۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

آغاز طرح گشت زنی مشترک دادستانی و جهاد کشاورزی در اراضی مشهد

  • کد خبر: ۲۲۲۶۸
  • ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۳
آغاز طرح گشت زنی مشترک دادستانی و جهاد کشاورزی در اراضی مشهد
جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال با حضور دادستان عمومی و انقلاب اسلامی مرکز و معاونین در ارتفاعات جنوبی مشهد برگزار گردید.
به گزارش شهرآرانیوز، در این جلسه که مدیر امور اراضی استان و مدیر جهاد کشاورزی طرقبه و شاندیز و همچنین امید طهماسبی زاده معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد و تنی چند از نمایندگان دیگر ادارات حضور داشتند نقطه نظرات حقوقی به طور خاص از سوی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مشهد برای دادستان و معاونین ایشان مطرح شد.

در این جلسه پیشنهادات مختلفی از جمله برخورد با جرایم سازمان یافته و باندی از سوی، قوسیان مدیریت امور اراضی استان مطرح و به کمبود‌های اعتباری و لجستیکی نیز از سوی مدیریت جهاد طرقبه و شاندیز اشاره شد.

در این جلسه درودی دادستان مرکز استان با تاکید بر قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، دستوراتی را ارائه و بر اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ در چندین نقطه از شهر مشهد که گزارش تغییر کاربری‌های آن در روز‌های گذشته تهیه شده بود، صادر و معاون دادسرا را مامور به نظارت و پیگیری جدی معرفی کرد.

در پایان این جلسه گشت زنی مشترک دادستانی و جهاد کشاورزی به منظور حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و برخورد با تغییر کاربری با حضور بیش از بیست تیم در اراضی مشهد آغاز شد.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->