امیر آقایی، آقای منفی و جذاب فیلم‌ها از پوستر «دو روز دیرتر» با بازی سینا مهراد و پردیس احمدیه رونمایی شد + عکس فیلم‌هایی که اکران شدند تا نفروشند! مرز باریک میان تقلید و خلق | چالش تازه‌ ادبیات در عصر هوش مصنوعی مشهد صاحب پردیسی تازه برای تئاتر شد + فیلم برگزیدگان شعر فارسی و عربی کنگره «نبی رحمت» اعلام شدند هالیوود در برابر قدرت پول | «احمق‌های به دردبخور» با مریل استریپ کلید می‌خورد «رامسس دوم» با فروش ۸ میلیاردی صدرنشین جدول تئاتر شد سینمای مقاومت در قاب افق | مرور آثار شاخص دهه‌های انقلاب و دفاع مقدس «الیور توئیست» ۷۹ هزار نفری شد «زنگ امید» مستندی برای نوجوانان، از زبان نوجوانان + زمان پخش وقتی نور هنر به گلستان ادبیات می‌تابد | روایتی از «هرمز وحید» که کتاب‌های خواندنی را تماشایی کرد ماجرای هزینه ۱۵ میلیاردی هر قسمت «کارناوال» و تهیه ۴۲ هزار پرس غذا برای میهمانان + فیلم فصل سوم «کارآگاه علوی» وارد مرحله تولید شد رقابت ۵ فیلم ایرانی در جشنواره هند احتمال اکران «نیم شب» مهدویان در جشنواره فیلم شهر علت غیبت «مهران احمدی» در سریال پایتخت چه بود؟
سرخط خبرها

«کیانو ریوز» در فیلم «سیستم سرگرمی خراب است»

  • کد خبر: ۲۲۲۹۵۶
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
«کیانو ریوز» در فیلم «سیستم سرگرمی خراب است»
کیانو ریوز در حال گفتگو است تا در فیلم جدید روبن اوستلوند با عنوان «سیستم سرگرمی خراب است» جلوی دوربین برود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیانو ریوز در حال مذاکره است تا در فیلم بعدی روبن اوستلوند، برنده ۲ نخل طلا با عنوان «سیستم سرگرمی خراب است» بازی کند.

در حالی که داستان فیلم مخفی نگه داشته شده، اوستلوند چندین بار از فیلم جدیدش به عنوان یک طنز اجتماعی در یک پرواز طولانی که سیستم سرگرمی در آن کار نمی‌کند یاد کرده و افزوده است که این امر موجب هرج و مرج و خشم مسافران می‌شود.

این کارگردان سوئدی در چند سال اخیر مشغول کامل کردن داستان بود و به تازگی نوشتن فیلمنامه نهایی را به اتمام برده است. نقش دقیقی که ریوز در این فیلم خواهد داشت ناشناخته است، اما احتمالاً بازیگر طنزی شیطانی که مطابق با کمدی سیاه اوستلوند باشد، خواهد بود.

ریوز بخشی از گروه بازیگران فیلم خواهد بود که گفته شده شامل چندین بازیگر بین‌المللی است. این فیلم ادامه کار اوستلوند پس از «مثلث غم» است که برنده نخل طلای جشنواره فیلم کن سال ۲۰۲۲ شد. «سیستم سرگرمی خراب است» جاه‌طلبانه‌ترین فیلم اوستلوند تا به امروز خواهد بود و حتی از «مثلث غم» که اولین فیلم انگلیسی زبان وی بود و با بازیگران مطرحی، چون وودی هارلسون و هریس دیکنسون ساخته شد، فراتر می‌رود.

اوستلوند سال پیش در مصاحبه‌ای به ورایتی گفت که این فیلم مطالعه‌ای است درباره نحوه تعامل انسان‌ها در یک آزمایشگاه کوچک که یک هواپیما است و به بررسی چگونگی نابودی انسان‌های مدرن در این شرایط خواهد پرداخت.

کیانو ریوز در «بالرین» که اسپین آفی از مجموعه «جان ویک» است بازی کرده و با این فیلم به زودی دیده خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->