لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟
سرخط خبرها

دستگیری اعضای باند سرقت از خواربارفروشی‌های مشهد + عکس

  • کد خبر: ۲۱۶۴۴۲
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
دستگیری اعضای باند سرقت از خواربارفروشی‌های مشهد + عکس
اعضای یک باند حرفه‌ای و سابقه دار که خواربار فروشی‌ها را خالی می‌کردند، با تلاش نیرو‌های کلانتری خواجه ربیع مشهد دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، از چند ماه قبل، دستبرد به خواربار فروشی‌های مشهد رنگ سریالی به خود گرفت و پرونده شکایت‌های متعددی در مراکز انتظامی تشکیل شد.

باتوجه به اهمیت موضوع باصدور دستورات ویژه‌ای از سوی فرمانده انتظامی مشهد، تحقیقات میدانی پلیس دراین باره وارد مرحله جدیدی شد. بررسی‌های مقدماتی بیانگرآن بود که اعضای یک باند حرفه‌ای درتاریکی شب قفل‌های مغازه‌ها را برش می‌زنند و ابتدا برنج‌های فروشگاه را به سرقت می‌برند و درصورتی که فرصت مناسبی پیدا کنند به همه اموال خواربار فروشی دستبرد می‌زنند.

دستگیری اعضای باند سرقت از خواربارفروشی‌های مشهد + عکس

اهمیت این سرقت‌ها به جایی رسید که گروه کارآزموده‌ای از افسران دایره تجسس کلانتری خواجه ربیع به فرماندهی مستقیم سرهنگ روح ا... شجاعی (رئیس کلانتری) به تجزیه وتحلیل‌های پلیسی پرداختند و رصد‌های اطلاعاتی را درحالی برای شناسایی دزدان ادامه دادند که عاملان این سرقت‌ها در بین مال باختگان به اشباح شبگرد معروف شده بودند. طولی نکشید که با تاکید سرتیپ دوم احمد نگهبان (رئیس پلیس مشهد) گشت‌های شبانه تقویت شد و مناطق احتمالی ارتکاب جرم به قرق نیرو‌های انتظامی درآمد.

فعالیت‌های اطلاعاتی و پلیسی برای رد زنی سارقان خواربار فروشی‌ها ادامه داشت تا این که شب شانزدهم اسفند، یکی از گروه‌های گشت نامحسوس، دوجوان را درکنار یک خواربار فروشی واقع در خیابان ایثارگران مشاهده کردند. نیرو‌های انتظامی با دیدن کپسول‌های هوا برش در زیر نور چراغ خودرو، بی درنگ وارد عمل شدند و فرمان «ایست» دادند چرا که دیگر سارقان متوجه پلیس شده بودند و امکان محاصره محل وجود نداشت. درهمین حال یکی از اعضای اصلی باند که پشت فرمان پژو نقره‌ای نشسته بود، بلافاصله پدال گاز را فشرد و از صحنه سرقت گریخت.

دو جوان دیگر هم با رها کردن دستگاه‌های هوا برش و به صورت پیاده به کوچه و پس کوچه‌ها گریختند. اما افسران گشت انتظامی که یقین داشتند با «اشباح شبگرد» روبه رو شده اند، بی درنگ سلاح‌ها را ازکمر بیرون کشیدند و درحالی که اخطار‌های قانونی می‌دادند و تیر هوایی شلیک می‌کردند به تعقیب دزدان خواربار فروشی پرداختند ولی زمانی که آخرین اخطار صادر شد و چشمان افسران تجسس از شیار مگسک سلاح، پا‌های دو جوان سارق را در قاب شلیک گرفت ناگهان هردو بر سنگ فرش خیابان غلتیدند وتسلیم قانون شدند.

در این هنگام انگشت‌ها از روی ماشه بیرون خزید و عوامل انتظامی دستبند‌های قانون را بر دستان دزدان خواربار فروشی حلقه زدند. طولی نکشید که با انتقال کپسول‌های هوا برش و متهمان به کلانتری، تحقیقات آغاز و مشخص شد که آن‌ها با نیسان آبی سرقتی به اموال کسبه شهر دستبرد می‌زدند؛ بنابراین گروهی از افسران تجسس به سرپرستی سروان سعید قطبی (رئیس تجسس) عازم محل اختفای نیسان شدند و آن را درحالی به مرکز انتظامی انتقال دادند که چند پلاک سرقتی مجهول نیز درون آن وجود داشت.

بررسی‌های پلیسی براساس اعترافات متهمان نشان داد که اعضای این باند به تعداد زیادی از فروشگاه‌های مشهد دستبرد زده اند به طوری که تاکنون ۱۵ تن از مال باختگان شناسایی شده اند.

دو متهم معترف شدند سرکرده فراری باند برنج‌های سرقتی را به رستوران‌ها وکلی فروش‌های برنج می‌فروخت و مبلغ اندکی را به آنان می‌پرداخت. اعضای باند «اشباح شبگرد» در بازجویی‌ها به سرقت از فروشگاه‌های خیابان مطهری شمالی، خواجه ربیع، شهید رستمی، جاده سیمان (رسالت)، بولوار مصلی، میدان توحید و ... اعتراف کرده اند که تحقیقات در این باره همچنان ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->