اختصاص ۸ هزار میلیارد ریال مالیات به سلامت مردم خراسان رضوی توانیر مامور به افزایش واردات برق از ترکمنستان شد شرط جدید ثبت‌نام خودرو اعلام شد بانک مرکزی به بانک‌ها برای پایان مضاربه‌های بی‌ضابطه هشدار داد خراسان رضوی، قطب دوم تولید تخم مرغ کشور بورس سبزپوش ماند، اما بی رمق | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) قیمت نفت با وجود تهدیدات ترامپ ثابت ماند (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وزیر نیرو: پیک مصرف برق را پشت سر گذاشتیم تمرکز اتاق اصناف مشهد بر کنترل قیمت کالا‌های اساسی در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ ۷۴ درصد اراضی کشاورزی خراسان رضوی همچنان آبیاری پرمصرف دارند | اصلاح الگوی کشت؛ نوشدارو بعد از مرگ سهراب قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | صعود دلار به کانال بالاتر ویدئو | کاهش میلیونی قبض آب با تعویض یک واشر نرخ دلار در بازار آزاد مشهد رشد کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) نرخ طلا در مشهد افزایشی آغاز شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) دست دلالان از بازار مرغ خراسان رضوی کوتاه شد زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد قطع برق برخی از صنایع غذایی با وجود مصوبه ستاد انرژی خراسان رضوی همچنان ادامه دارد بررسی وضعیت بلیت هواپیما و قطار تهران به مشهد در روز‌های پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | ثبات قیمت سیب‌زمینی و رشد قیمت پیاز مشترکان پرمصرف برق محدود می‌شوند | قبوض برق در چه صورتی نجومی شناخته می‌شود؟ فروش محصولات مدیران خودرو از امروز (۲۷ مردادماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + جزئیات آیا تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ + فیلم کاهش ۳۰ درصدی تقاضا در بازار طلا از ابتدای سال تاکنون | با پایان ماه صفر، قیمت طلا افزایش می‌یابد؟ شورای رقابت: نظارت سازمان حمایت جایگزین قیمت‌گذاری دستوری خودرو شد جولان محتکران و دلالان در بازار مسکن ایران درآمد خانوار‌های ایرانی در سال ۱۴۰۳ از هزینه‌ها جاماند ارزش سهام عدالت امروز یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای فردا (دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز دوشنبه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعیین مزد کارگران نباید به لحظات آخر بکشد

  • کد خبر: ۲۱۲۲۳۲
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
تعیین مزد کارگران نباید به لحظات آخر بکشد
سخنگوی فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی گفت: نحوه تعیین حقوق باید با رعایت موازین قانونی باشد چراکه تعیین مزد کارگران براساس تورم یک تکلیف قانونی است و نباید این مساله به قدری به تاخیر بیفتد.

به گزارش شهرآرانیوز، جبار کوچکی‌نژاد در رابطه با موضوع افزایش حقوق کارگران برای سال آینده و نگرانی‌ها نسبت به افزایش نامتناسب با تورم گفت: بحث حقوق کارگران در یک شورای سه جانبه و مرکب از حضور نماینده کارگران، نماینده کارفرمایان و نماینده دولت تعیین می‌شود و مجلس دخالتی در آن ندارد. اما پیشنهاد ما این است که همزمان با بودجه کشور و زمانی که موضوع حقوق کارکنان دولت در حال بحث و تصمیم‌گیری است، تعیین تکلیف شود.

وی خاطرنشان کرد: نحوه تعیین حقوق باید با رعایت موازین قانونی باشد چراکه تعیین مزد کارگران براساس تورم یک تکلیف قانونی است و نباید این مساله به قدری به تاخیر بیفتد که به لحظات آخر بکشد و بخواهند از این طریق نماینده کارگران را به دلیل محدودیت زمان قانع کنند که همراه شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ادامه عنوان کرد: درخصوص حقوق کارگران یک مساله همواره وجود دارد و آن اینکه مثلا شما بخواهید حقوق را افزایش ۴۰ درصدی بدهید؛ خب این افزایش حقوق برای کارگر خوب است اما در سوی دیگر کارفرمایان و مراکز تولیدی را هم باید درنظر گرفت که آیا این‌ها واقعا می‌توانند حقوق کارگران را پرداخت کنند یا کاهش نیروی کار خواهند داشت و تحت فشار اقتصادی تعدادی از نیروهای کار خود را تعدیل می‌کنند؟

نماینده مردم رشت تصریح کرد: ما وظیفه داریم از اشتغال موجود دفاع کرده و آن را حفظ کنیم و اشتغال را افزایش دهیم نه اینکه برعکس عمل کنیم. اگر ما بدون درنظر گرفتن همه جوانب بگوییم حقوق کارگران مثلا ۵۰ درصد افزایش پیدا کند، آیا همزمان خدماتی که ارائه می‌شود یا محصولی که تولید می‌کنند هم ۵۰ درصد افزایش قیمت خواهد داشت که کارفرما بتواند حقوق را پرداخت کند؟

کوچکی‌نژاد تاکید کرد: قطعا چنین رفتاری معادله و توازن را برهم می‌زند. مگر اینکه دولت یک یارانه یا تسهیلاتی را برای کارفرما فراهم کند، مثلا در بحث بیمه تخفیفاتی را قائل شود. در مجموع این مساله یک مجموعه زنجیره‌ای و به‌هم پیوسته است، اگر ما یکی از اجزای این زنجیره را نبینیم و به آن نپردازیم، قطعا دچار مشکل خواهیم شد.
سخنگوی فراکسیون کارگری مجلس به نظر شما در پاسخ به اینکه چه افزایش و عددی برای حقوق کارگران در سال آینده منطقی است؟، گفت: به عقیده من افزایش حقوق باید متناسب با نرخ تورم باشد که اکنون نرخ تورم بالای ۴۰ درصد اعلام شده است.
منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->