درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم نامه ایران به شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و صهیونیست‌ها علیه رهبر معظم انقلاب نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد
سرخط خبرها

چالش‌های اصلی بایدن برای انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا

  • کد خبر: ۲۱۵۱۷۵
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۴
چالش‌های اصلی بایدن برای انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
نظرسنجی جدید روزنامه «وال استریت ژورنال» از افزایش نگرانی شهروندان آمریکایی در مورد سن «جو بایدن» و مسائل مهمی از جمله مهاجرت و افزایش قیمت‌های مصرف‌کننده به عنوان چالش‌های اصلی این سیاستمدار دموکرات برای نامزدی در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری ایالات متحده پرده برداشت.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج نظرسنجی جدید «وال استریت ژورنال» حاکی از آن است که حدود ۳۱ درصد از رای‌دهندگان بر این باورند که وضعیت اقتصاد ایالات متحده طی ۲ سال گذشته، در بیشتر دوران ریاست‌جمهوری جو بایدن، بهتر شده است که نسبت به نظرسنجی این روزنامه آمریکایی در ماه دسامبر (آذر/دی)، ۱۰ درصد افزایش داشته است. با وجود این «بهبود جزئی» در دیدگاه رای‌دهندگان آمریکایی نسبت به اقتصاد کشورشان، نگرانی‌ها در مورد افزایش قیمت‌های مصرف‌کننده همچنان ادامه دارد و بیش از دو سوم از رای‌دهندگان نسبت به پیشی گرفتن تورم از رشد درآمدشان، ابراز نگرانی می‌کنند.

از سوی دیگر، رای‌دهندگان همچنان نگرانی سن و توان رهبری بایدن هستند. بخش قابل توجهی یعنی ۷۳ درصد، بایدن را پیرتر از آن می‌دانند که بار دیگر به عنوان رئیس‌جمهور آتی آمریکا انتخاب شود و [این موضوع]بر جایگاه کلی او تأثیر می‌گذارد.

در یک رقابت احتمالی پایاپای بایدن و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ترامپ با ۴۷ درصد حمایت در مقایسه با ۴۵ درصد بایدن، پیشتاز است، در حالیکه موضوع مهاجرت اکنون یکی از نگرانی‌های اصلی رای‌دهندگان است.

نظرسنجی «وال استریت ژورنال» نشان می‌دهد که بهبود اقتصاد، کمی به بایدن [برای انتخاب مجدد]کمک می‌کند، اما توجه رای‌دهندگان به سمت مهاجرت که موضوعی چالش‌برانگیز برای دولت فعلی آمریکا است، معطوف شده است.

بر پایه این گزارش، بحران مهاجرتی به یکی از دغدغه‌های اصلی رای‌دهندگان آمریکایی تبدیل شده است و از نظر اهمیت موضوع، از اقتصاد پیشی گرفته است و ۲۰ درصد از پاسخ‌دهندگان این نظرسنجی، آن را موضوعی مهم می‌دانند.

علاوه بر این، مخالفت بایدن با مدیریت مهاجرت و درگیری رژیم اسرائیل و حماس همچنان بالاست و چالش‌هایی را برای انتخاب مجدد او در انتخابات ۲۰۲۴ ایالات متحده ایجاد می‌کند.

گفتنی است تعداد پناهجویانی که از مرز آمریکا و مکزیک عبور می‌کنند در دهه گذشته افزایش یافته و این موضوع نگرانی خاصی را برای مقامات مهاجرت فدرال، دولت و نمایندگان کنگره ایجاد کرده است.

نگرانی‌ها درباره این موضوع تا جایی است که نامزد‌های انتخاباتی جمهوری‌خواه و دموکرات به موضوع مهاجرت و نحوه مدیریت مهاجران به عنوان یکی از موضوعات اساسی مورد بحث در کمپین‌های خود می‌پردازند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->