موضوع توسط دوربین‌ها در حال نظارت است. ما از طریق دوربین‌ها سطح شهر را مانیتور می‌کنیم. موارد خطرساز رصد، شماره پلاک ثبت و به افراد فراخوان و اعمال قانون می‌شود حتی در موارد خاص با مقام قضایی برای توقیف وسیله هماهنگ می‌شود.



دهنوی گفت: در مجموع وضعیت خوب است اما از رانندگان درخواست داریم تا به این مورد خاص یعنی سرعت مطمئنه و توجه به جلو نیز توجه کنند تا خلوتی ترافیک سبب تصادفات با شدت بالا در سطح شهر نشود.




وی ادامه داد: لازم به ذکر است که موضوع محدودیت‌ها چه در سطح درون و چه برون شهر کلا در حیطه کاری ما نیست و حتما استانداری و ستادی که در آن ایجاد شده باید در این باره تصمیم‌گیری کنند و هر تصمیمی که هیات رئیسه استان اعلام کنند به ما ابلاغ می‌شود و برابر آن ما در سطح شهر آن را اجرا می‌کنیم مانند ورودی طرقبه و شاندیز که با دستور ستاد تست کرونا انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
1
3
باسلام متاسفانه اعتماد بین مردم ودولت خدشه دارشده مردم اعتماد نمیکنن درهمین روز ها مسولین میان حرفی میزنن از انطرف تعدادی روحانی میان میگن نه (...) ملت این وسط گیج شدن دولت اول با مجامع حوزوی باید تکلیف ش روشن بکنه وقتی میگن تجمع کردن بهر مناسبتی مدهبی یا عروسی یا خانودگی ممنوع نباید بی توجهی کرد
عبدالرضا غیایی شاملو
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
1
8
هیچگونه تجمع، ترافیک وازدحامی حالا به هر دلیلی که میخواد باشه کار عمرانی یا تب سنجی یا هر چیز دیگری در این شرایط قابل توجیه و قابل درک نیست، الان این شرایط آیا موقعیت مناسبی برای کارهای عمرانی میباشد؟ این ویروس کشنده و مرگبار به چه اندازه باید از کشور ما قربانی بگیرد تا متوجه شویم که موضوع جدی است.
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
1
4
تو رو خدا راهای مشهد و ببندین کسی نیاد کسی نره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->