شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) در یزد به‌دلیل قطع‌بودن آب تعطیل شد انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تربت‌جام و تایباد دارای بیشترین افراد فاقد مدارک هویتی در خراسان‌رضوی هستند

  • کد خبر: ۲۲۲۹۶۰
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱
  • ۲
تربت‌جام و تایباد دارای بیشترین افراد فاقد مدارک هویتی در خراسان‌رضوی هستند
مدیرکل ثبت‌احوال خراسان‌رضوی گفت: بیشترین افراد فاقد مدارک هویتی خراسان‌رضوی در شهرستان‌های تربت‌جام و تایباد سکونت دارند و نمی‌توان آمار دقیقی از آنان ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین قنبری روز شنبه در دیدار با فرماندار تایباد بیان کرد: هم اکنون افزون بر ۶۰۰ پرونده برای افراد فاقد مدارک هویتی معتبر در سطح استان خراسان‌رضوی تشکیل شده که در بازه‌های زمانی مختلف موضوعات مطرح‌شده در آنان از سوی نهاد‌های متولی در حال رسیدگی است.

وی ادامه داد: سال گذشته به منظور ارائه خدمات بهتر به این گروه از افراد، شمار زیادی از این نوع پرونده‌ها با رسیدگی نهایی به آن‌ها مختومه شد و در تایباد نیز هم‌اکنون ۲۵ پرونده مهم در حال رسیدگی است.

مدیرکل ثبت‌احوال خراسان‌رضوی با بیان اینکه هر فرد ایرانی فاقد مدرک معتبر سجلی می‌تواند با مراجعه به ثبت‌احوال برای انجام مراحل اداری دریافت مدارک هویتی خود اقدام کند، افزود: همه دستگاه‌های متولی به ویژه اعضای شورا‌های اسلامی و دهیاران در مناطق روستایی باید شناسایی افراد فاقد مدرک را مهم تلقی کنند.

فرماندار تایباد هم در این نشست گفت: رسیدگی به پرونده‌های افراد فاقد مدارک هویتی در این شهرستان از سوی دستگاه‌های متولی یک دغدغه است که به‌سرانجام‌رسیدن آنان همت و تلاش همه را می‌طلبد.

مهدی شیردل با اشاره به اینکه بیشترین خانواده‌های فاقد مدارک هویتی تایباد در بخش مرکزی این شهرستان سکونت دارند، گفت: هیچ گونه آمار دقیقی از تعداد خانواده‌های فاقد مدرک سجلی در سطح این شهرستان نمی‌توان ارائه کرد.

وی اضافه کرد: در راستای رسیدگی به پرونده‌های این افراد نشست‌ها و کارگروه‌های ویژه مستمری برگزار می‌شود که موانع و مشکلات پیش روی آنان به حداقل رسیده است.

فرماندار تایباد گفت: بدون شک جامعه آماری دقیق این افراد نقش زیادی در ارائه خدمات متوازن در حوزه‌های تحصیلی، بهداشت و درمان و سایر بخش‌ها دارد.

شیردل افزود: تعیین تکلیف هویت افراد یکی از نیاز‌های کشور است که براساس آن می‌توان دولت را برای ارائه خدمات بهتر در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی، رفاه شهروندان و ایجاد عدالت به آحاد جامعه یاری کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیرحسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۵
0
0
اما این شناسنامه کی برسه به دستمون خدا میداندو بس ۵ساله که پرونده تشکیل دادیم هنوز جوابی نگرفتیم.
عطایی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۵
0
0
سلام مادر ایرانی تابه کی منتظر صدور شناسنامه بمانند پرونده ما در مشهد اداره اتباع خارجی هست ۴ و۵ ساله که تشکیل پرونده دادیم جواب نمیدن آیا مشکلی دارد نه زنگ می‌زنند ونه پیامک میدن فقط وقتی که بریم اداره میگویند درحال بررسی سه برادریم متولد ایران با مادر ایرانی سالهای سال داریم پاسپورت اقامت تمدید میکنیم خسته شدیم شمارابه خدا پیگیری کنید باتشکر ۰۹۰۵۱۹۲۹۵۵۳
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->