گلایه وزیر علوم از افزایش واحدهای دانشگاهی: با این روال کیفیت آموزش کاهش می‌یابد تأمین اجتماعی چرا حق اولاد را از حقوق بازماندگان حذف کرده است؟ واکسن آنفلوانزا؛ ضرورتی دور از دسترس پائیز را بدون این مکمل‌ها سپری نکنید عدم موفقیت وزارت نیرو در زمینه تکالیف پیش‌بینی‌شده در برنامه‌های توسعه آخرین جزئیات از پرونده فوت ۲ کودک تهرانی با ماکارانی | احتمال وقوع قتل بیشتر است نجات معجزه آسای جوان ۱۹ ساله با بریدگی عمیق گردن در زاهدان (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) آب، قربانی مدیریت جزیره‌ای و نگاه‌های کوتاه‌مدت درمانگاه‌های تأمین اجتماعی نیاز به توجه جدی دارند چرا هر سال باید واکسن آنفلوانزا بزنیم؟ انهدام باندی که با شگردی عجیب از زنان دزدی می‌کردند | طعمه پیر سارقان جوان قیمت واکسن آنفلوانزا «دلاری» شد! اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش سخنگوی سازمان اسناد به شایعه تعویض سند برای شناسایی املاک و اخذ مالیات پرداخت معوقات بازماندگان تأمین‌اجتماعی، هم‌زمان با حقوق شهریورماه ۱۴۰۴ درمان رایگان کودکان زیر ۷سال ادامه دارد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) حفاظت از ساحل‌های ایران با همکاری مردم و سازمان محیط زیست بیش از ۳۱ هزار میلیارد تومان مستمری و مزایا به بازنشستگان نفت تا پایان شهریور ۱۴۰۴ پرداخت شد ۲۶۷۴ مشهدی در سال ۱۴۰۳ قربانی آلودگی هوا شدند ورود دوباره هواپیما‌های آب‌پاش به عراق برای مهار آتش هورالعظیم (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) چرا پول بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ تلاش‌های متهم ردیف اول پرونده چای دبش برای فرار از رد مال ناکام ماند | بازگشت ویلای ۸ هزار متری به بیت‌المال بیمه درمان گروهی بازنشستگان فولاد تمدید شد + جزئیات تأخیر در ورود نودانشجویان به دانشگاه با افزایش ساعات آموزش جبران می‌شود | تأکید وزارت علوم بر اصلاح زیرساخت‌های مجازی دانشگاه‌ها سارق اسیدپاش اراکی به حبس، قصاص و دیه محکوم شد + جزئیات پرونده
سرخط خبرها

قتل ۳ دختر و پسر در دورهمی دانشجویی در تهران

  • کد خبر: ۲۱۱۷۷۳
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵
  • ۱
قتل ۳ دختر و پسر در دورهمی دانشجویی در تهران
پنج دختر و پسر دانشجو که در یک خانه دور هم جمع شده بودند تا برنامه بازی رایانه‌ای طراحی کنند، قربانی توهم قارچ‌های مخدر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعت ۱۰ صبح ۲۳ بهمن، دختری در تماس با پلیس از درگیری دوستانش در یک خانه خبر داد. به دنبال اعلام این خبر، مأموران کلانتری راهی محل شدند. دو دختر جوان، زنی میانسال و مردی جوان، نگران و مضطرب پشت در خانه بودند.

یکی از دختران به مأموران گفت: دوستانم با هم در این خانه درگیر شده و در را باز نمی‌کنند. مأموران پس از هماهنگی‌های قضایی با بازپرس امیرحسین علیمردان در را شکسته و وارد خانه شدند.

دو جسد در پذیرایی

با ورود مأموران به آپارتمان شماره دو، در طبقه اول، آن‌ها با جسد دختر جوانی روبه‌رو شدند که به طرز فجیعی به قتل رسیده بود. چند متر آن طرف‌تر جسد پسر جوانی مشاهده می‌شد که او نیز با ضربات متعدد چاقو و قمه کشته شده بود. داخل یکی از اتاق‌ها بدن نیمه‌جان و زخمی پسر جوانی به نام کامبیز دیده می‌شد. روی دیوار اتاق خواب با خون حرف اس انگلیسی نوشته شده بود و در کنار او شمشیر خونی به چشم می‌خورد. در بازرسی از خانه مواد روانگردان از نوع قارچ کشف شد.

در تحقیقات اولیه مرد جوانی که مالک آپارتمان بود، به مأموران گفت: من در مشاور املاک کار می‌کنم، زن میانسالی که استاد دانشگاه است و او را از قبل می‌شناسم چند روز قبل سراغم آمد و از من خانه‌ای برای اجاره موقتی خواست. من هم خانه‌ام را برای چند روز اجاره دادم و از ماجرای قتل‌ها بی‌خبر هستم.

زن میانسال نیز در تحقیقات گفت: دخترم فهیمه با چند نفر از دوستانش یک برنامه بازی طراحی کرده بود و می‌خواست چند روزی با آن‌ها روی برنامه کار کند. چون خانه ما تعمیرات داشت، از مرد املاکی که از دوستانم بود خواستم آپارتمانی به صورت موقتی به ما اجاره دهد. از آنجاکه ۱۸ بهمن تولد دخترم بود او اصرار کرد که شب را با دوستانش در آن خانه بماند، من هم قبول کردم. اما صبح دخترم هراسان تماس گرفت و مدعی شد حال دوستانش بد است و خواست خودم را به آنجا برسانم، اما از ماجرای قتل‌ها بی‌خبر هستم.

بدین ترتیب بازپرس شعبه دهم دادسرای امور جنایی تهران دستور بازداشت فهیمه، مادرش، دوست او و مرد املاکی را تا تکمیل تحقیقات و روشن شدن زوایای پنهان این جنایت صادر کرد.

قارچ‌های عجیب

فهیمه زمانی که مقابل بازپرس جنایی قرار گرفت، از جزئیات حادثه‌ای گفت که باعث مرگ دو نفر از دوستانش و زخمی شدن یکی از آن‌ها شده است.

با دوستانت چطور آشنا شدی؟

من دانشجوی مهندسی برق هستم و با کامبیز، احمد (مقتول)، سحر (مقتول) و فتانه (دختری که همراه فهیمه بود) در فضای مجازی آشنا شدم. هر پنج نفر ما علاقه به ساخت انیمیشن داشتیم و تصمیم گرفتیم یک برنامه بازی طراحی کنیم. کامبیز و احمد مهندس کامپیوتر و همشهری بودند، سحر اهل یکی از شهرستان‌های شمال‌شرق کشور و دانشجوی انیمیشن بود، فتانه هم اهل یکی دیگر از شهرستان‌های شمال‌شرق کشور و دانشجوی گرافیک بود. مردادماه، هر چهار نفر آن‌ها به تهران آمدند و همدیگر را دیدیم، وقتی قرار شد با هم کار کنیم از مادرم خواستم برای ما خانه‌ای اجاره کند.

دوستانت چطور کشته شدند؟

ساعت حدود ۶ بعد از ظهر بود که کامبیز از خانه خارج شد و بعد از دقایقی برگشت. او با خودش دو نوع ماده مخدر به نام قارچ آورده بود. به ما گفت که قارچ‌ها اعتیادآور نیست و حالمان را خوب می‌کند. من و فتانه، از قارچی مصرف کردیم که دوزش پایین‌تر بود، اما او، احمد و سحر از قارچ پلاس مصرف کردند. ما دچار توهم شدیم، تا نیمه‌شب گفتیم و خندیدیم و بعد من و فتانه به اتاق رفتیم. ساعت ۴ صبح بود که کامبیز، احمد و سحر که اصلاً حالشان خوب نبود وارد اتاق شدند و ما را بیرون کردند.

دو ساعتی بچه‌ها داخل اتاق بودند که صدای جر و بحثشان به گوش رسید، سراغشان رفتیم. کامبیز گفت احمد کمی حالش بد شده خودم آرامش می‌کنم. اما حال خودش خیلی بدتر بود.

یعنی چی حالش بدتر بود؟

می‌گفت تمام جهان از آن من است و من حکمفرما هستم. احمد هم حرف‌هایی می‌زد، اما حال کامبیز وخیم‌تر بود. وضعیت سحر هم خوب نبود. بعد از دقایقی صدای شکستن شیشه آمد، داخل که رفتیم سحر دست‌هایش خونی بود. دقایقی بعد ناگهان احمد با ما درگیر شد.

کامبیز هم از ما دفاع کرد و با احمد درگیر شد. ما موفق شدیم از خانه فرار کنیم و به مادرم و پلیس زنگ زدیم. فکر کنم کامبیز با شمشیر و چاقو احمد و سحر را کشته باشد.

کامبیز شمشیر را از کجا آورده بود؟

یک شمشیر در خانه بود که کامبیز برای کادوی تولدم آن را آورده بود. شمشیر یک شخصیت انیمیشن بود که من خیلی به آن علاقه داشتم و به همین دلیل کامبیز آن را برایم خریده بود.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محمد فیض اللهی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۵
0
1
وقتی ما می‌گوئیم که مدر و مادر ها مسئول هستند و باید فرزندان خود را کنترل کنند ، اغلب مخالفت می‌کنند، میگن آقا ما دیگه بزرگ شدیم !! عصر پیشرفت و آزادی و غیره است .
خوب نتیجه این بی تفوتها را هر روز در شهرها می بینیم ولی افسوس کسی درس عبرت نمی‌گیرد.
ای پدرها و مادرها مواظب رفتار و دوستان بچه های حود باشید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->