انفجار خط لوله گاز در غرب بغداد، ۴ کشته و زخمی برجای گذاشت (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هشدار در غزه؛ بیش از ۱۰ هزار نفر در زیر آوارها هستند ۱۲ کارمند آزاد شده سازمان ملل یمن را ترک کردند افشای برده‌داری زنان صهیونیست در اسرائیل تاکید مجدد روسیه بر حل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی مردی که ۴۳ سال به اشتباه در زندان بود، دوباره بازداشت شد روسیه: ۳۳ پهپاد اوکراینی را در مناطق مختلف سرنگون کردیم روسیه، تأمین‌کننده کالاهای اساسی و شریک راهبردی ترانزیتی ایران + فیلم آخرین وضعیت آسمان کشور + نقشه ۷ ایرانی محبوس در ارمنستان به کشور منتقل شدند (۳۰ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان لایحه مشاغل حساس را پس گرفت حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام (۳۰ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به تحرکات اسرائیل برای الحاق کرانه باختری نتانیاهو با حضور نیرو‌های ترکیه در نوار غزه مخالفت کرد دیوان لاهه ادعای اسرائیل علیه آنروا را رد کرد انگلیس: گذرگاه رفح باید کاملا باز شود گروسی: ایران می‌توانست روابط خود با جامعه بین‌المللی را قطع کند، اما چنین نکرد نظارت پوتین بر آزمایش آمادگی نیروهای هسته‌ای روسیه + فیلم بقایی: شهرآرا در ارتقای برندینگ مشهد نقش مؤثری داشته است + فیلم نتانیاهو برای توقف محاکمه دست‌وپا می‌زند یونیسف: اوضاع در غزه بسیار وحشتناک است نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد پزشکیان: تلاش می‌شود بودجه بدون کسری به مجلس ارائه دهیم بالگرد رئیس‌جمهور هند دچار سانحه شد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هاآرتص: اسرائیل در حال فروپاشی از درون است قالیباف: کنشگری دیپلماتیک استانداران، نیاز امروز کشور است | کارگروه‌های استانی در ساختار سفارت‌خانه‌ها تشکیل شود
سرخط خبرها
استاندار خراسان رضوی در ارتباط ویدئو کنفرانسی با رییس‌جمهور خبر داد:

کاهش ۷۰ تا ۸۰ درصدی سفر‌های جاده‌ای، ریلی و هوایی به خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۲۱۹۰۹
  • ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۱
کاهش ۷۰ تا ۸۰ درصدی سفر‌های جاده‌ای، ریلی و هوایی به خراسان‌رضوی
استاندار خراسان رضوی در ارتباط ویدئو کنفرانسی با رییس‌جمهور گزارشی از اقدامات انجام گرفته، کمبود‌های موجود در زمینه تجهیزات بیمارستانی و... را مطرح و پیشنهاد‌های خود را در زمینه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رزم‌حسینی در ارتباط اختصاصی ویدئو کنفرانسی با حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، رئیس جمهور اظهار کرد: با تشکیل ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا خراسان رضوی، ۲۸ پروتکل بهداشتی تهیه و به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تعداد چهار جلسه با نماینده، ولی فقیه در استان، علما، پزشکان و تولیت آستان قدس رضوی برگزار شد و به موجب آن ضمن تعطیلی نماز جماعات، حوزه‌های علمیه، برگزاری اجتماعات، حضور زائران در حرم مطهر رضوی به صورت موقت متوقف شد که اقدام بزرگی بود.

 

رزم‌حسینی تاکید کرد: اگر مصوبه ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا درخصوص توقف موقت حضور زائران در بارگاه مطهر رضوی اجرایی نمی‌شد؛ بحران شدیدی پیش روی ما قرار می‌گرفت.

 

استاندار خراسان رضوی با ارائه آماری پیرامون تردد در جاده‌ها و مبادی ورودی استان تصریح کرد: ورود خودرو‌های سبک به استان تا امروز ۷۸ درصد کاهش داشته است و در بخش ریلی ۸۵ درصد و در بخش هوایی هم ۸۸ درصد کاهش مسافر را تجربه کرده‌ایم.

 

رزم‌حسینی تاکید کرد: به دلیل نگرانی از شیوع پیک بیماری و برآورد پزشکان نسبت به تعداد مبتلایان احتمالی در آینده، ۲۰ هزار تخت نقاهتگاهی با همکاری مجموعه‌های مختلف اعم از سپاه، ارتش، شهرداری و مراکز اقامتی برای بیماران در مشهد فراهم شده است.

 

وی همچنین به دیگر اقدامات صورت گرفته در خراسان رضوی برای پیشگیری و مقابله با کرونا پرداخت و ادامه داد: ستاد پشتیبانی مردمی مقابله با کرونا هم در خراسان رضوی تشکیل شده است که به موجب آن تاکنون تعداد ۳۰ پزشک، ۷۰ پرستار و ۱۴۹۰ نیروی خدماتی اعلام آمادگی کردند تا داوطلبانه به بیماران خدمت‌رسانی کنند.

 

استاندار خراسان رضوی کاهش تردد‌های درون شهری و خلوتی خیابان‌های شهر مشهد را بی‌سابقه برشمرد و خاطرنشان کرد: ضمن ارائه توصیه‌های بهداشتی به مردم، در خصوص تعطیلی صنوف غیرضروری هم تصمیمات ویژه‌ای در ستاد مقابله با کرونا استان گرفته شده است.

 

رزم‌حسینی همچنین ضمن ارائه گزارشی از سایر اقدامات انجام گرفته، کمبود‌های موجود در زمینه تجهیزات بیمارستانی و... را مطرح و پیشنهاد‌های خود را در زمینه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا ارائه کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->