بیانیه ارتش اسرائیل درباره حملات به ایران(جمعه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) علت شنیده شدن صدای انفجار در تهران چه بود؟ + فیلم و عکس (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: آینده متفاوت منطقه بدون برقراری عدالت نسبت به فلسطینیان امکان‌پذیر نیست + فیلم امیر دریادار شهرام ایرانی: امروز یکی از حربه‌های دشمن، سوء‌استفاده از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است پزشکیان در واکنش به قطعنامه شورای حکام: به غنی سازی ادامه خواهیم داد آیا مکانیسم ماشه (اسنپ بک) از سوی اروپا علیه ایران فعال خواهد شد؟ شایعه استعفای وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدیو | تدابیر رهبر انقلاب در فرماندهی کل قوا (قسمت اول) رئیس سازمان انرژی اتمی: فشار بر ایران برای تعطیل‌کردن برنامه هسته‌ای خود، هدف غرب است + فیلم پیام تبریک پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه اولین سری از اسناد اطلاعاتی منتقل‌شده از رژیم صهیونیستی منتشر شد قالیباف در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام: راه‌اندازی مرکز جدید و کاهش نظارت، پاسخ به زیاده‌خواهی‌ها است فرمان آغاز رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ صادر شد چرا برخواستن لس‌آنجلس مقابل ترامپ ما را متعجب نکرد؟ نمایندگان مردم مشهد در مجلس، تعیین‌تکلیف ارتفاعات جنوب مشهد را از وزیر راه خواستار شدند + تصویر اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی شورای حکام بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید سخنگوی وزارت امور خارجه سوء استفاده سه کشور اروپایی و آمریکا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران را محکوم کرد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم سردار قاآنی: جمهوری اسلامی ایران معطل مذاکرات نمانده است | رسانه‌های دنیا در خدمت رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند + فیلم رئیس جمهور: آینده را با هم می‌سازیم و دیگر قدرتی نمی‌تواند ما را تحریم کند قالیباف: معبر‌های اقتصاد را باید با جنگ اراده‌ها و عقلانیت انقلابی و خلاقیت باز کرد + فیلم چه کشورهایی به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام رای دادند؟ + آرای مخالف و ممتنع کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: به هر اقدام تحریک‌آمیز پاسخ قاطع می‌دهیم بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امور خارجه: دور ششم مذاکرات، یکشنبه به میزبانی مسقط برگزار می‌شود رئیس جمهور: مگر می‌توانند ایران را تحریم کنند؟
سرخط خبرها

ارمنستان از لغو توافق امنیتی با روسیه خبرداد

  • کد خبر: ۲۱۷۱۲۳
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۲
ارمنستان از لغو توافق امنیتی با روسیه خبرداد
نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد، ارمنستان توافق حفاظت با گارد‌های مرزی روسیه را که در فرودگاه اصلی ارمنستان مستقر هستند از اول اوت لغو می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین این اقدام را تایید کرد که به نظر نشانه‌ای از کاهش اتکای ارمنستان به روسیه است.

به نقل از شبکه خبری آلمان، پسکوف بدون ذکر جزئیات گفت: با وجود اعلام نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان در لغو توافق امنیتی با گارد مرزی روسیه در فرودگاه اصلی ارمنستان، تماس‌ها بین دو کشور در بقیه سطوح ادامه دارد.

براساس توافق دوجانبه، نیرو‌های روسی از زمان فروپاشی شوروی در ۱۹۹۲ با هدف حفاظت از مسیر تامین تجهیزات و لجستیک برای نیرو‌های روسیه در ارمنستان در فرودگاه بین‌المللی زوارتنوتس در غرب ایروان حضور داشته‌اند.

«آرمن گریگوریان»، دبیر شورای امنیت ارمنستان اخیرا گفته بود، اکنون ظرفیت‌های امنیتی خود را توسعه داده و این کشور می‌تواند از فرودگاهش حفاظت کند. وی افزود: نقل و انتقالات نظامی روسیه نیز در این فرودگاه به طرز قابل ملاحظه‌ای کاهش داشته است.

نخست‌وزیر ارمنستان نیز گفت، باید به این مساله بجای تکنیکی، سیاسی یا ژئوپلیتیکی نگریسته شود. روابط بین ارمنستان و روسیه کاهش یافته است. ایروان از این بابت ناراضی است که وقتی جمهوری آذربایجان دوباره قره‌باغ را به کنترل خود درآورد، مسکو حمایت وعده داده شده را به ارمنستان پیشنهاد نکرد.

ارمنستان که با ترکیه و جمهوری آذربایجان روابط خصمانه دارد، به دنبال شرکای امنیتی جدید در غرب مانند فرانسه است. همچنین ایروان دیگر عضو فعالی در سازمان پیمان امنیتی جمعی نیست که روسیه در آن در راس است.

پاشینیان گفت، این ائتلاف هرگز نتوانسته توضیح دهد که در ارمنستان چه چیزی را می‌خواهد بر عهده بگیرد.

نخست‌وزیر ارمنستان خاطرنشان کرد: این ائتلاف می‌خواست نیروهایش را فقط به عنوان ناظران بی‌طرف در واکنش به درخواست کمک ارمنستان در ۲۰۲۰ و در مواجهه با حملات از سوی جمهوری آذربایجان اعزام کند. ما از این ائتلاف خارج می‌شویم، اما زمانش مشخص نیست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->