درخواست ۶۰۰ مقام ارشد و دیپلمات اسرائیلی از ترامپ برای توقف جنگ غزه اردوغان: حمایت ما از ایران در زمینه مذاکرات هسته‌ای ادامه دارد کارکنان بندر «جنوا» ایتالیا، اسرائیل را تهدید کردند موضع جدید بن سلمان درباره فلسطین مجلس از تلاش دولت برای عملیاتی شدن کامل توافق راهبردی ایران و چین حمایت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: امام یازدهم (ع) با حکمت و تدبیر، راه هدایت جامعه شیعی را هموار ساختند اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور افزایش یافت حمله موشکی و پهپادی گسترده یمن به اسرائیل (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) دیدار پوتین و پزشکیان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم نامه وزرای خارجه ایران، روسیه و چین به گوترش و رئیس شورای امنیت حماس تونل‌های خود را بازسازی کرده است دیدار پزشکیان و رئیس‌جمهور ترکیه در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم فهرست رسمی اعضای کابینه یمن که به شهادت رسیدند، منتشر شد + عکس دیدار پزشکیان و رئیس‌جمهور تاجیکستان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای روسیه: ایران همچنان رویکردی مسوولانه در همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان می‌دهد دیدار پزشکیان با آنتونیو گوترش در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم معاون اول رئیس جمهور به شهدای کابینه یمن ادای احترام کرد تأکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حل مسائل اراضی رودخانه چهل‌بازه در چارچوب ضوابط قانونی جزئیات تازه از تفویض اختیارات رئیس‌جمهور به استانداران پزشکیان : ایران همواره آماده حل‌وفصل دیپلماتیک و مسالمت‌آمیز برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود بوده است + فیلم واکنش عارف به فعال‌شدن مکانیسم ماشه: غربی‌ها آخرین برگشان را هم رو کنند؛ ما هنوز برگ اولمان را هم رو نکرده‌ایم + فیلم سرلشکر موسوی: ترور دولتمردان یمن نشانه هراس عمیق از انسجام ملت‌ها در دفاع از فلسطین است تسلیت پزشکیان در پی وقوع زلزله افغانستان وزیر دفاع: سازمان‌های شانگهای و بریکس جایگزین مناسبی برای یکجانبه‌گرایی غرب هستند + فیلم پیام تسلیت عراقچی در پی وقوع زمین‌لرزه در افغانستان | اعلام آمادگی ایران برای کمک‌رسانی سران شانگهای حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را محکوم کردند پزشکیان: هیچ فاصله‌ای بین مردم ایران و پاکستان نیست
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: در صورت اقدام متقابل رژیم صهیونیستی، پاسخ ایران فوری، گسترده و حداکثری خواهد بود

  • کد خبر: ۲۲۱۸۹۰
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۰
امیرعبداللهیان: در صورت اقدام متقابل رژیم صهیونیستی، پاسخ ایران فوری، گسترده و حداکثری خواهد بود
وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با بورل با تأکید بر موفقیت آمیز بودن اقدام نظامی امروز گفت: پس از پایان عملیات، این پیام داده شد که از نظر ما موضوع پایان یافته، اما در صورت اقدام متقابل رژیم صهیونیستی، پاسخ ایران فوری، گسترده و حداکثری خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان و جوزپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، عصر امروز، (یکشنبه) ۲۶ فروردین در گفت‌وگویی تلفنی در خصوص موضوعات مهم منطقه‌ای و بین‌المللی، ازجمله عملیات نیرو‌های مسلح ایران در پاسخ به تجاوزات نظامی رژیم صهیونیستی به ویژه به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و همچنین تداوم بحران انسانی جاری در غزه رایزنی کردند.

وزیر امور خارجه ایران در این تماس با اشاره به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی ازجمله هدف قرار دادن نیرو‌های مستشاری ایران در مبارزه با تروریسم در سوریه تأکید کرد: حمله نظامی رژیم صهیونیستی علیه اماکن دیپلماتیک ایران در دمشق، نقض آشکار کنوانسیون وین و عبور از خط قرمز جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود.

امیرعبداللهیان افزود: در برابر انفعال دیپلماتیک سازمان ملل و شورای امنیت در صدور حتی یک بیانیه در محکومیت این اقدام، جمهوری اسلامی ایران راهی جز تنبیه رژیم صهیونیستی در چارچوب دفاع مشروع نداشت.

وزیر امور خارجه ضمن تأکید بر موفقیت آمیز بودن اقدام نظامی ایران در چارچوب دفاع مشروع خاطرنشان کرد: پس از پایان عملیات، این پیام داده شد که از نظر ایران موضوع پایان یافته است، اما در صورت اقدام متقابل رژیم صهیونیستی، پاسخ جمهوری اسلامی ایران فوری، گسترده و حداکثری خواهد بود.

امیرعبداللهیان با اشاره به صدور بیانیه اتحادیه اروپا در محکومیت حمله رژیم اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران در دمشق اظهار داشت: امیدوارم اتحادیه اروپا برای خاتمه نسل‌کشی در غزه حامل یک ابتکار موثر و کارآمد باشد که البته در این صورت ایران آماده کمک به موفقیت آن است.

پاسخ نظامی ایران دور از انتظار نبوده

جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در این تماس با اشاره به اینکه پاسخ نظامی ایران دور از انتظار نبوده است، از اینکه این عملیات از نظر جمهوری اسلامی ایران پایان یافته ابراز خرسندی کرده و تأکید کرد: از نظر اتحادیه اروپا حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق به دلیل نقض کنوانسیون وین محکوم است.

بورل در ادامه از تلاش‌های دیپلماتیک اتحادیه اروپا برای حل بحران درغزه و پایان دادن به رنج و درد مردم این منطقه خبر داد و از  ایران خواست ضمن خویشتنداری به تحقق این امر کمک کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->