با حضور معاون استاندار خراسان رضوی، ایجاد مناطق آزاد مشترک در مرز‌های خراسان رضوی با افغانستان و ترکمنستان بررسی شد قیمت دینار عراق همچنان روندی کاهشی دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) ثبت سفارشات جدید واردات شکر از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی و خورشتی چقدر قیمت دارد؟ ریزش دوباره بورس پس از فقط یک روز مثبت | افت شدید ارزش معاملات (۱۷ تیر ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق، برای اولین بار در مشهد فرودگاه مشهد رکورددار بازگشت حجاج | خدمت‌رسانی به بیش از ۱۵ هزار زائر در ۹ روز ۸۵ درصد جمعیت خراسان رضوی زیر چتر کالابرگ هستند بازدید میدانی از بازار گوشت و  مرغ مشهد | قیمت گوشت قرمز در مرز یک میلیون تومان! آیا اعتبار کالابرگ الکترونیک ویژه دهک‌های اول تا هفتم، ماهانه شارژ خواهد شد؟ ریزش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه ۳ میلیون تومان ارزان‌تر شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) افزایش ۴۵ درصدی بهره‌وری زادوولد دام عشایر با اجرای طرح‌های اصلاح نژاد نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار کانال ۹۰ هزار تومان را از دست داد تعادل به بازار برنج می‌رسد خبر پرداخت کالابرگ برای دهک‌های چهارم تا هفتم صحت ندارد انجام پرواز می‌تواند جایگزین مبالغ بلیت‌های ابطال‌شده بشود تاثیر رانندگی اقتصادی روی طول عمر لنت ترمز خرید تضمینی گندم به حدود ۵ میلیون تن رسید رکود دست از سر بازار مسکن برنداشته است دستورالعمل پرداخت خسارت افت قیمت خودرو بازنگری می‌شود مدیر دفتر توزیع برق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی: در سال ۱۴۰۴، در بخش خانگی باید ۳۱ مگاوات به شبکه تجدیدپذیر متصل شود قیمت جدید محصولات هایما اعلام شد (تیرماه ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از حرکت بازماند قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | کرفس در میادین تره‌بار مشهد کیلویی چند؟ تمدید پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر ماه ۱۴۰۴ آیا افزایش دامنه‌ نوسان صندوق‌های اهرمی‌ باعث جذابیت آن‌ها خواهد شد؟ تحقق هدف ۳ هزار مگاواتی توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر برای خراسان رضوی تا افق ۱۴۰۶ + فیلم
سرخط خبرها

برخی بانک‌ها در خراسان رضوی تنها برای انجام امور داخلی خود باز هستند

  • کد خبر: ۲۱۹۵۲
  • ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۲
برخی بانک‌ها در خراسان رضوی تنها برای انجام امور داخلی خود باز هستند
رئیس شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی گفت: تمامی بانک‌های استان تعطیل است و تنها از هر بانک یک شعبه در ۱۰ شهرستان برای برنامه‌های داخلی خود باز هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن مونسان درباره باز بودن برخی بانک‌ها با وجود تاکیدات دولت و استانداری بابت بسته بودن آن‌ها تا ۱۶ فروردین ماه، اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد پیشگیری از کرونا و به جهت قطع زنجیره این بیماری شعب تمامی بانک‌ها تا ۱۶ فروردین ماه تعطیل هستند.

 

رئیس شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی با اینکه البته طبق تصمیم‌گیری‌ها قرار بر این است که در شهرستان‌های بزرگ استان از هر شعبه یک بانک باز باشد، تصریح کرد: این بانک‌ها هم تنها برای انجام امور داخلی و بدون حضور مراجعه کننده اقدام به فعالیت می‌کنند، مگر موارد ضروری که امکان استفاده از سامانه‌های الکترونیکی، چون چکاوک نباشد.

 

وی بیان کرد: مشهد، سبزوار، قوچان، گناباد، نیشابور، تربت جام و حیدریه، تایباد و کاشمر شهرستان‌هایی هستند که در آن‌ها از هر بانک تنها یک شعبه باز است.

 

مونسان با تاکید بر اینکه این تصمیم‌گیری تنها برای حفظ سلامتی مردم اخذ شده است، ابراز کرد: امروز گزارشاتی رسید که بر اساس آن گویا برخی بانک‌ها ارائه خدمت می‌کردند که باتوجه به دیر رسیدن ابلاغیه ما مبنی بر «انجام امور داخلی بانک‌ها و در صورت ضرورت انجام امور مراجعه کنندگان» این اتفاق رخ داده بود که از فردا روال به همان صورت که گفتم پیش می‌رود.

 

رئیس شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی در خصوص برگشت خوردن برخی چک‌ها نیز خاطرنشان کرد: تاکید ما این است باتوجه به اینکه اکثر بازار‌ها و کسب و کار‌ها تعطیل است، مردم چکی برگشت نزنند و قدری مهلت دهند.

 

وی بیان کرد: پیشنهادی به شورای بانک‌ها داده شده و قرار است آنان به بانک مرکزی ابلاغ کنند که بر اساس آن به افرادی که جای چک‌شان خالی است چند روزی مهلت داده شود که امید است بانک مرکزی این پیشنهاد را بپذیرد.

 

مونسان با تاکید بر اینکه تمامی بانک‌های خراسان رضوی تا ۱۶ فروردین ماه تعطیل هستند، گفت: تنها در همان شهرستان‌هایی که گفته شد برخی شعب برای انجام برنامه‌های داخلی و اقدامات ضروری باز هستند.

 

رئیس شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی در خصوص تبادل پول نقد در برخی بانک‌های استان نیز عنوان کرد: با توجه به اینکه مبادله مسکوکات خود عاملی در ابتلا به کرونا است، هیچ پولی در بانک مبادله نمی‌شود و گزارشی در این خصوص تاکنون دریافت نکرده‌ام.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->