پیش بینی قیمت طلا و سکه (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴)| کاهش قیمت ادامه دارد؟ پیش بینی بورس (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴)| تاثیر مثبت اخبار سیاسی استاندار خراسان رضوی: وظیفه دولت تسهیل امور، رفع موانع و توسعه استان است قیمت سیب‌زمینی در بازار به تدریج کاهش می‌یابد قیمت امروز خودرو‌های خارجی در مسیر ریزش (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | سراتو ۹۰ میلیون تومان ارزانتر شد تداوم روند ریزش قیمت خودرو‌های داخلی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | افت ۲۱ میلیونی شاهین بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم عدم صدور صورتحساب الکترونیکی پزشکانی که از دستگاه کارتخوان استفاده کرده‌اند عراقچی در الجزایر: اگر طرف آمریکایی با اراده واقعی به عمان بیاید، حتماً به نتیجه خواهیم رسید آخرین وضعیت ذخیره آب در سد‌های اطراف مشهد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) شکاف دستمزد و قیمت مسکن انتظار برای خرید ۵۰ متر خانه را ۵۰ ساله کرد بازار خودرو در سال جدید همچنان بدون مشتری (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مذاکرات به بازار سرمایه مخابره شد | جهش حدود ۶۰ هزار واحدی شاخص بورس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هشدار برای کاهش راندمان تولید فولاد کشور | درخواست وزیر صمت برای حمایت برق رسانی در صنعت فولاد ریزش ۱۱ میلیونی قیمت سکه در مشهد | هر گرم طلای ۱۸ عیار حدود ۶۰۰ هزار تومان ارزانتر شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) حذف ۴۰ درصد از مهارت‌های فعلی بازار کار تا ۵ سال آینده سقوط دلار به زیر کانال ۱۰۰ هزار تومان (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) شوک خبر مذاکرات ایران و آمریکا به بازار طلا و سکه | ریزش طلا تا ۷.۲ میلیون تومان (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: مطالعات ایجاد پنجمین منطقه ویژه اقتصادی استان به پایان رسیده است ممنوعیت صادرات خرما لغو شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) صنعت، تشنه سرمایه‌گذاری بر تولید | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی قیمت طلای جهانی امروز (سه شنبه، ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | طلای جهانی به مسیر افزایشی برگشت درباره نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» | سهم بورس از هدایت سرمایه افزایش ۸۰ درصدی سهم شهرداریها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی ترفند‌ فروشگاه‌ها برای تخلف و دور زدن طرح کالابرگ | چند نکته برای خرید با کالا برگ خودروسازان ۳۱ درصد از برنامه تولید خود در سال ۱۴۰۳ را محقق نکردند کالابرگ الکترونیکی از فردا (چهارشنبه، ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) شارژ می‌شود نرخنامه قیمت میوه و تره‌بار در مشهد به صورت عمده فروشی اعلام شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | بادمجان چند؟ جزئیات تغییرات دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد | احتمال ترمیم حق مسکن کارگران وجود دارد؟ ریزش شبانه نرخ تتر (۱۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: برای توانمندسازی واحد‌های صنعتی، باید آموزش کار از مدارس شروع شود

  • کد خبر: ۲۰۹۳۹۷
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۸
فرماندار مشهد: برای توانمندسازی واحد‌های صنعتی، باید آموزش کار از مدارس شروع شود
فرماندار مشهد در بازدید از دو واحد صنعتی مشهد گفت: باید تقویت نیروی ماهر درراستای توانمندسازی واحد‌های صنعتی را با آموزش کار در مدارس آغاز کنیم.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری در حاشیه بازدید از دو واحد صنعتی در مشهد و بررسی مشکلات آن‌ها که امروز، ۱۱ بهمن‌ماه برگزار شد، بیان کرد: از ابتدای امسال یکی از رویکرد‌هایی که در دستورکار فرمانداری شهرستان مشهد قرار دادیم، بازدید از کارگاه‌های صنعتی است که از بخش‌های مختلف صنعت بازدید کنیم. در واقع میز خدمتی که برای اقشار مختلف مردم داریم، این میز خدمت را داخل واحد‌های صنعتی درراستای تقویت این واحدها و رفع مشکلات آن‌ها  توسط مدیران دستگاه‌های مربوطه نیز هدایت کنیم.
به گفته وی، در همین راستا امروز از دو واحد بازدید به عمل آمد. کارگاه صنعتی مشهد دوام که سبقه طولانی در تولید آبگرم‌کن، بخاری و یخچال دارد، اختلافاتی با تامین اجتماعی داشت که قرار شد ظرف یک هفته مشکلشان برطرف شود. همچنین در حوزه مباحث مالی هم دغدغه‌هایی داشت که توصیه لازم به امور بانکی انجام شد.

داوری گفت: در ادامه بازدیدی از واحد صنعتی طلاییه داشتیم که تولیدات مربوط به کنتور آب هوشمند داشته و اقدامات خوبی درراستای  افزایش کیفیت و ارتقای تکنولوژی انجام داده است، حدود ۵۰۰ کارگر در این واحد فعالیت می‌کنند که اشتغال این تعداد نیروی کار بسیار ارزشمند است.

فرماندار مشهد تصریح کرد: باید این دسته از واحد‌های صنعتی را در مشهد حمایت و تقویت کنیم. با توجه به اینکه بیشتر تولیدات این صنعت مربوط به سازمان آب و فاضلاب است، مدیران آبفا هم در این بازدید حضور داشتند و توصیه‌های لازم صورت گرفت.

وی افزود: بر اساس گزارش‌ها واحدهای صنعتی اکنون با نصف ظرفیت در حال فعالیت هستند که اگر حمایت شود و بازار کار خوبی ایجاد شود می‌تواند از تمام ظرفیت خود بهره ببرد. در حال حاضر واحد‌های صنعتی به دنبال نیروی واحد هستند و این موضوع برعکس شده، تا دیروز نیروی کار بود اما بازار کار نبود. در این خصوص باید در فرهنگ کار و اشتغال تغییر رویکرد ایجاد شود.

داوری افزود: بر همین اساس در آموزش‌وپرورش این رویکرد را داریم که هنرستان‌هایی را در کنار کارگاه‌های صنعتی ایجاد کنیم که آموزش کار از مدرسه آغاز شود و کارگرانی که باید مهارت پیدا کنند این آموزش مهارت را از مدرسه برای آن‌ها شروع کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->