نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت
سرخط خبرها

روش جدید تشخیص کرونا در انتظار تایید سازمان غذا و دارو

  • کد خبر: ۲۱۰۳۷
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۶
روش جدید تشخیص کرونا در انتظار تایید سازمان غذا و دارو
یک استارتاپ انگلیسی، آزمایش جدیدی را برای تشخیص ابتلا به کروناویروس ابداع کرده که ساده‌تر و کم‌هزینه‌تر از آزمایش‌های دیگر است.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از مدیکال‌اکسپرس، با گسترش ابتلا به کروناویروس در سراسر جهان، نیاز به آزمایش‌های سریع و ساده، به شدت احساس می‌شود.

یک استارتاپ انگلیسی، در حال کار کردن روی آزمایشی است که می‌تواند نتایج را طی نیم ساعت ارائه دهد. این استارتاپ موسوم به "E25Bio"، روش آزمایشی خود را بر مبنای یکی از پژوهش‌های دانشگاه "ام.آی.تی" (MIT) ابداع کرده است و قصد دارد آن را برای تایید به "سازمان غذا و دارو" (FDA) بفرستد.

علاوه بر پژوهشگران دانشگاه ام.آی.تی، چندین گروه پژوهشی دیگر نیز روی پروژه‌هایی کار می‌کنند که می‌توانند به امکان درک نحوه انتقال ویروس و پیشگیری از آن منجر شوند.

پژوهشگران این پروژه در چندین سال اخیر، بر ابداع آزمایش‌های تشخیصی تمرکز کردند که عملکردی شبیه به آزمایش بارداری داشته باشند و بتوانند پروتئین‌های ویروسی را تشخیص دهند. پژوهشگران از این روش‌ها، برای ابداع آزمایش‌هایی استفاده کردند که امکان تشخیص بیماری‌هایی مانند ابولا را فراهم کنند. این آزمایش‌ها، به بررسی پادتن‌هایی می‌پردازند که به پروتئین‌های ویروسی خاصی متصل می‌شوند.

پژوهشگران امیدوار هستند که این آزمایش‌ جدید بتواند کارآیی لازم را در تشخیص نشانه‌های ابتلا به کروناویروس داشته باشد. در صورتی که سازمان غذا و دارو این آزمایش جدید را تایید کند، E25Bio می‌تواند به بررسی بیماران با این روش بپردازد. بدین ترتیب گام بعدی پژوهشگران، آغاز آزمایش‌های بالینی خواهد بود.

یکی از مزایای این آزمایش جدید، این است که می‌توان آن را به سادگی و با هزینه کم برای شمار قابل توجهی از بیماران به کار برد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->