شاه‌مقصود‌های فلکه دوم گلشهر مردم چشم‌به‌راه بازگشت بی‌آرتی‌ها به خیابان فارغ‌التحصیلان مشهد شهرداری مشهد حامی حمل‌ونقل پاک | راه‌اندازی ایستگاه شارژ دوچرخه و موتور برقی در سال ۱۴۰۴ معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رویکرد شهرداری تقویت رابطه بین شهرداری و سرمایه‌گذاران است حضور استاندار خراسان رضوی در جمع کودکان تحت حمایت مؤسسه توانبخشی همدم انعقاد اولین قرارداد سرمایه‌گذاری بازی‌های کابلی در چهار بوستان شهر مشهد + فیلم ثبت تخلف بیش از ۱۳ هزار موتورسیکلت‌ در مشهد عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سیاست‌های شورای ششم در حوزه مدیریت پسماند در مسیر تحقق است سهم ۷۳.۳ درصدی پراید از خودرو‌های آلاینده در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره پروژه خط ۳ متروی مشهد، با هزینه ۱۰۰ همتی | راه‌اندازی بزرگ‌ترین جزیره ایستگاهی کشور در مشهد رفع گره ترافیکی میدان امام‌حسین (ع) در مشهد با بهره‌برداری از دوربرگردان شرقی ابوطالب (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) روایتی درباره پیکر نادرشاه افشار که چند‌بار دفن شد | قصه نادرِ جنازه «نادر» ایستگاه شهید فکوری خط ۲ مترو مشهد، اردیبهشت ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد رونمایی از قدیمی‌ترین ظرف سفالی خراسان رضوی هوای کلانشهر مشهد امروز پاک است (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) اعمال قانون و سامان‌دهی موتورسیکلت‌ها در پیاده‌رو‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی با مشارکت گسترده دانش‌آموزان مشهدی + فیلم درباره حسین‌آقاخان خزاعی که نخستین فرمانده لشکر خراسان است | میرپنج شرق سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست
سرخط خبرها

فعالیت ۴۵۰ بازرس در قالب ۴ پایگاه نظارتی در اطراف حرم رضوی

  • کد خبر: ۲۱۷۰۱۵
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۹
فعالیت ۴۵۰ بازرس در قالب ۴ پایگاه نظارتی در اطراف حرم رضوی
فرماندار مشهد گفت: ۱۱ پایگاه نظارتی در سطح شهر و ۴ پایگاه نظارتی در اطراف حرم تعبیه شده است. ۴۵۰ بازرس در بازار اصناف، اماکن اقامتی و بهداشتی اطراف حرم نظارت خواهند داشت.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرنیوز، محسن داوری در افتتاح قرارگاه خدمات سفر شهرستان مشهد گفت: ۱۲ کمیته در چهار کارگروه قرارگاه خدمات سفر پایان امسال را مدیریت می‌کنند. امسال باتجربه‌ای که در سال‌های گذشته داشتیم نواقص قرارگاه را برطرف کردیم.

وی اظهار کرد: چند کار ویژه انجام دادیم، امسال موضوع اقامت را به صورت ویژه متمرکز کردیم، به این صورت که هر زائر که در مورد اقامتش در مشهد سوالی داشته باشد و با قرارگاه تماس بگیرد به او پاسخ داده می‌شود. تمام ظرفیت‌های اقامتی مشهد در ۴ حوزه اقامت رسمی، موقت، اضطراری و حوزه‌های دولتی متمرکز شده‌اند. اگر ظرفیتی خالی باشد به زائران اطلاع‌رسانی خواهد شد. به طور مجموع ۵۹۰ هزار شب اقامت در این سه بخش رسمی موقت و اضطرای مشخص کرده‌ایم تا در خدمت زائران قرار بگیرد.

فرماندار مشهد با اشاره به اینکه با ۷۵۰ واحد صنفی در اطراف حرم تفاهم‌نامه نوشتیم که اقلام اساسی را به قیمت روی کالا ارائه دهند، افزود: ۱۲ غرفه تنظیم بازار در اطراف حرم ایجاد کرده‌ایم که اقلام اساسی را زیر قیمت بازار ارائه دهند. همچنین غرفه نان آستان قدس رضوی، نان بسته‌بندی توزیع خواهد کرد.

داوری یادآور شد: تمام کسبه اطراف حرم را مکلف کرده‌ایم که روی کالا‌های خود برچسب قیمت بزنند تا نظارت دقیق بر روی آنها انجام شود.

وی گفت: ۱۱ پایگاه نظارتی در سطح شهر و ۴ پایگاه نظارتی در اطراف حرم تعبیه شده است. ایستگاه‌های بازرسی در چهار خیابان منتهی به حرم وجود دارد که به صورت شبانه‌روزی گزارش‌های تخلفات را دریافت خواهند کرد. ۴۵۰ بازرس در بازار اصناف، اماکن اقامتی و بهداشتی اطراف حرم نظارت خواهند داشت. اکیپ‌های نظارتی همراه با تعزیرات ورود خواهد کرد و اگر کسی تخلفی کرده باشد در زمان و مکان مقرر تعیین تکلیف شده و جریمه خواهد شد و اگر زائری متضرر شده باشد، به صورت آنی پولش بازخواهد گشت.

داوری گفت: در حوزه حمل‌ونقل بین شهری هماهنگی‌های لازم انجام شده است. در حال حاضر امکان تهیه بلیت رفت و برگشت و صدور آن برای زائران وجود دارد.

وی ادامه داد: نظارت بر تاکسیرانی و آژانس‌های خدماتی و هواپیمایی نیز به صورت کامل انجام می‌شود. در ایام تعطیلات نوروز ساعت خدمات‌رسانی حمل و نقل درون شهری را نیز افزایش داده‌ایم. ۵ ایستگاه استقبال از زائر در مبادی ورودی مشهد پیش‌بینی شده که ۲ ایستگاه در مبادی ورودی جاده‌ای و یک ایستگاه به صورت مجزا در فرودگاه، پایانه مسافربری و راه‌آهن در نظر گرفته شده است.

وی افزود:حدود ۲۰ هزار پارکینگ دائم و موقت در اطراف حرم داریم. یک تعداد پارکینگ از قبل وجود داشته و یک تعداد نیز اخیرا ایجاد کرده‌ایم. همچنین از کسبه اطراف حرف درخواست داشته‌ایم که خودروی خود را در پارکینگ‌ها پارک نکنند.

داوری بیان کرد: ایستگاه‌های راهنمای زائر در سطح شهر و اطراف حرم وجود دارد که به صورت خودرویی، موتوری و مستقر تعبیه شده‌اند که به ابهامات زائران پاسخگو باشند. ۴ پایگاه سلامت در اطراف حرم ایجاد شده است. تمام داروخانه‌های اطراف حرم را به صورت ۲۴ ساعته فعال کرده‌ایم. تمام مراکز بهداشتی و درمانی به صورت آماده‌باش هستند. تلاش کردیم که حوزه اطلاع‌رسانی به زائران مطلوب باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->