مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند
سرخط خبرها

تبدیل توان‌های بالقوه به بالفعل با مهارت آموزی امکان پذیر است

  • کد خبر: ۲۱۲۰۳۶
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳
تبدیل توان‌های بالقوه به بالفعل با مهارت آموزی امکان پذیر است
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: رمز تبدیل توان‌های بالقوه به بالفعل با مهارت آموزی امکان پذیر است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین گنابادی نژاد ظهر چهارشنبه ۲۵ بهمن‌ماه در حاشیه گردهمایی مربیان توانمند اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی، اظهار کرد: ایام الله دهه فجر و راهپیمایی ۲۲ بهمن با حضور پر شکوه مردم سیلی محکمی به آمریکا جهان خوار و اسراییل کودک کش بود که در سراسر میهن اسلامی به نمایش گذاشته شد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با اشاره به دستاورد‌ها و اعتلای کلمه حق گفت: مبارزه با ظلم و ستم متجاوز، و مبارزه در مقابل جبهه باطل یکی از پیام‌های بزرگ انقلاب اسلامی است. پس از گذشت ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی مفتخریم که به رغم وجود برخی ضعف‌ها و نواقص، در اعتلای جبهه و کلمه حق دستاورد‌های زیادی داشته‌ایم.

وی در ادامه با اشاره به کمبود پزشک عمومی در شهر‌های ایران قبل از انقلاب اسلامی گفت: امروز به برکت استعداد و همت والای مردم ایران 
 بیش از ۳۰ هزار پزشک متخصص زنان داریم، این در حالی است که قبل از پیروزی انقلاب تنها ۵۹۷ پزشک متخصص زنان داشته‌ایم.

حجت الاسلام و المسلمین گنابادی نژاد ایرانیان امروز را مفتخر دانست و تصریح کرد: امروزه واژه ما میتوانیم در بسیاری از عرصه‌ها محقق و نهادینه است امروز در فلسطین و غزه دیگر تقابل سنگ مقابل گلوله نیست، بلکه موشک در برابر موشک و پهباد در برابر پهباد، بعلاوه سرمایه ایمان و قدرت باور مردم مسلمان فلسطین با گسترش شعار "ما می‌توانیم" در اقصی نقاط جهان است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی برخی از عرصه‌ها در جامعه و در جریان پیشرفت را پیش نیاز خواند و افزود: افراد زیادی از سلامت جسم، تمکن مالی و علم و دانش برخوردارند، اما مهارت ندارند تا بتوانند از نعمت سلامت، تمکن مالی و علمی خود بهره‌مند شوند.

وی مهارت آموزی را رمزی خواند که توان‌های بالقوه را تبدیل به بالفعل می‌کند و اذعان کرد: فرهنگ مهارت در کشورمان در دهه اخیر کمرنگ شد و تا حد زیادی از بین رفت است، در گذشته خانواده‌ها فرزند خود را از سنین نوجوانی سر کار می‌گذاشتند و مهارت اموزی یک ارزش و فرهنگ در میان مردم بود، اما حال کلاس‌های کنکور و متمرکز شدن برای قبولی در دانشگاه به تدریج جایگزین اشتغال و مهارت آموزی شد و درحال حاضر هنرستان و فنی حرفه‌ای ما متناسب با سایر عرصه‌های رشد نیست.

حجت الاسلام و المسلمین گنابادی نژاد در ادامه سخنان خود با اشاره به روند رو به رشد در دولت سیزدهم افزود: پیشگامی اداره کل فنی‌و‌حرفه‌ای در استان و شهرستان‌ها در حال رغم خوردن است و یکی از بشارت‌ها و پیام "ما می‌توانیم"در جهت اعتلای ایران و ایرانی در حال‌رغم خوردن است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: متواضعانه از همه شما خواهران و برادران مربی فنی و حرفه‌ای خواستارم تا ارزش و اهمیت سنگری که در آن مستقر هستید را بیشتر بدانید، این کار یک شغل است، اما اهمیت و تاثیر گذاری زیاری دارد که می‌تواند خیلی از ظرفیت‌های کشور را معنا ببخشد.

وی در ادامه گفت: خودتان را مکمل آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و خانواده‌ها و حتی آموزش عالی و صنعت و معدن و تجارت بدانید، همه این‌ها زحمت‌های بسیار کشیدند، اما نتیجه این است که افراد لباس کار به تن کرده و در جامعه حضور پیدا کنند، این توفیقی است که شما در دست دارید.

حجت الاسلام و المسلمین گنابادی نژاد با توجه به فتنه‌ها و تحریم‌ها و تهدید‌ها افزود: امروز با تمام این شرایط همه مردم ایران اراده کردند تا برای ملت و سربلندی کشور کار کنند، و شما در جایگاه ممتاز و درخشان و بزرگی قرار دارید.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی در راستای جریان مهارت آموزی خاطر نشان کرد: آمادگی داریم تا آنچه در ظرفیت استان وجود دارد را به کار بگیریم تا جریان مهارت آموزی تسهیل، تسریع و ارتقا کمی و کیفی پیدا کند.

وی در پایان سخنان خود ضمن تاکید بر انتخابات ۱۱ اسفندماه تصریح کرد: راهپیمایی ۲۲ بهمن سیلی‌ای بود بر یک طرف صورت دشمن، انشاا.. با افتخار سیلی محکم تری را در ۱۱ اسفندماه به طرف دیگر صورت آمریکا و اسراییل خواهیم زد تا آن‌ها در درد بمانند و ما شاهد تکمیل کارنامه افتخارات ملت مان باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->