درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی نگاهی به سریال وحشی به بهانه پایان فصل اول گزارشی از آمار فروش گیشه جهانی | «لیلو و استیچ» پیشتاز در گیشه سروش جمشیدی: تانک‌خور‌ها یک چیز دیگر برای من بود «افسانه سپهر» به سینماها می آید درباره محمدرضا حیاتی که خبر رحلت امام خمینی (ره) را به اطلاع مردم رساند درباره گونه «خاطره نویسی»، با نگاهی به کتاب تازه «روزنگار میرممتاز» | یادداشت های نماینده مشهد در مجلس شورای ملی برگزیدگان رویداد ملی کتاب‌خوانی «خط امین ۱» در مشهد معرفی شدند + فیلم همه چیز درباره سریال دستچین + خلاصه داستان، بازیگران و تیزر
سرخط خبرها

نسخه دست‌نویس «شرلوک هولمز»‌ به حراج گذاشته می‌شود

  • کد خبر: ۲۲۰۳۲۲
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
نسخه دست‌نویس «شرلوک هولمز»‌ به حراج گذاشته می‌شود
یک نسخه دست‌نویس از داستان «شرلوک هولمز» به زودی به مزایده گذاشته خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حراجی «ساتبیز» در نیویورک مجموعه‌ای از کتاب‌ها از جمله چندین نسخه نخست کمیاب همچون تنها نسخه دست‌نویس باقی‌مانده از «نشانه چهار»، دومین رمان از مجموعه داستان‌های «شرلوک هولمز» نوشته «سر آرتور کانن دویل» را به مزایده خواهد گذاشت.

«آرت‌نت» نوشت، حراج «هفته کتاب» ساتبیز در فاصله یازدهم تا بیست و ششم ژوئن برگزار خواهد شد. برآورد می‌شود که نسخه دست‌نوشته «شرلوک هولمز» به قیمت ۸۰۰،۰۰۰ دلار تا ۱.۲ میلیون دلار فروخته شود. اگر این دست‌نوشته به قیمت پیش‌بینی‌شده فروخته شود رکورد گران‌ترین دست‌نوشته «کانن دویل» را جابه‌جا خواهد کرد. در حال حاضر گران‌ترین نسخه‌دست‌نوشته این نویسنده «سگ باسکرویل» محسوب می‌شود که در سال ۲۰۲۱ در یک حراجی به قیمت ۴۲۳،۰۰۰ دلار فروخته شد.

نسخه دست‌نوشته «نشانه چهار» که به زودی به مزایده گذاشته خواهد شد، یکی از معدود رمان‌های دست‌نوشته «دویل» است که هنوز در مجموعه‌های خصوصی نگهداری می‌شود و «ساتبیز» از آن به عنوان مهم‌ترین دست‌نوشته «دویل» یاد کرده که تاکنون در حراجی ارائه شده است.

«نشانه چهار» دومین رمان بلند از مجموعه داستان‌های مربوط به شخصیت «شرلوک هولمز» است، که «دویل» آن را در سال ۱۸۸۹ درحالی که هنوز در «پورتسموث» به عنوان پزشک مشغول فعالیت بود به سفارش ماهنامه «لیپینکات» نوشت. در این نسخه دست‌نویس اصلاحاتی وجود دارد که با استفاده از جوهر سیاه توسط «دویل» و ویراستار ماهنامه انجام شده است.

علاوه بر «نشانه چهار» بیش از ۴۰ کتاب و دست‌نوشته کمیاب دیگر نیز در حراجی پیش روی «ساتبیز» ارائه خواهد شد که از جمله آنها به یک نسخه از «سرود کریسمس» (۱۸۴۳) نوشته «چارلز دیکنز» می‌توان اشاره کرد که دو روز قبل از انتشار رمان توسط «دیکنز» امضا شده است. همچنین نسخه‌های اول از رمان «گتسبی بزرگ» (۱۹۲۵) نوشته «اف اسکات فیتز جرالد» و «جادوگر شهر از» نوشته «ال. فرانک باوم» به مزایده گذاشته خواهند شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->