سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شهادت دو نیروی پلیس طی انفجار در کلانتری رجایی مشهد
سرخط خبرها

این نوشیدنی زندگی شما را تهدید می‌کند

  • کد خبر: ۲۱۹۷۴۷
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۷
این نوشیدنی زندگی شما را تهدید می‌کند
بر اساس نتایج پژوهش‌های منتشرشده، لخته‌های خون ممکن است از لحاظ اندازه کوچک باشند، اما تاثیر مخربی بر سلامت ما دارند به طوری که هر ۶ دقیقه یک نفر در اثر لخته شدن خون از بین می‌رود، بر اساس پژوهشها یکی از عوامل ایجاد لخته، مصرف زیاد نوشیدنی‌های انرژی‌زاست.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات‌متحده (CDC) گزارش کرده است که عواملی مانند سیگار کشیدن، بارداری، بستری شدن در بیمارستان یا ابتلا به سرطان می‌تواند افراد را مستعد ابتلا به لخته شدن خون کند، اما به نظر می‌رسد که نوشیدن نوشیدنی‌های انرژی‌زا نیز ممکن است این خطر را افزایش دهد.

لخته شدن خون عملکرد ضروری برای اطمینان از این مورد است که بدن شما هنگام خونریزی خون زیادی از دست نمی‌دهد، با این حال، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات‌متحده اعلام کرده است که هر ۶ دقیقه یک نفر در اثر لخته شدن خون از بین می‌رود.

کلینیک کلیولند ایالات‌متحده توضیح داد که لخته‌های خون که به‌عنوان ترومبوآمبولی وریدی (VTE) نیز شناخته می‌شود، توده‌های بسته‌شده‌ای هستند که از پلاکت‌ها و فیبرین تشکیل شده‌اند و می‌توانند جریان خون را از طریق سیاهرگ‌ها و شریان‌ها مسدود کنند.

در موارد جدی، لخته‌های خونی که در اندام‌های حیاتی شما مانند مغز یا قلب تشکیل می‌شوند، می‌توانند تهدیدکننده زندگی شما شوند.

اگرچه برخی از عوامل خطر ممکن است خارج از کنترل ما باشند، اما می‌توانیم با عادات سالم خود مانند به حداقل رساندن مصرف نوشیدنی انرژی‌زا از خود در برابر لخته شدن خون محافظت کنیم.

برخی افراد عاشق کافئین هستند و قهوه می‌نوشند، اما برخی از افراد ترجیح می‌دهند کافئین مورد نظر خود را از منابع جایگزین مانند نوشیدنی‌های انرژی‌زا دریافت کنند. بر اساس نظرسنجی انجام شده از بیش از ۱۰هزار شرکت‌کننده در سال ۲۰۲۳، ۳۳ درصد از افراد ۱۸ تا ۲۹ ساله گزارش کردند که به‌طور منظم نوشیدنی‌های انرژی‌زا مصرف می‌کنند. همین امر برای ۳۶ درصد از بزرگسالان ۳۰ تا ۴۹ ساله و همچنین ۱۵ درصد از افراد میانسال تا مسن‌تر صادق بود. با این حال، نتایج تحقیقات نشان داده است که نوشیدنی‌های انرژی زا ممکن است شرایط مطلوبی را برای تشکیل لخته‌های خون در بدن ایجاد کنند.

در نتایج تحقیق سال ۲۰۱۵ که در نشریه تحقیقات جراحی منتشر شد، به ۳۲ فرد بزرگسال سالم بین سنین ۱۸ تا ۴۰ سال ۳۰ دقیقه فرصت داده شد تا بطری آب یا نوشیدنی انرژی‌زا بدون قند را بعد از یک شب ناشتا بودن مصرف کنند و آزمایش ۲ بار به فاصله یک هفته انجام شد.

نوشیدنی‌های انرژی‌زا ممکن است به‌طور بالقوه سلامت قلب شما را به خطر بیندازند

گروه تحقیق انعقاد خون و عملکرد پلاکت‌ها را قبل از آزمایش، همچنین یک ساعت پس از آن تجزیه و تحلیل و ارتباط بین مصرف نوشیدنی انرژی‌زا و افزایش تجمع پلاکت‌ها یا چسبندگی پلاکت‌ها به هم را بررسی کردند در نتیجه، محققان به این نتیجه رسیدند که نوشیدنی‌های انرژی‌زا ممکن است به‌طور بالقوه سلامت قلب شما را به خطر بیندازند.

در این تحقیق، گروه اثرات بیش از حد انعقاد نوشیدنی‌های انرژی‌زا و افزایش خطر لخته شدن خون را برجسته کرد. در حالی که تحقیقات بیشتر مورد نیاز است، کارشناسان بر نیاز به افزایش آگاهی در مورد خطرات بالقوه نوشیدنی‌های انرژی‌زا برای سلامتی و اهمیت به حداقل رساندن مصرف آنها را تاکید می‌کنند.

سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده (FDA) توصیه کرد که مصرف کافئین را کمتر از ۴۰۰ میلی‌گرم در روز حفظ کنید، زیرا بیش از این مقدار ممکن است عوارض جانبی مضری ایجاد کند.

توجه داشته باشید، نوشیدنی‌های انرژی‌زای مختلف دارای مقادیر متفاوتی کافئین هستند، بنابراین همیشه برچسب محصول را بررسی کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->