«جناب خان» عروسک محبوب ایرانی رسماً بازنشسته شد کارگردان «دسته دختران» آماده ساخت فیلمی اجتماعی شد بازنگری در سیاست‌های هنرهای تجسمی | جشنواره‌ها دیگر اولویت اصلی نیستند قسمت چهاردهم «کنکل» آماده پخش شد تعرفه ۱۰۰ درصدی آمریکا برای فیلم‌های خارجی ویدئو | تیزر جدید «زوتوپیا ۲» رونمایی شد (۷ مهر ۱۴۰۴) نقش نوجوانان در سینمای دفاع مقدس بررسی می‌شود رونمایی از مستند «من بلاگر نیستم» | تلاشی برای بازنمایی هویت دیجیتال چرا شعار هفته کتاب دفاع مقدس تکراری شد؟ «گل شب‌بو» با دوبله فارسی روی آنتن شبکه تهران می‌رود + خلاصه داستان سریال «مادران» کلید خورد | روایتی از مادران شهید ایران افسران عراقی اسیر مار زرد کوهستان راهیابی فیلم «قبل از مصرف از بین ببرید» به یک فستیوال آمریکایی سینما؛ محور هم بستگی مردم در دوران جنگ تحمیلی زیستن در ۱۴۲۵ روز محاصره جنگی | نگاهی به کتاب «نامه هایی از سارایوو» از آنا کاتالدی دوبله فیلم سینمایی «غرق نشدنی» توسط ۳۰ گوینده مطرح فیلم علمی‌–تخیلی «تبعیض» روی آنتن شبکه نمایش + زمان پخش مروری بر ۴ فیلم دفاع مقدسی که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر اکران شدند «وقتی موسی کشته شد» به قلم ضیا قاسمی در کتابفروشی های آلمان برنده اسکار از همین حالا مشخص شد؟ | «یک نبرد پس از دیگری» فراتر از یک فیلم
سرخط خبرها

وظیفه اصلی روحانیون و عالمان دین، روشنگری است

  • کد خبر: ۲۱۶۳۱
  • ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۳
وظیفه اصلی روحانیون و عالمان دین، روشنگری است
حجت‌الاسلام عجم گفت: وظیفه اصلی پیامبر(ص)، روحانیون و مبلغین دین روشنگری است و اگر عالمان و مبلغان دین در این جهت حرکت نکنند، رسالت اصلی خود را ترک کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام و المسلمین علی عجم در خصوص اعتراض برخی افراد نسبت به اقدام تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر بسته شدن درب‌های حرم امام رضا(ع)، اظهار کرد: متاسفانه برخی اصرار بر این موضوع دارند که رفتن به زیارت همه مشکلات مردم را حل می‌کند و خود من بارها شنیده‌ام که می‌گویند میکروب و امراض اجازه ورود به حرم ائمه(ع) را ندارند.

وی افزود: از این سری مسائل و معجزات زیاد گفته و تبلیغ می‌شود که این امر سبب شده برخی برای خود دکان باز کنند و میلیاردها تومان پول از این راه  کسب کنند.

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: همچنین برخی با آزادی کامل این حرف‌ها را تبلیغ و اینگونه تفکرات را میان مردم رایج می‌کنند که در این میان برخی از این حرف‌ها تاثیر پذیرفته و سبب بروز چنین فجایعی می‌شوند که آبروی دین، ایران و انسانیت را می‌برند و باور دارند که دین در چنین مسائلی خلاصه می‌شود.

عجم بیان کرد: به نظرم این حرکت‌ها، برداشت از تبلیغاتی است که توسط برخی مداحان مذهبی‌نما ارائه می‌شود و اکنون شاهد اثرات آن هستیم.

وی در پاسخ به این سوال که عنصر گمشده در جامعه ما برای شکل‌گیری چنین حرکت‌های افراطی‌گری از سوی دین‌دارنمایان چیست، خاطرنشان کرد: مشکل اینجاست که اصل دین و روایات تبلیغ و گفته نمی‌شود و برخی صرفا از مواردی همچون معجزات و مسائلی از این دست سخن می‌گویند که احساسات مردم را تحریک می‌کند و به سمت طیف‌های دیگر می‌برد.

این کارشناس مذهبی در رابطه با نقش دین و روحانیت در روشن‌سازی چنین مسائلی برای جلوگیری از این افراطی‌گری‌ها و روشنگری و معرفت مردم نسبت به این مسائل، اضافه کرد: نقش اصلی دین و عالمان دین روشنگری است و در واقع اصل دین روشنگری است؛ خداوند در آیت‌الکرسی و در آیه «اللَّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّورِ و َالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ » به این موضوع اشاره کرده است. توحید و شرک در این آیه به عنوان تیتر درشت مشخص شده است.

عجم عنوان کرد:  تمام تلاش جبهه توحید، ایجاد نورانیت، شعور در جامعه و تمام تلاش جبهه کفر و شرک، گسترش ظلمات، جهل، تاریکی و نادانی در جامعه است. پیام این آیه این است که جامعه باید آگاه و روشن باشد و تمام تلاش جبهه کفر این است که مردم آگاه نشوند.

وی گفت: وظیفه اصلی پیامبر(ص)، روحانیون و مبلغین دین روشنگری است و اگر عالمان و مبلغان دین در این جهت حرکت نکنند، رسالت اصلی خود را ترک کرده‌اند؛ « وَ یُثِیرُوا لَهُمْ دَفَائِنَ الْعُقُولِ» اصل دین ترویج عقلانیت است و مبلغین باید مردم را از خرافات و جهالت نجات دهند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->