دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دیدار وزیر کشور با سفیر عربستان | مقام سعودی: مشکل پیش آمده درباره عمره به زودی حل خواهد شد

  • کد خبر: ۲۰۹۳۷۸
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۳
دیدار وزیر کشور با سفیر عربستان | مقام سعودی: مشکل پیش آمده درباره عمره به زودی حل خواهد شد
وزیر کشور در دیدار عبدالله بن سعود العنزی سفیر عربستان در ایران، همکاری و تعامل سازنده بین جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی را به نفع جهان اسلام و منطقه دانست و گفت: اراده و عزم جدی در مسوولان دو کشور برای تقویت روابط همه جانبه وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز احمد وحیدی در دیدار عبدالله بن سعود العنزی که روز سه شنبه در دفتر وزیر کشور برگزار شد، همکاری و تعامل سازنده بین جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی را به نفع جهان اسلام و منطقه دانست و گفت: اراده و عزم جدی در مسوولان دو کشور برای تقویت روابط همه جانبه وجود دارد.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی دو کشور بسیار مهم و تعیین‌کننده در منطقه، جهان اسلام و عرصه بین‌المللی هستند. برخی به دنبال دخالت در روابط تهران ـ ریاض هستند و تلاش می‌کنند روابط دو کشور حسنه نباشد که نباید چنین اجازه‌ای به آن‌ها داده شود.

وزیر کشور با اشاره به برخی پدیده‌های ضد امنیتی و تروریستی در منطقه، ادامه داد: برای مقابله با مشکلات امنیتی و مسایل تروریستی، همکاری و رایزنی بین مسئولان دو کشور ضروری است.

وحیدی رابطه توسعه و امنیت را ناگسستنی برشمرد و اضافه کرد: هرگاه روابط سیاسی و امنیتی با تقویت و توسعه روابط اقتصادی همراه باشد، پایدار و اثرگذار خواهد بود.

وی در بخش دیگری از این دیدار به مساله فلسطین اشاره و تاکید کرد: فلسطین مهمترین مساله جهان اسلام و حتی مردم دنیا است و اکنون جنایت‌های بی‌شمار این رژیم در کشتار زنان، کودکان و مردم بی‌دفاع غزه، دل هر انسانی را به درد می‌آورد.

وزیر کشور با تاکید بر ضرورت تلاش همه کشور‌ها برای توقف نسل کشی در غزه، خواستار یافتن راهی برای ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به ساکنان غزه شد.

وحیدی همچنین به توافق دو کشور برای اعزام حجاج ایرانی به حج عمره اشاره کرد و گفت: به نظر وقفه‌ای در این مسیر ایجاد شده و انتظار مردم ایران این است که هر چه سریعتر این مشکل حل و مقدمات سفر به سرزمین وحی فراهم شود.

رییس شورای امنیت کشور به تلاش برخی دولت‌ها برای احیای مجدد داعش هم اشاره کرد و افزود: شواهد روشنی در اختیار داریم که آمریکایی‌ها به دنبال بازسازی داعش در افغانستان هستند و داعش هم تلاش می‌کند شبکه‌های خود را در این کشور و برخی کشور‌های منطقه تقویت کند.

عبدالله بن سعود العنزی» سفیر عربستان در تهران نیز در این دیدار، با تایید اظهارات وزیر کشور درباره مقابله با تروریسم، تقویت روابط دو کشور و امداد رسانی به مردم غزه گفت: روابط پادشاهی عربستان و جمهوری اسلامی ایران در مسیر طبیعی و درست خود قرار دارد. ایران کشور برادر، همسایه و مهم برای عربستان سعودی است.

وی با تاکید بر اینکه زمینه‌های متعددی برای همکاری بین وزارتخانه‌های داخله دو کشور وجود دارد، گفت: فعال‌سازی و بروز رسانی توافق‌نامه امنیتی بین دو کشور که ۲۰ سال پیش منعقد شده است، می‌تواند زمینه‌ای مناسب برای گسترش همکاری‌های دو جانبه ازجمله مبارزه با تروریسم، جرائم سازمان یافته و قاچاق مواد مخدر باشد.

سفیر عربستان سعودی در تهران یادآور شد که ما در جریان تلاش‌های مسئولان جمهوری اسلامی ایران از جمله وزارت کشور برای مقابله با گروه‌های تروریستی هستیم و معتقدیم که تعامل مسئولان کشور‌های منطقه، برای مواجهه با پدیده تروریسم بسیار مهم و تاثیرگذار است.

وی در خصوص اعزام حجاج ایرانی به عمره مفرده براساس توافق جدید بین مسؤولان دو کشور اظهار کرد: تاخیری به خاطر مسائل فنی در اجرای عمره به وجود آمده که ان شاءالله بزودی حل و انجام خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->