عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شد؟ توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای (۷ مرداد ۱۴۰۴) برقراری نخستین پرواز مستقیم مسافربری کره شمالی به روسیه (۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی برای توافق با حماس ضرب‌الاجل تعیین می‌کند نیرو‌های قسد با ارتش سوریه ادغام می‌شود اعتراف ترامپ به قحطی گسترده در غزه وزیر امور خارجه: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است تأکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت آخرین وضعیت شکایت قوه قضائیه از نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی حضور رئیس جمهور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رئیس مجلس شورای اسلامی: محاکمه جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی مطالبه‌ عمومی است شمار شهدای جنگ در غزه از مرز ۶۰ هزار نفر فراتر رفت سخنگوی کرملین: ایران، چین و کره شمالی متحدان ما هستند دادستانی تهران علیه طراح کاریکاتور توهین‌آمیز اعلام جرم کرد نمایش پوستر «نازیسم قرن ۲۱ را متوقف کنید» در نشست ابتکاری ایران در ژنو روزنامه سعودی: اسرائیل به دنبال تسلیم کردن کشور‌های منطقه است آیت الله علم الهدی: هیچ قلبی، پاک‌تر و آماده‌تر از قلب یک نوجوان برای درک حقیقت نیست | اربعین؛ مدرسه تربیت نسل آینده در مسیر سیدالشهدا (ع) رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام و کشور خود را به دنیا نشان داد + فیلم کامل بیانات عقب نشینی تلویحی پزشکیان از لایحه فضای مجازی بدهکاری ۶ هزار میلیارد تومانی بیمارستان‌های دولتی به یک شرکت سرمایه‌گذاری دارو حضور عضو فراکسیون زنان مجلس در همایش بین‌المللی «روز اسلامی مقابله با خشونت علیه زنان» در بغداد رادان: پایش مرز‌ها در اربعین با پهپاد و دیگر وسایل هوشمند انجام می‌شود زیان ۹۳ میلیارد دلاری تغییرات اقلیمی برای آمریکا در نیمه نخست سال ۲۰۲۵ عارف: در حال گذار از صنعت وابسته به ملی هستیم غرب تشنه داده‌های اطلاعاتی درباره میزان خسارت‌های وارده به سایت‌های هسته‌ای است تعطیلی پایتخت و نحوه آن، فردا در جلسه هیئت دولت بررسی می‌شود
سرخط خبرها

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تشکیل مجالس شورای اسلامی و خبرگان قوی با حضور مردم پای صندوق‌ها امکان‌پذیر است

  • کد خبر: ۲۱۴۶۶۱
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۳
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تشکیل مجالس شورای اسلامی و خبرگان قوی با حضور مردم پای صندوق‌ها امکان‌پذیر است
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مردم عزیزمان بایستی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری توانمندی را تشکیل دهند که این کار با حضور در پای صندوق‌های رای امکان‌پذیر است.

به گزارش شهرآرانیوز سرلشکر باقری صبح امروز (جمعه، ۱۱ اسفندماه) با حضور در مسجد جامع لویزان تهران در انتخابات حضور پیدا کرد.

سرلشکر باقری در حاشیه حضور در انتخابات در جمع خبرنگاران ضمن تاکید بر مشارکت مردم در انتخابات گفت: مردم ایران کاملاً با بصیرت، آگاهی، درک نیت‌های خصمانه دشمنان و با جدیت از صبح امروز پای صندوق‌های رای حضور پیدا کردند و امروز روز بزرگی را رقم خواهند زد.

وی ادامه داد: مردم امروز بهترین‌ها را برای تشکیل مجلس قوی شورای اسلامی و مجلس توانمند خبرگان رهبری اقدام خواهند کرد و روز بزرگی خواهد شد. علاوه بر اینکه، وظیفه شخصی، اسلامی، انقلابی و ایرانی من است تا در انتخابات شرکت کنم و از این حق برای تعیین آینده کشور استفاده کنم.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح تصریح کرد: حقیقت این است که جای شهیدان خالی است و لازم بود تا در انتخابات شرکت کنم و به نیابت از شهیدان نیز رای بدهم که این کار را انجام دادم و امیدوارم که خداوند و شهیدان از همه ما راضی باشند.

سرلشکر باقری گفت: مردم عزیزمان بایستی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری توانمندی را تشکیل دهند که این کار با حضور در پای صندوق‌های رای امکان‌پذیر است. آینده این کشور ۴ سال در مجلس شورای اسلامی و ۸ سال در مجلس خبرگان رهبری امروز تعیین می‌شود و ما بایستی بهترین‌ها را انتخاب کرده و نام آن‌ها را در صندوق بیاندازیم تا این مجالس تشکیل شود.

وی ادامه داد: من از همه ملت عزیز ایران به ویژه جوانان عزیز، بسیجیان دلاور و همه آن‌ها که دلشان برای ایران می‌سوزد، خواهش می‌کنم که هرچه زودتر پای صندوق‌های رای حاضر شوند و از این فرصت بزرگ برای ساختن ایران استفاده کنند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح اظهار کرد: هر حرفی هم که داریم طی ۴ سال آینده با مجلسیان بزنیم و آن‌ها باید حرف‌های ملت ما را در تدوین قوانین، نظارت بر قوه مجریه دنبال کنند اگر مجلس ناتوان نامناسب و یا پشتوانه جمعیتی بالا نداشته باشد قطعاً نخواهد توانست کار خود را به درستی انجام بدهد.

سرلشکر باقری درباره حضور رای اولی‌ها در انتخابات امسال خاطرنشان کرد: من به خاطر دارم که در ابتدای انقلاب اسلامی در خصوص رای آری به جمهوری اسلامی رای اولی بودم تا به تازگی به ۱۸ سالگی رسیده بودم و شور و شوق فراوانی داشتم. اکنون هم جوانان سال آخر دبیرستان و سال اول دانشگاه شور و شوقی برای حضور در انتخابات دارند.

وی ادامه داد: آنچه در فضای مسموم مجازی برای نیامدن به پای صندوق‌ها به جوانان ما خطاب می‌شود خواست دشمن است چرا که دشمن هیچ گاه خیرخواه ملت ایران نیست و با آینده درخشان برای ایران مخالف است.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پایان تصریح کرد: جوانان عزیز آینده این کشور را می‌سازند و راه ساخت کشور نیز صندوق رای است و ان‌شاءالله همه جوانان عزیزمان با جدیت پای صندوق‌ها آمده و بهترین‌ها را با رای خود انتخاب کنند تا بتوانند آینده را بهتر بسازند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->