پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

اختصاص ۵ هزار دستگاه کارتخوان نانوایی‌های خراسان رضوی برای دریافت فطریه ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۲۱۰۶۹
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲
اختصاص ۵ هزار دستگاه کارتخوان نانوایی‌های خراسان رضوی برای دریافت فطریه ۱۴۰۳
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی از اختصاص ۵ هزار دستگاه کارتخوان نانوایی (نانینو) برای دریافت زکات و فطریه امسال در سراسر استان خبر داد.

رضا سلم‌آبادی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز با بیان این مطلب گفت: امسال و به منظور تسهیل در جمع‌آوری فطریه، زکات و کفاره ماه مبارک رمضان همکاری گسترده‌ای با کمیته امداد در سراسر کشور، به ویژه استان خراسان رضوی انجام شده است.

وی ادامه داد: به همین منظور، دستگاه‌های کارتخوان خرید نان در نانوایی‌های یارانه‌ای و نیمه‌یارانه‌ای سراسر استان در تعطیلات عید سعید فطر، مجهز به دریافت فطریه، زکات و کفاره خواهند شد.

سلم‌آبادی افزود: بر این اساس، دستگاه‌ها با افزودن گزینه «دریافت فطریه»، امکان جمع‌آوری مبالغ را دارند که این مبالغ مستقیما به حساب کمیته امداد واریز شده و در نهایت در اختیار نیازمندان قرار خواهد گرفت.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این طرح بر روی  ۵ هزار دستگاه کارت‌خوان نانوایی (نانینو) اجرا خواهد شد. سایر مبالغ دریافتی نیز به شکل قدیم و از طریق پایگاه‌های دریافت فطریه صورت می‌پذیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->