آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟
سرخط خبرها

افزایش نگران کننده مراجعه بیماران تنفسی به مراکز درمانی

  • کد خبر: ۲۲۰۹۳۵
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۶
افزایش نگران کننده مراجعه بیماران تنفسی به مراکز درمانی
یک متخصص بیماری‌های عفونی به بیان توضیح‌هایی درباره افزایش شیوع عفونت‌های تنفسی در نوروز پرداخت و گفت: هم اکنون افزایش مراجعه بیماران به مراکز درمانی کاملا محسوس است.

به گزارش شهرآرانیوز، مینو محرز درباره افزایش شیوع عفونت‌های تنفسی در نوروز گفت: به طور کلی در ایام عید نوروز از آنجایی که هم سفر‌ها و هم دید و بازدید‌ها افزایش پیدا می‌کند به ویژه اینکه دید و بازدید همراه با دست دادن و روبوسی کردن است قطعا با افزایش موارد ابتلا به عفونت‌های تنفسی مواجه هستیم و به همین دلیل امسال نیز با افزایش شیوع این بیماری‌ها رو به رو بودیم و هم اکنون ابتلا به کووید تا حدی بیشتر شده و علاوه بر آن آدونو ویروس‌ها که سرفه‌های شدیدی را به همراه دارند و سایر عفونت‌های تنفسی نیز شیوع دارند.

انتظار افزایش بیماران را داشتیم

وی ضمن اشاره به اینکه راه انتقال این بیماری‌ها تجمع است و در ایام نوروز هوا آنقدر گرم نشده بود که از تهویه مناسب استفاده شود، ادامه داد: انتظار افزایش تعداد بیماران را داشتیم و در حال حاضر نیز افزایش مراجعه بیماران به مراکز درمانی کاملا محسوس است.

این متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه آخرین سویه کووید که در کشور ما شیوع دارد همان سویه‌ای است که بعد از تعطیلات سال نو میلادی به دنبال افزایش سفر در همه دنیا، ایجاد شد، افزود: شیوع این سویه مدتی در کشور کاهش یافته بود که مجددا با افزایش سفر‌ها و دید و بازدید بیشتر شد، اما خوشبختانه سویه جدید کووید خفیف‌تر از سویه‌های قبلی است البته منجر به بستری و ایجاد درگیری ریه در تعدادی از مبتلایان شده است، ولی خدا را شکر این بیماران به درمان خوب پاسخ دادند و با مرگ و میر بالا مواجه نبودیم.

این پزشک متخصص با اشاره به اینکه موارد ابتلا به آنفلوآنزا کاهش پیدا کرده، اما همچنان شیوع کووید و آدونو ویروس را داریم، بیان کرد: مردم باید همچنان شیوه‌نامه‌های بهداشتی را به ویژه در دیدار با بزرگتر‌ها و افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای داند، رعایت کنند چرا که عفونت‌های تنفسی که در زمستان شایع بودند همچنان ادامه دارند و این روند تا زمانی که هوا گرم‌تر شود و سفر‌ها کاهش یابد ادامه دارد.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->