وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم تأمین واکسن آنفلوانزا برای والدین شهدا و جانبازان در تایباد افزایش یافت نامه رئیس نظام پزشکی به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مطالبات بخش درمان پرداخت شود ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی شبانه‌روز گذشته (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ثبت‌نام سهمیه جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی برای ۳۰ هزار نفر آغاز شد (۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴) تأکید ویژه وزیر آموزش و پرورش بر آموزش معلمان و ساماندهی مدارس کانکسی + فیلم دستور معاون‌اول رئیس‌جمهور به وزیر آموزش و پرورش: فوراً علت سانحه تصادف سرویس‌های مدارس در تهران پیگیری شود ورزش، مؤثرترین راهکار برای پیشگیری و درمان بی‌اختیاری ادرار در بانوان پیش‌بینی هواشناسی کشور تا پایان هفته جاری (۱۴ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بازگشت آلودگی هوا به نیمه شرقی کشور + فیلم با این ۲ میوه نارنجی پاییزی، خطر سرماخوردگی رفع شده و کبد و کلیه شما پاک‌سازی می‌شود توصیه‌های اورژانس برای کاهش اثرات آلودگی هوا در فصل سرما کاهش سردرگمی و هزینه‌های مردم با تجمیع واحدهای دادسرا و دادگاه در مجتمع‌های قضایی | از ارجاع تا اجرا زوج پزشک با کمک پلیس مشهد سارق را شناسایی کردند | رسوایی خدمتکار پیر برابر دوربین ۲ فرار مالیاتی بزرگ در خراسان رضوی و یزد کشف شد | بدهی ۵.۳ همتی به سازمان مالیات کشور معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت کار: هیچ شرمندگی بالاتر از محروم ماندن کارگران و بازنشستگان از خدمات درمانی نیست کشف محموله قاچاق دارویی ۷ میلیارد ریالی در خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۴) آیا دریافت مبالغ سنگین از سوی تأمین اجتماعی برای «اصلاح عناوین شغلی» متوقف می‌شود؟ کشف ۱۵۶ خودروی لوکس خارجی قاچاق در پایتخت | خودرو‌ها مجموعاً ۸۸۵ میلیارد تومان می‌ارزند آیا بازنشستگان می‌توانند بدون نگرانی از قطع مستمری به اشتغال خود در تاکسی‌های اینترنتی بپردازند؟ مشهد، رکورددار آمار گازگرفتگی در کشور | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های مقابله با «قاتل خاموش» در فصل سرما واکنش سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی درخصوص تأثیر ضریب شاغلین در آزمون تأکید دادگستری کل خراسان رضوی بر ترویج سازش در پرونده‌های استان | قانون، حساسیت شدیدتری درمورد توهین به بانوان دارد
سرخط خبرها

بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار نفر زیر پوشش غربالگری تلفنی و خوداظهاری کرونا قرار گرفتند

  • کد خبر: ۲۱۹۱۶
  • ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۷
بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار نفر زیر پوشش غربالگری تلفنی و خوداظهاری کرونا قرار گرفتند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، زیر پوشش غربالگری تلفنی۴۰۳۰ و سایت خود اظهاری www.salamat.gov.ir بیماری کرونا قرار گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مهدی قلیان  اظهار کرد: بر این اساس دو میلیون ۳۱۳ هزار نفر با همکاری مراقبین سلامت و بسیجیان زیر پوشش غربالگری تلفنی ۴۰۳۰ و ۱۴۴ هزار نفر نیز در قالب سامانه خود اظهاری وزارت بهداشت در زمینه بیماری کرونا مورد بررسی قرار گرفتند.

 

وی خاطرنشان کرد: در مسیر مبارزه با کرونا و حفظ بهداشت اقدامات متعددی از سوی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مناطق تحت پوشش صورت پذیرفته و تعداد ۵ میلیون و ۶۵۰ هزار نفر شامل (۵ میلیون ۲۵۰ هزار نفر از جمعیت استان به همراه ۴۰۰ هزار نفر از اتباع مجاز ساکن) از این خدمات بهره‌مند شدند.

 

وی افزود: برنامه‌های این معاونت در بحث مبارزه با کرونا با مباحث آموزشی آغاز شد و سپس نسبت به چاپ و نصب هزاران بنر در سایز بزرگ، چاپ و نصب بیش از ۲۰ هزار پوستر آموزشی و مراقبتی و چاپ میلیون‌ها تراکت و پمفلت و توزیع آن در میان مردم اقدام شد.

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اقدام صورت گرفته دیگر از سوی این معاونت بخش مشاوره‌ای دانشگاه با همکاری بخش خصوصی و نیرو‌های داوطلب در ۳ شیفت کاری بود، گفت: در این ماموریت هر شیفت ۸ ساعته ۸ نفر در محل خدمت حاضر بوده و پاسخگوی سوالات کرونایی مردم هستند؛ همچنین در این برنامه از حضور نیرو‌های معاونت درمان دانشگاه هم جهت پاسخگویی به سوالات تخصصی ودرمانی مردم در بحث ویروس کرونا برخورداریم.

 

دکتر قلیان تصریح کرد: در حوزه آموزش سلامت و پاسخگویی سوالات شرعی مراکزی با همکاری دفتر نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاه و با حضور روحانیون دایر شده، همچنین با همکاری مخابرات استان طرح غربالگری تلفنی سلامت را از طریق سامانه تلفنی ۴۰۳۰ داشته‌ایم و در این بخش نیز همکاری نیرو‌های بسیج جامعه پزشکی را هم در مراکز بهداشت مناطق ۳، ۵ و ثامن شاهد بودیم.

 

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از ساکنان مناطق زیر پوشش دانشگاه از طریق سامانه سینا و سایت www.salamat.gov.ir خوداظهاری طرح غربالگری سلامت را داشتند، تاکید کرد: در موارد مشکوکی که نیازمند مراقبت بودند اعزام نیرو‌ها را به درب منازل آنان داشتیم تا ضمن کسب اطلاعات کاملشان در حوزه سلامت، اگر نیازمند انتقال به مرکز درمانی باشند این کار در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در راستای فعالیت مراکز ۱۶ ساعته سلامت راه‌اندازی ۱۲ مرکز را در گام نخست داشتیم و در ادامه این با افزایش ۲۲ مرکز دیگر به ۳۴ مرکز و نزدیک به ۳ برابر تعداد اولیه رسیده است تا از ازدحام بالای جمعیت جلوگیری شود و این مراکز همه‌روزه از ساعت ۶ تا ۲۲ پاسخگوی مردم هستند.

 

دکتر قلیان گفت: در مناطق مرزی استان گام‌های بلندی در حوزه اقدامات پیشگیرانه برداشته شده تا مورد مشکوک ابتلا به کووید ۱۹ وارد کشور نشود و خوشبختانه تا این لحظه مورد مثبت ورودی در این حوزه نداشته‌ایم، حتی در موارد خارج از مرز‌ها هم که مسئولیتی نداشتیم اقدامات لازم را در حوزه غربالگری سلامت صورت دادیم و برای مواردی که فاقد مشکل بودند کارت سلامت صادر شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->