سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» مشهد با نمایش ۲۰۰ گونه گل داوودی برگزار می‌شود ۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در راه مشهد | ناوگان اتوبوسرانی تقویت می‌شود افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم
سرخط خبرها

بهای بلیت حمل و نقل عمومی در مشهد کمتر از نرخ تورم افزایش یافت + فیلم (۱۵ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۰۱۰۹
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۰
بهای بلیت حمل و نقل عمومی در مشهد کمتر از نرخ تورم افزایش یافت + فیلم (۱۵ بهمن ۱۴۰۲)
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: براساس قانون، مدیریت شهری می‌تواند بهای خدمات را تا نرخ تورم اعلامی افزایش دهد که نرخ تورم در حوزه حمل‌ونقل ۵۶.۱ درصد اعلام شده، اما ما برای سال ۱۴۰۳ کمتر از ۲۵ درصد را به تصویب رساندیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

مهدی ناصحی در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص قیمت بلیت اتوبوس و قطار شهری اظهار کرد: ما مکلف هستیم تا ۱۵ بهمن‌ماه هر سال پیشنهاد نرخ بهای خدمات سال بعد را به تصویب برسانیم و برای تصویب نهایی به فرمانداری ارسال کنیم.

وی بیان کرد: امروز در خلال بررسی بهای خدمات سازمان‌های مرتبط با شهرداری، موضوع نرخ بلیت اتوبوس و مترو نیز در دستور کار قرار گرفت. براساس مصوبه شورای اسلامی شهر با عنایت به اینکه هزینه تمام شده هر سفر شهروندان با اتوبوس برای شهرداری حدود ۷۸۰۰ تومان بوده و براساس قانون می‌توان این مبلغ را دریافت کرد، ما نرخ ۱۵۰۰ تومان سال ۱۴۰۲ را در سال ۱۴۰۳ تثبیت کردیم.

ناصحی افزود: در سال ۱۴۰۲ ما ۳۰۰ تومان تخفیف داده بودیم، اما با توجه به شرایطی که در آن قرار داریم در سال ۱۴۰۳ همان ۱۵۰۰ تومان را بدون افزایش قیمت دریافت خواهیم کرد. در خصوص مترو نیز هزینه تمام شده هر سفر شهروندان برای شهرداری ۱۲ هزار تومان بوده که این را نیز با افزایش کمتر از ۲۵ درصد، ۱۵۰۰ تومان در نظر گرفتیم.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: اعمال این نرخ پایان فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ خواهد بود. خبر گران شدن قیمت بلیت مترو و اتوبوس ربطی به امسال ندارد، بلکه موضوع افزایش هزینه‌ها در سال آینده است.

وی با بیان اینکه امسال هر اتوبوسی که خریداری می‌کنیم زیر ۱۰ میلیارد تومان نیست، عنوان کرد: هزینه تمام شده برای سال ۱۴۰۳ بیش از این خواهد بود، اما به خاطر اینکه مردم بتوانند استفاده بهینه داشته باشند و برای حمایت از حمل‌ونقل عمومی، بیش از ۹۰ درصد یارانه می‌دهیم.

ناصحی ادامه داد: براساس قانون، مدیریت شهری می‌تواند بهای خدمات را تا نرخ تورم اعلامی افزایش دهد که نرخ تورم در حوزه حمل‌ونقل ۵۶.۱ درصد اعلام شده، اما ما برای سال ۱۴۰۳ کمتر از ۲۵ درصد را به تصویب رساندیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->