۸ نفر از هر ۱۰۰ نفر جمعیت ایران در سن بالای ۶۵ سال هستند | جوان‌ترین و پیرترین استان‌های کشور کدامند؟ واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با ۲۶ کشته آیین نکوداشت فعالان و پیشکسوتان صنعت گردشگری خراسان رضوی برگزار شد| ۶۰درصد اقتصاد استان در بخش خدمات زیارت است + فیلم ثابت ماندن در هر وضعیتی برای مدت طولانی مضر است خرس قهوه‌ای دنا شکار و به آتش کشیده شد! هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟
سرخط خبرها

تهیه و انتشار فیلم از دانش‌آموزان ممنوع است

  • کد خبر: ۲۱۷۹۳۳
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۸
تهیه و انتشار فیلم از دانش‌آموزان ممنوع است
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه انتشار فیلم دانش‌آموزان در فضای مجازی از سوی معلم‌بلاگر‌ها ورود به حریم شخصی کودکان و نوجوانان است، گفت: این اقدام به‌لحاظ قانونی قابل برخورد است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی همتی‌فر؛ رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک درباره فعالیت معلم‌بلاگر‌ها اظهار کرد: بحثی به‌نام حقوق کودک داریم و بر این اساس کودکان نیز دارای حریم هستند.

وی افزود: اگر معلمی بدون اجازه دانش‌آموز و ولی قانونی او به تهیه فیلم اقدام و آن را در فضای عمومی منتشر کند، تعرض به حریم کودک و حقوق اوست و به‌لحاظ قانونی قابل برخورد است.

رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک گفت: این‌که معلم به‌دلیل اعتمادی که خانواده به آن دارند، وارد این عرصه شود، از جنبه‌هایی قابل تأمل است و آموزش و پرورش برای ساماندهی این موضوع و حفظ حریم دانش‌آموزان به‌عنوان امانت خانواده‌ها ورود کرده است و تصمیم به ساماندهی فعالیت معلم‌بلاگر‌ها دارد.

همتی‌فر متذکر شد: این موضوع البته بیشتر یک کار فرهنگی است تا یک کار حقوقی، یعنی معلم باید کودک را به‌عنوان امانت بداند همان‌طور که والدین هم باید نسبت به حقوق فرزندان خود حساس باشند، چون هم‌اکنون با پدیده والدبلاگر هم مواجه هستیم و آنجا هم همین حساسیت باید وجود داشته باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->