جزئیات برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) جمع‌آوری ماهیانه یک میلیون کیلوگرم ضایعات خشک در مشهد | بیش از ۴۶۶ هزار شهروند مشهدی، مشترک دائمی طرح‌های بازیافت پسماند هستند درباره آخرین فرعی خیابان «دانش ‌غربی» مشهد | کوچه «طاهایی»، از تیمارگر جان تا سازنده انسان رفع گره‌های ترافیکی میدان شهید فهمیده و میدان خیام مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ نمایشگاه ویژه کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، نماد هم‌افزایی و انتقال فرهنگ ایثار است مشهد در آستانه برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی گلایه شهروندان از وضعیت کارگاهی عمرانی در ورودی مشهد | مشکلات عریض و طویل یک تعریض! شهردار مشهدمقدس: مجموعه معراج شهدا به فرهنگسرای ماندگار شهدا تبدیل می‌شود بازگشت ۴۳ دانش‌آموز مشهدی بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش در پویش «بازگشت به تحصیل» ۱۴ بوستان بانوانی که در حال حاضر پذیرای شهروندان مشهدی است + آدرس و ساعت فعالیت پیشتازی شهرداری مشهد در سامان‌دهی انبار‌های ضایعات نسبت به دیگر شهر‌های کشور درباره حریم اختلافی مشهد با طرقبه شاندیز و استیصال مالکان زمین‌ها | مرز اختلافی روی میز دولت معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد: هفته اول مهر، اوج ترافیک شهر مشهد خواهد بود معاون خدمات شهری شهرداری مشهد: تمرکز ما در آستانه مهر ایمن‌سازی و بهسازی محیط بیرونی مدارس است ابلاغ قرارداد تأمین و راه‌اندازی ۶۰ واگن جدید برای خط یک قطار شهری مشهد شاخص آلودگی هوای مشهد نزدیک به محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) آمادگی حوزه حمل‌ونقل شهرداری مشهد در آستانه بازگشایی مدارس | احیای خط‌کشی عابرپیاده مقابل ۱۳۰ مدرسه شهردار مشهدمقدس: تأمین ایمنی و بهداشت اطراف مدارس، اولویت استقبال از مهر است صدور هشدار خودمراقبتی در مشهد، در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی هوا (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امروز ۵ فروردین، ۶ پرواز، ۴ رام قطار و یک اتوبوس از مشهد مسافر جابه‌جا کرده‌اند

  • کد خبر: ۲۱۹۴۸
  • ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۳
امروز ۵ فروردین، ۶ پرواز، ۴ رام قطار و یک اتوبوس از مشهد مسافر جابه‌جا کرده‌اند
فرماندار مشهد گفت: بر اساس آمار احصا شده از فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد، راه آهن و پایانه مسافربری امام رضا (علیه‌السلام) شاهد کاهش چشمگیر تردد زائران و مسافران به مشهد مقدس طی روز جاری در مقایسه با سال گذشته بوده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز،  سیدمحمدرضا هاشمی بعدازظهر امروز در جریان بازدید از پایانه مسافربری امام رضا (علیه‌السلام)، فرودگاه شهید هاشمی نژاد و راه آهن مشهد اظهار کرد: بر اساس آمار احصا شده از فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد، راه آهن و پایانه مسافربری امام رضا (علیه‌السلام) شاهد کاهش چشمگیر تردد زائران و مسافران به مشهد مقدس طی روز جاری در مقایسه با سال گذشته بوده‌ایم که جای تقدیر و تشکر از هموطنان عزیزمان دارد.

 

فرماندار مشهد افزود: در روز جاری سفر ریلی تنها چهار رام قطار رفت و برگشت یعنی حدود ۴۵۰نفر بوده است که در سال گذشته در همین روز تعداد ۴۰ هزار نفر از طریق پایانه راه‌آهن جابجا شده بودند.

 

وی با بیان اینکه از طریق پایانه مسافربری امام رضا (علیه‌السلام) نیز در روز جاری فقط یک اتوبوس مسافر وارد ترمینال شده است تاکید کرد: این اتوبوس با ظرفیت کمتر از ۶۰ درصد وارد ترمینال شده است.

 

سید محمدرضا هاشمی تصریح کرد: از طریق فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد نیز امروز تنها ۶ پرواز رفت و برگشت داشته‌ایم.

 

فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: در تمامی پایانه‌های فوق طرح غربالگری، پایش سلامت و تب‌سنجی مسافران به صورت مستمر انجام می‌شود.

 

وی بیان کرد: مجددا از همشهریان عزیز و مجاورین آقا علی بن موسی الرضا (علیه‌السلام) استدعا می‌کنم در منازل خود بمانید تا این زنجیره ویروس منحوس کرونا ریشه‌کن شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->