چرا چاقی در میان دانش آموزان بیشتر شده است؟ مصرف این قارچ‌ها جانتان را تهدید می‌کند! اعتراض یک نماینده مجلس به نابرابری‌های آموزشی و محرومیت برخی از دانش‌آموزان از امکانات ضروری هزینه ۵ میلیارد ریالی خراسان رضوی برای طرح‌های مرتبط با پدافند غیرعامل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بارش برف در نواحی کوهستانی استان نصب بیش از ۳۰۰ کنتور آب هوشمند برای مشترکان پرمصرف خراسان رضوی طی یک سال گذشته یک جان‌باخته و ۵ مصدوم، حاصل بی‌احتیاطی‌های جاده‌ای خراسان رضوی در روز گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه‌متمرکز ۱۴۰۵، امروز (۱۱ آبان ۱۴۰۴) مدیریت آلرژی‌های پاییزی دانش‌آموزان با روش‌های طب سنتی رئیسی: تعداد تولد‌ها به زیر یک میلیون رسیده است هشدار جدی در مورد آب نبات های دودزا مهلت ثبت سفارش کتب درسی تک‌جلدی آغاز شد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) + آدرس سایت آخرین وضعیت توزیع شیر در مدارس | اولویت با مناطق محروم است مشاوران املاک مشهد مانع اجرای قانون ثبت رسمی معاملات با اثرات پنهان قند بر بدن آشنا شوید سرماخوردگی در کودکان می‌تواند منجر به ایست قلبی شود ۹۵ درصد بیماران پروانه‌ای حاصل ازدواج فامیلی هستند انتقاد بازنشستگان فولاد از خدمات ناچیز بیمه تکمیلی | داروخانه‌ها و مراکز درمانی پاسخگوی بازنشستگان نیستند مشهد؛ در تقاطع فرونشست و  گسل | درباره تهدیدی انسان ساخت که تاب آوری شهر در برابر زلزله را کاهش می دهد قتل پیرمرد توسط دزد تبعه خارجی با همدستی زن جوان در اطراف مشهد! ۲ دختربچه در بندرعباس قربانی حریق خانگی شدند کل و بز ایرانی؛ گونه‌های در معرض خطر دیده می‌شوند + ویدئو آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) ارائه تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازمان بهداشت جهانی: زمان اوج شیوع بیماری کرونا را نمی‌دانیم

  • کد خبر: ۲۱۱۲۴
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۸
سازمان بهداشت جهانی: زمان اوج شیوع بیماری کرونا را  نمی‌دانیم
مدیر فنی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت، گفت: برای ما غیرممکن است که بگوییم چه زمانی شیوع بیماری کرونا در جهان به نقطه‌ اوج خود می‌رسد.
به گزارش شهرآرانیوز، «ماریا ون کرکو»، افزود: افرادی که به این ویروس آلوده می‌شوند مرتکب هیچ اشتباهی نشده اند. ما باید تا می‌توانیم به یکدیگر کمک کنیم. ما می‌بینیم که در بسیاری از کشور‌ها افراد به یکدیگر کمک می‌کنند و از خانواده‌هایی که فرد مبتلا به ویروس دارند و یا قرنطینه شده اند حمایت می‌کنند. افرادی که به خانواده‌های کادر درمان کمک می‌کنند، برای آن‌ها خرید می‌کنند و یا در تمیز کردن منزلشان به آن‌ها کمک می‌کنند. ما همه باید با انگ اجتماعی این ویروس مبارزه کنیم و در مقابل افرادی که با تبعه‌ بعضی از کشور‌ها بد رفتاری می‌کنند بایستیم.

مدیر فنی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت، ادامه داد: در کنار ایجاد فاصله بین افراد جامعه اقدامات دیگری هم وجود دارد که ما بر آن‌ها تاکید داریم. پیدا کردن بیماران و افرادی که با آن‌ها در تماس بوده اند با جدیت هرچه تمام‌تر و آزمایش افراد برای پیدا کردن مبتلایان در کنار رعایت بهداشت دست‌ها و اتیکت تنفسی و بسیج کل جامعه برای مبارزه با بیماری بسیار مهم است.
تک تک افراد روی کره‌ی زمین بادی بدانند که علائم کووید ۱۹ چیست. علائم کووید ۱۹ عطسه و آبریزش بینی نیستند. تب، سرفه‌ی خشک و بدن درد هستند و این بسیار مهم است که این تفاوت‌ها را بدانیم. بعضی افراد نیز دچار تنگی نفس می‌شوند؛ بنابراین دانستن این علائم و خطرات احتمالی آن‌ها از شما و خانواده‌ی شما در برابر این بیماری محافظت می‌کند.

ماریا ون کرکو گفت: اگر کشور‌هایی هستند که در حال بیماریابی اند و تعداد زیادی از موارد ابتلا را گزارش می‌کنند ما نباید آن‌ها را تنبیه کنیم. ما باید آن‌ها را حمایت کنیم چراکه کار درستی انجام می‌دهند و بیماریابی گاهی به این معناست که آمار مبتلایان افزایش پیدا می‌کند.
در بسیاری از کشور‌ها قبل از اینکه شرایط بهتر شود ابتدا شرایط وخیم‌تر می‌شود. تعداد مبتلایان افزایش پیدا خواهد کرد بنابراین خواهش می‌کنم به دنبال موارد بیماری باشید و از افراد آزمایش بگیرید تا بتوانیم بر بیماری غلبه کنیم.

وی افزود: ما نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم که چه اتفاقی می‌افتد. ما باید برای هر سناریویی آماده باشیم. مسیر این پاندمی و مسیر همه‌گیری در هر کشوری بستگی به اقداماتی دارد که هر کشوری در پیش می‌گیرد. در کشور‌های متعددی در قاره آسیا مشاهده کردیم که با جدیتی که در بیماریابی به خرج دادند، با رویکرد همه جانبه‌ای که داشتند، با بسیج کل جامعه و حاکمیت توانستند با این بیماری مبارزه کنند.

مدیر فنی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت، گفت: ما دیدیم که شیوع و همه‌گیری در این کشور‌ها بسیار اوج گرفت و مانند چین کاهش یافت. اما همیشه این شانس وجود دارد که موارد ابتلا دوباره افزایش پیدا کنند. پس همیشه باید به دنبال موارد جدید ابتلا باشیم. در مورد سایر کشور‌های دنیا مهم این است که هر کشوری چگونه با موارد اولیه‌ی ابتلا برخورد می‌کند و اینکه آیا با جدیت با این موارد برخورد می‌کند یا نه. کشور‌هایی که موارد خوشه‌ای دارند مهم این است که به دنبال زنجیره‌ی انتقال در این خوشه‌ها باشند و هر موردی از ابتلا و افرادی که با آنان در ارتباط بوده اند را پیدا و قرنطینه کنند و در کشور‌هایی که ویروس در کل جامعه در حال شیوع است مهم است که تمام افراد جامعه برای مبارزه با ویروس بسیج شوند و بیمارستان‌ها را برای تعداد بالای افراد مبتلا آماده کنند.

وی افزود: برای ما غیر ممکن است که بگوییم چه زمانی شیوع بیماری در جهان به نقطه‌ اوج خود می‌رسد، امیدواریم این اتفاق زودتر بیفتد، اما باز هم تاکید می‌کنم، کشور‌هایی بوده اند که توانسته اند شیوع بیماری را کاهش دهند و این تنها خود کشور‌ها هستند که می‌توانند این کار را انجام دهند پس امیدواریم کشور‌های بیشتری با جدیت به دنبال سرکوب این بیماری باشند.
 
منبع: مهر



 

 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->