اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند!
سرخط خبرها

قابلیت‌های هوش مصنوعی به تلگرام اضافه می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۶۰۴۱
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۴
قابلیت‌های هوش مصنوعی به تلگرام اضافه می‌شود
پاول دورف، بنیانگذار تلگرام، از طریق کانال شخصی خود اعلام کرد که کاربران این اپلیکیشن اکنون می‌توانند حساب‌های شخصی خود را به حساب‌های تجاری تبدیل کنند. قابلیت‌های هوش مصنوعی هم به زودی به تلگرام اضافه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز - طبق توضیحات دورف، حساب‌های تجاری تلگرام به‌ویژگی‌های دیگری از جمله سازماندهی چت با برچسب‌های رنگی، پیام‌های خوشامدگویی خودکار و میانبر‌هایی برای پاسخ سریع نیز دسترسی خواهند داشت.

دورف همچنین گفت که در ماه جاری ویژگی‌های تجاری بیشتری برای کاربران تلگرام ارائه خواهد شد، از جمله راهی برای ساخت چت‌بات‌های هوش مصنوعی برای ارائه خدمات مشتریان.

او می‌گوید:

«حساب‌های تجاری تلگرام می‌توانند از چت‌بات‌ها به‌عنوان منشی خود استفاده کنند تا به تمام یا برخی از چت‌ها پاسخ دهند. با وجود هوش مصنوعی، این چت‌بات‌ها می‌توانند فرایند اتوماسیون خدمات مشتریان را به سطح کاملاً جدید ارتقاء دهند.»

تلگرا‌م در تلاش است تا با ارائه این ویژگی‌های جدید، با سرویس پیام رسان واتس‌اپ رقابت کند که تعداد کاربران فعال ماهانه آن، سال گذشته از مرز ۲۰۰ میلیون کاربر عبور کرد. متا در حال حاضر روی ارائه قابلیت‌های متمرکز بر کسب‌و‌کار‌ها برای واتس‌اپ تمرکز کرده است.

در طول دو سال گذشته، تلگرام که بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر در سراسر جهان دارد، نیز تلاش کرده تا ویژگی‌های تجاری سرویس خود را افزایش دهد. این اپلیکیشن همچنین در حال برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی پلتفرم تبلیغاتی خود است که برای صاحبان کانال‌ها درآمد به‌همراه خواهد داشت.

اخیراً آپدیت دیگری برای تلگرام منتشر شده بود که تغییرات زیادی برای گروه‌ها به همراه داشت. دورف همچنین اخیراً ۱۰ هزار اشتراک پریمیوم رایگان به مشترکین کانال خود اهدا کرده بود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->