علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است تدوین بسته جامع سرمایه‌گذاری در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت باید اقدامات شهرداری مشهد در زبان و ذهن مردم جاری شود ضمیری: نتیجه اقدامات مدیریت شهری کسب رضایت عمومی در سال ۱۴۰۳ بود شهردار مشهد مقدس: توسعه شهر در گرو تعامل سازنده ایست که در مدیریت شهری شکل گرفته است ناصحی: در سال ۱۴۰۴ شهرداری مشهد مکلف به ارتقای نشاط اجتماعی از طریق رویداد‌های ورزشی است چرا تصویب بزرگ‌ترین قرارداد خرید واگن اهمیت دارد؟ | شتاب مترو مشهد با خرید ۶۰ واگن قطار شهری + فیلم  اجرای ۵۳ عنوان اصلی فعالیت استقبال از بهار توسط معاونت خدمات شهری مشهد مجموع فروش صنایع‌دستی خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ به بیش از ۷۸ میلیارد تومان رسید نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴ تلاش‌های مدیریت شهری در دوره ششم به ثمر خواهد نشست خراسان رضوی با ۸۶ رویداد گردشگری در صدر کشور قرار گرفت | پیش بینی توسعه اقامتگاه‌های بومگردی روایت روزنامه «حبل‌المتین» از نخستین گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | ترکیدن بغض فقرا در صحن مقدس مشهد میزبان نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی و گردشگری با حضور کشور‌های منطقه می‌شود دبیریان: طرح جامع حمایت از سرمایه‌گذاران در شورای شهر مشهد تصویب شد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری باید با ایجاد بستر‌های اعتمادساز، مردم را به سرمایه‌گذاری در تولید ترغیب کند هوای مشهد امروز هم آلوده است (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۲۵ درصد نیاز آبی فضای سبز مشهد از پساب تامین می‌شود سخنگوی شورای شهر مشهد: انعقاد قرارداد تولید ۶۰ دستگاه واگن خط یک متروی مشهد اتفاقی بسیار مهم در طول تاریخ دوران مدیریت شهری است
سرخط خبرها

۲ هفته دیگر نخستین اتوبوس برقی شهری مشهد تست می‌شود

  • کد خبر: ۲۲۲۶۱۶
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
۲ هفته دیگر نخستین اتوبوس برقی شهری مشهد تست می‌شود
رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به بهره‌گیری از اتوبوس برقی نیز گفت: خوشبختانه در این بازدید توافق کردیم تا یک دستگاه اتوبوس برقی برای تست به مشهد تحویل شود که در همین راستا طی دو هفته آینده اولین دستگاه اتوبوس برقی برای آزمایش در ناوگان فعال خواهد شد و در صورت تأیید نسبت به انعقاد خرید اتوبوس برقی اقدام خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد از انعقاد قرارداد خرید بیش از ۴۵۰ دستگاه اتوبوس جدید برای نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی خبر داد.

مجید نژادحسین در این‌باره اظهار کرد: با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر درباره مجوز خرید اتوبوس جدید و تبدیل قرارداد خرید میدل‌باس به اتوبوس برای نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی از کارخانه عقاب‌افشان تولیدکننده اتوبوس‌های اسکانیا بازدید کردیم.

تحویل ۵۹ اتوبوس یورو ۵ تا تیرماه

وی افزود: در این بازدید که به همراه مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی مشهد انجام شد، موافقت این شرکت برای تحویل اتوبوس یورو ۵ به‌جای مینی‌بوس‌های میدل‌باس جلب و مقرر شد تا تیرماه ۵۹ دستگاه اتوبوس یورو ۵ به شهرداری مشهد تحویل داده شود. رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: طبق توافق انجام‌شده، هر ماه پانزده دستگاه اتوبوس به شهرداری تحویل خواهند داد که از این ۵۹ دستگاه، ابتدای سال در ایام نوروز ۱۰ دستگاه اتوبوس به سازمان اتوبوس‌رانی تحویل و در خطوط حاشیه شهر فعال شده است.

هر اتوبوس ۹.۵ میلیاردتومان

نژادحسین اظهار کرد: برای خرید هر دستگاه از این اتوبوس‌ها که دارای استاندارد یورو ۵ و کف کوتاه هستند ۹.۵ میلیاردتومان پرداخت خواهد شد.

وی ادامه داد: در بازدید از کارخانه نامیکران نیز قرارداد خرید پنجاه دستگاه اتوبوس ۱۸ متری و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری برای نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد منعقد شد.

پیگیری برای حضور اولین اتوبوس برقی 

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به بهره‌گیری از اتوبوس برقی نیز گفت: خوشبختانه در این بازدید توافق کردیم تا یک دستگاه اتوبوس برقی برای تست به مشهد تحویل شود که در همین راستا طی دو هفته آینده اولین دستگاه اتوبوس برقی برای آزمایش در ناوگان فعال خواهد شد و در صورت تأیید نسبت به انعقاد خرید اتوبوس برقی اقدام خواهیم کرد.

نژادحسین افزود: جا دارد تا از سیاست حمایتی اعضای شورای اسلامی شهر و پیگیری‌های شهرداری مشهد در راستای تلاش برای اجرایی کردن مصوبات و نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی که تأثیر بسیاری بر کاهش آلودگی هوا دارد، تقدیر و تشکر کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->