به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شکوه السادات حامدی، با اشاره به اینکه واحد تأمین، انبارش و توزیع دارو و ملزومات پزشکی مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع) دربردارندهی بخشهای انباره دارو و ملزومات مصرفی پزشکی، داروخانه ها، واحد مخدر و داورهای تحت پروتکل و واحد اداری است اظهار کرد: واحد انباره داروخانه، مربوط به انبار دارو و سرم و بخش دیگر آن مربوط به انبار تجهیزات پزشکی مصرفی شامل اقلام عمومی و تخصصی همچون سرنگ، انواع سوند و کالای اندوسکوپی و کت لب ... میباشد.
وی افزود: انباره ها، دارو و لوازم پزشکی مورد نیاز داروخانههای مجتمع و نیز سرم و ملزومات پزشکی اتاق عمل را به صورت مستقیم در اختیار آنها قرار میدهند، اما بخشهای بیمارستان، داروها و سرم موردنیاز خود را از داروخانه بیمارستان تهیه میکنند. همچنین واحد انباره،ها به صورت ماهانه، میزان و تعداد کسری و کمبود داروها و لوازم طبی مصرفی خود را ازسیستم HIS و داشبورد بیمارستان گزارش گرفته و با اعلام میزان کسری، به واحد تداکارت بیمارستان جهت تهیه اقدام میشود.
مسئول فنی داروخانههای مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع)، از دیگر فعالیتهای این قسمت را، کنترل انقضای داروهای موجود در انبار و شناسایی اقلام مازاد در انبارها عنوان و تصریح کرد: در صورت نزدیک شدن به زمان انقضاء دارو و افزایش کالاهای مازاد بر نیاز بیمارستان، جهت پیشگیری از هدر رفت سرمایه بهداشتی و درمانی، آن داروها به سایر داروخانههای دانشگاه علوم پزشکی و نیز داروخانههای برون دانشگاهی با دیگر ملزومات و داروهای پزشکی آنها مبادله میشود.
وی با بیان اینکه بخش دیگر واحد تأمین، انبارش و توزیع دارو مربوط به چهار داروخانهای است که در مجتمع در حال فعالیت هستند افزود: داروخانه ساختمان ۶۱۰ تخت خوابی، ارائه دهنده خدمات و ملزومات دارویی و پزشکی در این ساختمان و ICU ها، داروخانه بخش داخلی، بخش دپارتمان زنان و مسمومین و دپارتمان داخلی و سایر بخشهای باغ، داروخانه اورژانس فقط بخش اورژانس عدالتیان و داروخانه مرکزی، داروهای مورد نیاز بخشهای سوختگی و اتاقهای عمل را در اختیار آنها قرار میدهد.
دکتر حامدی خاطرنشان کرد: در طول شبانه روز، توزیع داروها در بخشهای مختلف بیمارستان، در ۶ نوبت و در ساعات ۹ صبح، ۱۲ ظهر، ۴ بعدازظهر، ۸ و ۱۲ شب و نیز ۴ صبح انجام میشود؛ بدین صورت که بخش ها، موظف هستند قبل از ساعت ذکر شده، داروی بیمار را در سیستم تا HIS درخواست نموده و همکاران داورخانه ها، ظرف زمان مشخص، داروها را به نام هر بیمار آماده و برای بخشها ارسال نمایند. این داروها با توجه به نسخه بیمار، به صورت نایلون دوز، یعنی قرار دادن داروهای بیمار در نایلون به نام هر بیمار به تفکیک، در اختیار مسئول بخش قرار میگیرد. واحد داروهای مخدر و تحت پروتکل، نیز مسئولیت توزیع و نظارت بر مصرف صحیح مخدر و داورهای خاصی مثل میزوپروستول در بخشها را به عهده دارند.