آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد
سرخط خبرها

بازرسی از ۳۴۷ داروخانه‌ در سطح شهر مشهد| با افراد متخلف برخورد می‌شود (۸ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۱۹۰۶۱
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۸
بازرسی از ۳۴۷ داروخانه‌ در سطح شهر مشهد| با افراد متخلف برخورد می‌شود (۸ فروردین ۱۴۰۳)
رئیس اداره فنی و نظارت بر مدیریت دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای تعطیلات نوروزی تاکنون ۳۴۷ مورد بازرسی از داروخانه‌های سطح شهر مشهد با محوریت مناطق منتهی به حرم مطهر رضوی صورت پذیرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد پرنده رضوانی اظهارکرد: در ایام نوروز بازدید مستمر و روزانه از تمامی داروخانه‌‎های سطح شهر مشهد و دیگر شهر‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به‌خصوص داروخانه‌ها شبانه‌روزی و روزانه اطراف حرم مطهری رضوی که در این ایام مجوز فعالیت از ساعت ۸ تا ۲۴ را دارند در دستور کار معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد و کمیته غذاودارو ستاد سلامت نوروزی این دانشگاه قرار گرفته است.

رئیس اداره فنی و نظارت بر مدیریت دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برنامه ریزی خوبی در حوزه دارو برای ایام نوروز صورت پذیرفته است، خاطرنشان کرد: با تدابیر صورت گرفته در این خصوص پیش بینی تهیه و تدارک دارو‌های مورد نیاز زائران و مجاوران امام رضا (ع) از داروخانه‌های اطراف حرم مطهر رضوی و همچنین داروخانه‌های واقع در مناطق پر تردد و مناطق تفریحی و گردشگری گردشگری و نیز سایر داروخانه‌های فعال در این ایام شده است.

بازرسی از داروخانه‌ها به صورت سه شیفته

وی ضمن اشاره به فعالیت‌ها و بازدید‌های شبانه روزی بازرسان و ناظران حوزه دارو، بیان کرد: بازرسی‌ها در حوزه دارو از تمامی داروخانه‌های فعال در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت ۲۴ ساعته و در قالب ۳ شیفت کاری ۸ ساعته در حال انجام است و خوشبختانه تا این لحظه مشکل خاصی در حوزه دارو و تخلفات دارویی مشاهده نشده است.



رئیس اداره فنی و نظارت بر مدیریت دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که در این ایام در کنار بازدید‌های مستمر از داروخانه‌ها، بررسی و رسیدگی به شکایات مردمی ثبت شده در سامانه ۱۹۰ و همچنین شکایات حضوری مراجعه کنندگان به قرارگاه‌های عملیاتی ستاد‌های خدمات سفر استان و مشهد را داریم، تأکید کرد: شکایات حضوری و تلفنی مردمی به سرعت مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد و در صورتی که تخلفی در این خصوص محرز شود با فرد متخلف طبق قانون برخورد خواهد شد.

رضوانی افزود: همچنین به جز موارد اشاره شده با قراردادن شیفت‌های فعال در این ایام ارائه خدمت در سایر فعالیت‌های مدیریت دارو و نیز سایر مدیریت‌ها و ادارات زیرمجموعه معاونت غداودارو علوم پزشکی مشهد را داریم.

وی گفت: در راستای دسترسی راحت‌تر زائران و مجاوران امام رضا (ع) به نزدیک‌ترین داروخانه فعال روزانه و شبانه‌روزی در ایام تعطیلات نوروزی اطلاع رسانی، تهیه پوستر و پمفلت در خصوص ساعت فعالیت داروخانه‌های روزانه سطح شهر مشهد و محدوده حرم مطهر رضوی، نحوه نگهداری مصرف دارو در سفر و ایام ماه مبارک رمضان، توصیه‌های لازم در خصوص مصرف دارو مطابق با تجویز و دستور پزشک مربوطه و ... صورت پذیرفته است.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->