شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استقلال و مس هر دو از داوری ناراضی!

  • کد خبر: ۲۲۰۶۲۶
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۸
استقلال و مس هر دو از داوری ناراضی!
باشگاه استقلال و باشگاه مس رفسنجان هر دو به قضاوت بیژن حیدری اعتراض کرده‌اند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بعد از تساوی استقلال و مس رفسنجان اعتراض‌های متعددی از سوی استقلالی‌ها به قضاوت بیژن حیدری شد. حتی جواد نکونام نیز با انتشار یک استوری رسما اعلام کرد که داور گل تیمش را ندیده است.

هرچند که تصاویر به دست آمده از این صحنه نشان می‌دهد توپ به طور کامل از خط دروازه عبور نکرده است، اما به هرشکل اعتراض جواد نکونام را کانال رسمی باشگاه استقلال نیز بازتاب داد تا مشخص شود از این موضع گیری رضایت دارد.


در عین حال نیز باشگاه مس رفسنجان دست به مقابله به مثل رسانه‌ای زده و با انتشار فیلمی از خطای رخ داده روزبه چشمی روی یکی از مدافعان خود اعلام کرده که این صحنه قطعا خطا بوده و بیژن حیدری باید اعلام پنالتی می‌کرده است.

این فشار‌های رسانه‌ای نشان می‌هد که نه باشگاه استقلال و نه باشگاه مس چندان توجهی به احترام به تصمیمات داوری ندارند. به خصوص در این میان به نظر می‌رسد شخص جواد نکونام به عنوان سرمربی استقلال نقشی کلیدی در برهم زدن جو علیه داور داشته است چرا که تصاویر به وضوح نشان داد که توپ در صحنه مورد نظر آنها از خط دروازه عبور نکرده و تصمیم داور و کمکش کاملا درست بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->