انتقاد یک نماینده مجلس از سفرهای عمره لوکس معلم اخلاق | یادی از آیت‌الله میرزا جوادآقا تهرانی، فقیه و اندیشمند رئیس بنیاد شهید: تأمین مالی پروژه‌های عمرانی دانشگاه‌های شاهد، اولویت اول ماست وعده خداوند به صالحان زمین خورشید پنهان جاودانه در سایه مشیت خدا | بررسی شبهه طول عمر امام زمان(عج) و پاسخ‌های شیعه اعمال و مناسبات ماه جمادی الاول آثار علامه میرزای نائینی رونمایی شد جانباز ۷۰ درصد «حسن بهرام‌فر» به یاران شهیدش پیوست طلاب بین‌المللی در مشهد، سفیران فرهنگ اسلامی در جهان هستند مشهد، میزبان شانزدهمین جشنواره استانی «تئاتر مسجد» | ۱۲ اثر به مرحله نهایی راه یافتند روند و اهداف انتخاب بهترین کتاب سال دفاع مقدس تشریح شد آیت الله سبحانی: علامه نائینی علم، عقل و ایمان را در خدمت دین قرارداد پیشنهاد مدیر حوزه علمیه بحرینی‌ها برای تدوین کتابی با موضوع سیره علما راه‌اندازی ۲۰۰ مدرسه حفظ قرآن تا پایان سال ۱۴۰۴ | تهیه ۳ عنوان کتاب با محوریت نماز برای دانش‌آموزان ظرفیت بالای مساجد در تربیت نیروهای متعهد هنری تجلیل از میرزای نائینی، تأکید بر پیوند حوزه‌های علمیه ایران و عراق است رقابت بانوان متسابق چهل و هشتمین دوره مسابقه‌های سراسری قرآن آغاز شد پویش «طرح قرآنی بی‌نهایت» راه اندازی شد «فقه رسانه» رسما وارد فضای آموزشی حوزه علمیه شد
سرخط خبرها

تولیت آستان‌قدس‌رضوی: مشارکت در انتخابات از مصادیق تقویت و حمایت جریان حق است

  • کد خبر: ۲۱۰۴۲۲
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷
تولیت آستان‌قدس‌رضوی: مشارکت در انتخابات از مصادیق تقویت و حمایت جریان حق است
تولیت آستان قدس رضوی مشارکت در انتخابات را از مصادیق تقویت و حمایت از جریان حق دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی شامگاه دوشنبه ۱۵ بهمن ماه هم‌زمان با شب شهادت امام‌موسی‌بن‌جعفر(ع) با حضور در مسجد حضرت موسی‌بن‌جعفر(ع) شهرک آزادگان مشهد، به سیره زندگی ائمه اطهار(ع) در ابراز برائت از دشمنان دین اشاره و عنوان کرد: همان‌گونه که در مسائل دینی و عبادی باید پیرو ائمه اطهار(ع) بود، در حوزه مسائل اجتماعی و سیاسی نیز باید پیرو آن حضرات بود؛ ابراز برائت از دشمنان خدا، ظالمان و مستکبران سیره تمام حضرات معصومین(ع)، آموزه اسلام و وظیفه دینی هر مسلمان است.
وی افزود: از یک سو ابراز نفرت، برائت و روشنگری نسبت به ظالمان و مستکبران عالم همچون آمریکا و صهیونیست‌ها و از سوی دیگر تقویت جریان حق، توصیه و آموزه ائمه معصومین(ع) بوده و امروز یکی از مصادیق تقویت جریان حق، مسئله شرکت در انتخابات است.
تولیت آستان قدس رضوی بیان کرد: مردم گلایه‌های بحقی دارند، اما در خصوص اصل انقلاب نباید به گونه‌ای عمل کرد که دشمنان شاد شوند؛ حتی آن‌هایی که انقلابی نیستند، اما به ایران علاقه دارند. باید توجه داشته باشند که عدم حضور در پای صندوق‌ها، به نفع ایران هم نخواهد بود.
وی گفت: به هر میزان حضور مردم در عرصه‌های انقلابی همچون راهپیمایی‌های مهم و صحنه‌های انتخابات کم‌رنگ شود؛ به همان میزان دشمنان انقلاب، کشور و ملت ایران خوشحال می‌شوند و سرزمین ایران مورد طمع بدخواهان قرار خواهد گرفت.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی اشتغال جوانان و گرانی قیمت‌ها را از مسائل مهم جامعه برشمرد و با تأکید بر اینکه قهر با صندوق‌های رأی مشکلی را برطرف نخواهد کرد، تصریح کرد: مشارکت در انتخابات رسالت دینی و ملی مردم است و در مقابل مسئولان نیز وظیفه دارند برای رفع مشکلات مردم تلاش جدی کنند؛ اگرچه که رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت حقیقتا شبانه‌روز در تلاش برای گره گشایی از مشکلات هستند.
وی با طرح این سؤال که برخی می‌پرسند «آیا رهبر معظم انقلاب از مشکلات مطلع هستند؟» پاسخ داد: بنده ۳۰ سال توفیق خدمت در دفتر رهبر معظم انقلاب را داشته‌ام و پاسخ می‌گویم که بله، ایشان به خوبی از تمام مسائل مطلع هستند؛ معاونتی در دفتر رهبر معظم انقلاب به نام معاونت ارتباطات مردمی وجود دارد که نامه‌ها، تماس‌ها، شکایات و نقطه نظرات مردمی را دریافت کرده و روزانه خلاصه آن را به حضور رهبری معظم می‌رساند.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: مگر می‌شود رهبر بزرگوار و دلسوز انقلاب از درد و رنج مردم بی اطلاع باشند؟ به خدا قسم این‌گونه نیست و همه مسئولان مخلصانه در تلاش هستند تا ان‌شاءالله مشکلات حل شود و دل مردم از جهات مختلف خرسند شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، زندگی حضرات معصومین(ع) را الگویی برای بشریت معرفی و اظهار کرد: زندگی ائمه معصومین(ع) برای انسان‌ها به ویژه شیعیان و کسانی که داعیه‌دار پیروی از اهل بیت(ع) هستند، باید الگو باشد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی افزود: مراسم و مجالس مرتبط با ائمه اطهار(ع) باید محافل بیان فضائل اهل بیت(ع) باشد تا بتوان در زندگی خود به میزان توان عمل کرد.
وی عبادات امام موسی‌بن‌جعفر(ع) را از ویژگی‌های ممتاز و بارز آن حضرت معرفی و اظهار کرد: زندگی امام موسی‌بن‌جعفر(ع) در اوج زهد، تقوا، شب‌زنده‌داری، عبادت و مطیع محض خداوند بودن بود.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه بزرگواری و بخشش امام موسی‌بن‌جعفر(ع) برای بشریت الگو است؛ به نقل روایاتی از جود و مهربانی حضرات معصومین(ع) پرداخت و عنوان کرد: سراسر زندگی حضرات معصومین(ع) یک درس برای شیعیان است؛ پیغمبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) جامعه‌ای مملو از صفا، محبت، بخشش و بزرگواری می‌خواهند. از این رو در خانواده‌های شیعیان کینه و نقار نسبت به اقوام و دیگر برادران دینی نباید جایگاهی داشته باشد.
وی با بیان اینکه قطع رحم به معنای دوری از سیره و آموزه‌های پیغمبر(ص) و حضرات معصومین(ع) است، عنوان کرد: از ویژگی‌های امام کاظم(ع) بردباری و صبر است، ائمه اطهار(ع) با فضایل اخلاقی‌شان توانستند اسلام و شیعه را حفظ کنند و رشد دهند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی با تأکید بر اینکه جامعه شیعه باید جامعه‌ای دگرخواه، با گذشت و مهربان باشد، گفت: عبادت و اطاعت خداوند به معنای رضای الهی را همواره درنظرداشتن است، از این رو انسان در کسب و کار و همه شئون زندگی می‎‌تواند در مسیر عبودیت و اطاعت خداوند باشد.
تولیت آستان قدس رضوی به زندگی سیاسی امام موسی‌بن‌جعفر(ع) اشاره و عنوان کرد: دوران امامت امام موسی‌بن‌جعفر(ع) هم‌زمان با دوران اقتدار بنی‌عباس بود، به‌طوری‌که هیچ قدرتی جز علویان و در رأس آن‌ها امام موسی‌بن‌جعفر(ع) حکومت غاصبانه آن‌ها را تهدید نمی‌کرد؛ لذا بیشترین ستم‌ها در آن دوران بر شیعیان رقم خورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->