وزیر نیرو: هر هفته بیش از ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور افتتاح می‌شود بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت‌ها افت کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو بدون مشتری سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها: یارانه سه دهک تا پایان سال حذف می‌شود | نظام تامین اجتماعی جایگزین پرداخت یارانه شود برگزاری سومین کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی مهلت بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده امروز (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد ماجرای ویدئو جنجالی از مرز روتک و قاچاق سوخت به پاکستان چیست؟ +فیلم سبزپوشی بورس دوام نیاورد | افت ۱۹ هزار واحدی بازار سهام (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) آخرین فرصت برگشت ارز جاماندگان اربعین آغاز ساخت مسکن استیجاری از ماه آینده | پرداخت آورده متقاضیان پایین درآمدی توسط دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دلار افت کرد گام اول حمایت از بورس، ثبات اقتصاد کلان است نه تزریق پول بانک‌های تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند | اسامی شعب کشیک اعلام می‌شود توزیع بیش از ۱۱۰۰ تن کالای اساسی در شهرستان مشهد مقدس آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس ایام شهادت امام رضا (ع) تخصیص ۱۳۵۰ تن آرد سهمیه‌ای برای مراسم عزاداری دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد صعود قیمت طلا در مشهد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) خانواده‌های خراسان رضوی جزو ۱۰ استان با کمترین سرانه درآمد در کشور | زندگی سخت در سایه درآمد کم بورس شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل شد؟ خرما در دهه آخر صفر در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) نیاز به واردات گازوئیل به صفر رسید وزیر اقتصاد: تک‌نرخی‌شدن ارز در دستورکار است گمرک مقررات جدید واردات خودرو سال ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد خرید و فروش ملک یا خودرو در چه صورتی مشمول مالیات می‌شود؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ | دلار در فضای احتیاطی معامله شد قیمت موتورسیکلت درجا زد | خریداران به تعمیر فرسوده‌ها روی آوردند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (سه‌‌شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | سکه امامی ۸۴ میلیونی شد قطعی برق و خاموشی‌ها تا چه زمانی ادامه دارد؟ + فیلم
سرخط خبرها
در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا خراسان رضوی مطرح شد:

واحد‌های صنفی در صورت فعالیت، پلمپ می‌شوند

  • کد خبر: ۲۱۹۳۷
  • ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۳
واحد‌های صنفی در صورت فعالیت، پلمپ می‌شوند
در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا خراسان رضوی، بر پلمپ واحد‌های صنفی در صورت فعالیت تاکید شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد کاظم تقوی با اشاره به مصوبه امروز ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان، اظهار کرد: در راستای مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا کشور، نیروی انتظامی در کنار سایر اعضا وظایف خود را انجام می‌دهد، بدین ترتیب یکی از مصوبات این بود و مقرر شد که نیروی انتظامی با کسبه‌ای که مورد نیاز مردم نیست، فعالیت می‌کنند و باعث تجمع می‌شوند، برخورد کند.

 

وی افزود: پاساژها، فروشگاه‌هایی که ضرورتی ندارند و جدای از فروشگا‌هایی که خدمات پروتئینی و مواد غذایی به مردم ارائه می‌دهند، سایرین حتما باید مجاز به باز شدن فروشگاه باشند.

 

فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه در کنار مجموعه اصناف و اتحادیه‌ها حضور داریم، تصریح کرد: تیم‌های مشترکی با این مجموعه‌ها تشکیل داده‌ایم و به همه مراکز نیروی انتظامی ماموریت داده‌ایم تا آنچه که مجاز به فعالیت در این ایام تا اعلام بعدی نیستند، از بازگشایی آن‌ها خودداری کنند، در غیر این صورت با تذکر و یا با پلمپ واحد‌های صنفی خود مواجه خواهند شد.

 

سردار تقوی با بیان اینکه قطع به یقین مردم عزیز ما برای حفظ سلامتی خود تلاش می‌کنند، تاکید کرد: در سراسر استان واحد‌های انتظامی ماموریت دارند که اگر کسی در زمره‌ی صنوفی باشد که مجاز به فعالیت تا اطلاع بعدی نیست، قطعا با تذکر پلیس و تعطیلی مکان خود مواجه خواهد شد.

 

صنوف غیر ضروری به جز صنوفی که ارائه خدمات به مردم می‌دهند، تعطیل خواهد بود

رئیس اتاق اصناف مشهد نیزدر ادامه اظهار کرد: با توجه به اینکه همه دستگاه‌ها برای قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا پای کار آمده‌اند، طبیعتا اصناف هم مراجعات زیادی دارند، در بازار حضور دارند و به دنبال این هستند نقش خود را در این حوزه ایفا کنند.

 

محمود بنانژاد با اشاره به اینکه صنوف غیر ضروری به جز صنوفی که ارائه خدمات به مردم می‌دهند، تعطیل خواهد بود، افزود: مصوبه استان این است که کلیه صنوف غیر ضروری به جز صنوف تامین کننده مواد غذایی تعطیل هستند، در این راستا با همکاری نیروی انتظامی برخورد‌ها از امروز شروع شده است و اگر واحدی نسبت به تذکرات تمکین نکند، پلمپ خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه مشهد دارای ۱۲۰ هزار واحد صنفی است، خاطرنشان کرد: حدود ۲۰ هزار واحد صنفی مرتبط با مواد غذایی در مشهد فعالیت می‌کنند و مابقی باید تا اطلاع ثانوی تعطیل باشند.

 

رئیس اتاق اصناف مشهد تصریح کرد: در بحث برخورد با واحد‌های صنفی دارای پروانه کسب و بدون پروانه، تفاوتی وجود ندارد و این امر در قانون نظام صنفی پیش‌بینی شده است، با این وجود اول به همه واحد‌های صنفی توصیه می‌کنیم با تعطیلی واحد‌های صنوف خود به ما کمک کنند.

 

بنانژاد تاکید کرد: نگران متصدیان واحد‌های صنفی و کارگران این واحد‌ها هستیم، هرچند برخی از فروشگاه‌ها به ما اعلام می‌کنند که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند، اما بسیاری در معرض شیوع ویروس قرار دارند و به واسطه درگیری با کسب و کار از شرایط ایمنی و بهداشتی غافل می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->