واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم
سرخط خبرها

ورود بیش از ۶ میلیون زائر به خراسان رضوی تا امروز (۶ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۱۸۷۶۰
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۷
ورود بیش از ۶ میلیون زائر به خراسان رضوی تا امروز (۶ فروردین ۱۴۰۳)
جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی از ورود ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر زائر به استان و مشهد خبر داد.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

به گزارش شهرآرانیوز حجت‌الاسلام والمسلمین حجت گنابادی‌نژاد روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ لغایت پنجم فروردین ۱۴۰۳ مجموعا ۶ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۳۵۶ نفر به استان خراسان رضوی و مشهد سفر کرده‌اند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی ادامه داد: ۲۰۶ هزار و ۱۴۷ نفر از طریق فرودگاه، ۳۷۶ هزار و ۲۱۵ نفر از طریق راه‌آهن، ۵۱۴ هزار و ۶۷۵ نفر از طریق حمل و نقل جاده‌ای و ۵ میلیون و ۲۷۷ هزار و ۳۱۹ نفر از طریق حمل و نقل شخصی در این ایام به استان و مشهد الرضا (ع) سفر کرده‌اند.

گنابادی‌نژاد با بیان این که در استان خراسان رضوی پیش‌بینی‌های لازم برای اقامت زائران در بخش رسمی، موقت و اضطراری برای زائران و مجاوران انجام شده است، گفت: ضریب اشغال واحد‌های اقامتی طی شبانه روز منتهی به عصر پنجم فرورودین در استان ۷۰ درصد، واحد‌های موقت ۸۳ درصدو اضطراری ۵۱ درصد بوده و میانگین ضریب اشغال در استان ۵۱ درصد و میانگین ضریب اشغال ۵۷ درصد است که این آمار نشان می‌دهد در استان و مشهد هنوز ظرفیت برای پذیرش زائر و مسافر وجود دارد.

وی به مسافرانی که قصد سفر به مشهد دارند توصیه کرد: قبل از این که به سمت مشهد بیایند محل اقامت خود را رزرو کنند، در همین راستا تلفن ۰۵۱۳۷۰۴۵ قرارگاه عملیاتی خدمات سفر شهرستان مشهد برای هدایت، راهنمایی و دریافت شکایت زائران و مسافران پیش‌بینی شده است.

بیشتر سفر‌های زائران رضوی به مشهد با خودرو‌های شخصی انجام گرفته است که به گفته سرهنگ میش مست، رییس پلیس راه خراسان رضوی میزان سفر‌ها در محور‌های استان با کاهش ۱۴ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال روبرو بوده است. همچنین ورودی به محور‌های مشهد هم نسبت به نوروز پارسال چهار درصد کاهش یافته است.

شوشتری، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی هم با اشاره به اسکان زائران در بیش از ۹۰۰ مدرسه استان گفت: ۶۰۰ مدرسه در مشهد پذیرای زائران در موج دوم سفر‌های نوروزی است. 

شهردار مشهد عنوان کرد: همچنین در بحث گردشگری هم علاوه بر میزبانی اماکن گردشگری وتاریخی خراسان رضوی از مسافران، جشنواره المان‌های نوری با جذابیت خاص از سوم تا بیست و پنجم فروردین به جز شب‌های قدر میزبان علاقمندان است.

محمدرضا قلندر شریف گفت: بیش از ۷۰۰ المان شهری در فضای سبز شهر مشهد در بهار ۱۴۰۳ جانمایی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->