رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاخ سفید: هدف بایدن عدم گسترش جنگ در منطقه است

  • کد خبر: ۲۰۹۴۳۷
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۷
کاخ سفید: هدف بایدن عدم گسترش جنگ در منطقه است
هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در اظهاراتی گفت که دستورات و اوامر جو بایدن در راستای عدم گسترش درگیری در منطقه است.

به گزارش شهرآرانیوز، جان کربی امروز (چهارشنبه) در اظهاراتی گفت که به دلیل یهودی‌ستیزی نگرانی‌هایی بین یهودیان به وجود آمده و آمریکایی‌ها باید این مساله را درک کنند.

وی گفت: با اسرائیلی‌ها و قطری‌ها برای رسیدن به آتش‌بس طولانی‌تر که بتوانیم از طریق آن اسرای بیشتری را آزاد کنیم، رایزنی می‌کنیم. این رایزنی‌ها و گفتگو‌ها برای رسیدن به آتش‌بسی مداوم و مثبت است و معتقدیم که تا این لحظه پیشرفت‌های خوبی حاصل شده است.

این مقام آمریکایی همچنین مدعی شد که یحیی السنوار و جنبش حماس خودشان نقض آتش‌بس در هفتم اکتبر را انتخاب کردند.

به نقل از الجزیره، کربی در بخش دیگری تاکید کرد: دستورات جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در راستای عدم گسترش درگیری‌ها در منطقه است.

او همچنین گفت دولت آمریکا خواهان عدم گسترش درگیری و تنش در منطقه است و آن‌ها نمی‌خواهند جبهه دیگری برای جنگ در شمال سرزمین‌های اشغالی با حزب‌الله ایجاد شود.

جان کربی خاطرنشان کرد: تحریم‌هایی علیه ایران وضع کردیم و اقدامات زیادی در راستای مقابله با افزایش تنش در منطقه اتخاذ کردیم. جنگ در منطقه گسترش نخواهد یافت و این هدف جو بایدن است.

این دیپلمات ارشد آمریکایی افزود: به کمک‌های امنیتی به اسرائیل ادامه می‌دهیم تا تضمین کنیم که این رژیم قادر به دفاع از خود است. اسرائیل به فشار‌های خود علیه جنبش حماس ادامه می‌دهد و تلاش می‌کند که این جنبش را منحل کند، اما نابودی این ایدئولوژی و قتل تمام مبارزان آن امری دشوار است.

پس از آنکه پایگاه نظامی آمریکا در اردن روز یک‌شنبه هدف یک حمله پهپادی قرار گرفت که در نتیجه آن سه سرباز آمریکایی کشته و ده‌ها نفر مجروح شدند، برخی قانونگذاران و صاحب‌نظران در آمریکا با ادعای اینکه ایران پشت این حمله قرار دارد از جو بایدن، رئیس‌جمهور خود خواسته‌اند تا در پاسخ خود به این حمله ایران را نیز در لیست اهدافش قرار دهد.

بنابر گزارش شبکه ام‌اس‌ان‌بی‌سی، جو بایدن روز سه‌شنبه گفت که درباره چگونگی پاسخ آمریکا به حمله روز یک‌شنبه تصمیم گرفته است. هرچند هنوز مشخص نیست که این پاسخ به چه نحوی خواهد بود، اما تصور اینکه هرگونه اقدام نظامی ایالات متحده گسترده‌تر از حملات واشنگتن علیه سایت‌های شبه نظامیان عراقی و سوری در سه ماه گذشته باشد، دور از ذهن نیست.

این رسانه آمریکایی ادامه داد: این فرضیه وجود دارد که اقدام نظامی ایالات متحده آنقدر دردناک خواهد بود که سران ایران به همان صورتی که واشنگتن می‌خواهد، پاسخ دهند؛ با کنار ایستادن و دستور دادن به گروه‌های مورد حمایت خود در خاورمیانه برای توقف حملات بیشتر علیه نیرو‌های آمریکایی و تاسیسات در منطقه، اما متأسفانه، این یک سناریوی کم احتمال است. واکنش ایران ممکن است انتظارات واشنگتن را مخدوش کند. حضور نظامی گسترده واشنگتن در منطقه، در حالی که معمولاً به عنوان یک منبع قدرت در نظر گرفته می‌شود، ممکن است با ارائه فهرست طولانی اهدافی برای حمله ایران، آسیب پذیر هم باشد.

اگر ایران هدف حمله قرار گیرد، این کشور نیز به احتمال زیاد گزینه‌های خود را قبل از پاسخ دادن، بررسی می‌کند و این پاسخ ممکن است فوری نباشد. همچنین ممکن است آن چیزی نباشد که رهبران آمریکایی پیش‌بینی می‌کنند. حدود ۴۵ هزار سرباز آمریکایی مستقر در خاورمیانه باید برای مدت طولانی در حالت آماده باش قرار گیرند و نیرو‌های آمریکایی در عراق و سوریه که از اواسط اکتبر تاکنون بیش از ۱۶۰ بار مورد حمله قرار گرفته‌اند، در معرض بیشترین خطر قرار دارند.

ام‌اس‌ان‌بی‌سی در ادامه گزارش خود به بررسی گزینه‌های ایران برای پاسخ به هر گونه حمله آمریکا پرداخت و نوشت که اقدامات تلافی‌جویانه ایران می‌تواند از استفاده از موشک‌های بالستیک برای حمله به پایگاه‌های ایالات متحده در عراق و سوریه تا استفاده حزب‌الله لبنان از ۱۵۰ هزار موشکی باشد که می‌تواند سراسر اسرائیل را هدف قرار دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->