استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان! سرانه مصرف لبنیات در کشور نصف استاندارد است | توزیع شیر مدارس تا ۲ هفته آینده توصیه‌های متخصص طب ایرانی برای داشتن بدن سالم در فصل سرد کمبود کلسیم و ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان است اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش نسبی دما از فردا فوت ۲ عابر پیاده در تصادف جاده‌ای خراسان رضوی | توقیف نزدیک به ۵۰۰ وسیله نقلیه متخلف در روز گذشته (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) بازداشت ۳۹ متخلف زیست‌محیطی و ضبط انواع سلاح‌ در مازندران اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر در واریز معوقات حقوق: بعد از ۷ ماه بازهم معوقات پرداخت نشد! واکنش وزیر آموزش و پرورش به مرگ دانش‌آموز زنجانی در مدرسه ۴ روستای مشهد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی متصل شدند نتایج ذخیره‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | جزئیات ثبت‌نام + لینک مشاهده نتایج واکنش سازمان تعلیم و تربیت به خبر ممنوعیت ورود غربالگران به کودکستان‌ها | سن غربالگری در مدارس، ۲ سال کاهش یافته است اعلام آمادگی هلال احمر برای آموزش کمک‌های اولیه در مدارس طول عمر مبتلایان به زوال عقل چه مدت است؟ چند راهکار ساده برای غلبه بر افسردگی بعد از زایمان هزینه ماهانه تأمین اجتماعی چقدر است؟ | طلب ۱۵۰ همتی تامین اجتماعی از کارفرما‌ها چگونه روان‌شناس نما‌های مجازی را تشخیص دهیم؟ شاخص بروز سل در خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشوری است با پیک عفونت‌های تنفسی مواجه نیستیم قتل فجیع زن جوان با ۱۷ ضربه چاقو به علت تقاضای طلاق!
سرخط خبرها

راه ارتباطی چهار روستای کلات در خراسان رضوی مسدود شد

  • کد خبر: ۲۱۹۲۸
  • ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۳
راه ارتباطی چهار روستای کلات در خراسان رضوی مسدود شد
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: به دلیل بارش شدید باران و وقوع سیلاب راه ارتباطی چهار روستا در شهرستان کلات این استان تا اطلاع بعدی مسدود است.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم نصری افزود: در اثر سیلاب جاده روستا‌های آبگرم، باغگاه، مومن آباد، سیرزار شهرستان کلات تا اطلاع بعدی مسدود است.

 

مهدی ناصری فرماندار شهرستان کوهستانی کلات نیز پیش از این از سختی تردد در برخی راه‌های روستایی این شهرستان از جمله مومن آباد در بخش زاوین، در پی بارش‌های شدید ۲ روز گذشته خبر داده بود.

 

محمدرضا رجبی مقدم، فرماندار شهرستان سرخس نیز که در مجاورت کلات واقع شده است گفت: در پی بارش‌های اخیر راه ارتباطی روستای شوریجه در جاده مزداوند به سد دوستی به صورت مقطعی در اثر سیلاب مسدود شده بود که با تلاش عوامل راهداری بازگشایی شد.

 

مرکز شهرستان ۳۸ هزار نفری کلات در ۱۵۵ کیلومتری شمال مشهد واقع است. کلات مرکب از دو بخش مرکزی و زاوین است و ۶۸ روستا دارد که ۲۷ هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن روستا‌ها هستند. کلات از سمت شمال و شرق هم مرز با جمهوری ترکمنستان است.

 

مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری سرخس نیز در ۱۸۵ کیلومتری شرق مشهد واقع است.

 

سال گذشته نیز بارش‌های بهاری و وقوع سیل در شهرستان‌های شمالی خراسان رضوی به ویژه کلات خسارت بسیار به بارآورد.

 

براساس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی فعالیت سامانه بارشی که از اوایل هفته جاری در این استان آغاز شده تا ظهر چهارشنبه ادامه دارد.


این اداره کل نسبت به وقوع سیلاب و آبگرفتگی در جاده‌ها و مسیل‌ها هشدار داده است.


خراسان رضوی ۲۰ هزار و ۵۷۵ کیلومتر راه دارد که ۶ هزار و ۴۲۲ کیلومتر آن بین شهری و ۱۴ هزار و ۱۵۲ کیلومتر راه روستایی است.


این استان علاوه بر ۵۱ گردنه به طول ۵۴۵ کیلومتر در محور‌های بین شهری، ۱۷۲ گردنه به طول ۵۷۴ کیلومتر در جاده‌های روستایی و ۱۳۶ محل کولاک و مه گیر به طول ۵۸۶ کیلومتر دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->