کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۳) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مرگ ۴۴ تن و مصدومیت ۱۲۴ نفر در تصادفات رانندگی هفته گذشته کشور (فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۱۸۷۰
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۹
مرگ ۴۴ تن و مصدومیت ۱۲۴ نفر در تصادفات رانندگی هفته گذشته کشور (فروردین ۱۴۰۳)
سخنگوی سازمان اورژانس کشور،از وقوع ۲۶۶ حادثه ترافیکی و ۳۸۱ حادثه غیر ترافیکی طی هفته گذشته در کشور خبر داد و برخی از مهم‌ترین این حوادث را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بابک یکتاپرست درباره مهم‌ترین حوادث هفته گذشته گفت: طی روز‌های هجدهم تا بیست و چهارم فروردین ماه، ۳۸۱ حادثه غیرترافیکی و ۲۶۶ حادثه ترافیکی در کشور رخ داده که عوامل اورژانس نیز در آن حضور داشتند.

۲۶۶ حادثه ترافیکی در یک هفته گذشته رخ داد 

وی با اشاره به حوادث ترافیکی مهم هفته گذشته، گفت: در جریان این حوادث در مجموع ۱۵۹۴ مجروح و ۵۱ نفر فوت شده‌اند. بیشترین حوادث ترافیکی در استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و فارس به ثبت رسیده‌اند که به ترتیب ۳۷،۱۸ و ۱۷ حادثه مهم بوده است.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: در استان خراسان رضوی ۲۱۸ نفر، در فارس ۱۰۸ نفر و در سیستان و بلوچستان ۱۰۱ نفر نیز مصدوم شدند که جزو استان‌های دارای بیشتر تعداد مصدومان بودند.

مرگ ۲۰ نفر در تصادفات رانندگی هفته گذشته

یکتاپرست با اشاره به تعداد فوتی‌های هر استان در تصادفات رانندگی نیز  گفت: در کرمان ۹ نفر، خراسان رضوی شش نفر و خراسان جنوبی پنج نفر جان خود را در این حوادث از دست دادند.

وی درباره حوادث حمل و نقل عمومی افزود: در هفته گذشته، ۷ مورد حادثه ترافیکی حمل و نقل عمومی داشتیم که منجر به فوت سه نفر و مصدومیت ۴۲ نفر شد.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اشاره به حوادث مربوط به تریلی و کامیون‌ها ادامه داد: ۱۶ تصادف مرتبط با خودرو‌های سنگین داشتیم که باعث مجروحیت ۹۱ نفر و فوت ۱۱ نفر شد. تصادفات وانت بار‌ها نیز در این هفته به ۱۳ مورد رسید و در این حوادث بیش از ۸۲ نفر زخمی شدند و سه نفر کشته شدند.

وی با اشاره به اینکه تصادفات موتورسیکلت‌ها نیز در این هفته ۹ درصد کل حوادث را تشکیل می‌داد؛ افزود: ۲۴ حادثه موتورسیکلت نیز در این هفته رخ داد که باعث فوت هفت نفر و مصدومیت ۱۲۴ نفر شد.

یکتاپرست گفت: در این بازه زمانی، چندین تصادف و واژگونی خودرو در کشور رخ داد که هر کدام چندین زخمی و کشته داشتند که مهم‌ترین آنها ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت. همچنین تصادف پژو پارس با تریلی، در شاهرورد، پنج مصدوم و سه کشته بر جای گذاشت.  

در یک هفته، ۳۸۱ حادثه غیرترافیکی مهم در کشور رخ داد

سخنگوی سازمان اورژانس کشور درباره حوادث غیرترافیکی ادامه داد: ۳۸۱ حادثه غیرترافیکی در هفته گذشته باعث مصدومیت ۸۷۴ نفر و فوت ۱۱۷ شد.

یکتاپرست درباره تشریح حوادث غیرترافیکی گفت: مسمومیت غذا در مشهد باعث مسمومیت هشت نفر و کشته شدن ۱۲ نفر شد. همچنین در سمنان انفجار گاز باعث شد ۱۴ نفر روانه بیمارستان شوند.

وی افزود: در بیست و یکم فروردین ماه، در کارگاه قطعه سازی تبریز، مسمومیت با مونوکسید کربن رخ داد که باعث شد ۱۴ نفر مسموم شوند. سیل در خراسان جنوبی نیز، پنج کشته و ریزش کوه در جاده چالوس نیز، دو مصدوم برجای گذاشت.

یکتاپرست درباره هشدار سازمان هواشناسی درباره بارش باران افزود: سیل در برخی نقاط کشور جاری شد، اما این حادثه به جز در خراسان جنوبی، هیچ مشکل دیگری ایجاد نکرد.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: مهم‌ترین زمین لرزه هفته گذشته، زمین لرزه ۴.۵ ریشتری در نوزدهم فروردین ماه بود که در عمق ۱۰ کیلومتری در کرمان رخ داد، اما خوشبختانه هیچ خسارتی برجای نگذاشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->