هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

فرایند تأمین، توزیع دارو و ملزومات پزشکی در مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع)

  • کد خبر: ۲۲۳۳۴۵
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۰
فرایند تأمین،  توزیع دارو و ملزومات پزشکی در مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع)
 مسئول فنی داروخانه‌های مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بیان اینکه تهیه دارو‌های مورد نیاز بیماران یکی از مراحل مهم فرایند درمان آنهاست، خدمات واحد تأمین، انبارش و توزیع دارو و ملزومات پزشکی این مجتمع را در راستای تحقق این امر مهم تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شکوه السادات حامدی، با اشاره به اینکه واحد تأمین، انبارش و توزیع دارو و ملزومات پزشکی مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع) دربردارنده‌ی بخش‌های انباره دارو و ملزومات مصرفی پزشکی، داروخانه ها، واحد مخدر و داور‌های تحت پروتکل و واحد اداری است اظهار کرد: واحد انباره داروخانه، مربوط به انبار دارو و سرم و بخش دیگر آن مربوط به انبار تجهیزات پزشکی مصرفی شامل اقلام عمومی و تخصصی همچون سرنگ، انواع سوند و کالای اندوسکوپی و کت لب ... می‌باشد.

وی افزود: انباره ها، دارو و لوازم پزشکی مورد نیاز داروخانه‌های مجتمع و نیز سرم و ملزومات پزشکی اتاق عمل را به صورت مستقیم در اختیار آنها قرار می‌دهند، اما بخش‌های بیمارستان، دارو‌ها و سرم موردنیاز خود را از داروخانه بیمارستان تهیه می‌کنند. همچنین واحد انباره،‌ها به صورت ماهانه، میزان و تعداد کسری و کمبود دارو‌ها و لوازم طبی مصرفی خود را ازسیستم HIS و داشبورد بیمارستان گزارش گرفته و با اعلام میزان کسری، به واحد تداکارت بیمارستان جهت تهیه اقدام می‌شود.

مسئول فنی داروخانه‌های مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع)، از دیگر فعالیت‌های این قسمت را، کنترل انقضای دارو‌های موجود در انبار و شناسایی اقلام مازاد در انبار‌ها عنوان و تصریح کرد: در صورت نزدیک شدن به زمان انقضاء دارو و افزایش کالا‌های مازاد بر نیاز بیمارستان، جهت پیشگیری از هدر رفت سرمایه بهداشتی و درمانی، آن دارو‌ها به سایر داروخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی و نیز داروخانه‌های برون دانشگاهی با دیگر ملزومات و دارو‌های پزشکی آنها مبادله می‌شود.

وی با بیان اینکه بخش دیگر واحد تأمین، انبارش و توزیع دارو مربوط به چهار داروخانه‌ای است که در مجتمع در حال فعالیت هستند افزود: داروخانه ساختمان ۶۱۰ تخت خوابی، ارائه دهنده خدمات و ملزومات دارویی و پزشکی در این ساختمان و ICU ها، داروخانه بخش داخلی، بخش دپارتمان زنان و مسمومین و دپارتمان داخلی و سایر بخش‌های باغ، داروخانه اورژانس فقط بخش اورژانس عدالتیان و داروخانه مرکزی، دارو‌های مورد نیاز بخش‌های سوختگی و اتاق‌های عمل را در اختیار آنها قرار می‌دهد.

دکتر حامدی خاطرنشان کرد: در طول شبانه روز، توزیع دارو‌ها در بخش‌های مختلف بیمارستان، در ۶ نوبت و در ساعات ۹ صبح، ۱۲ ظهر، ۴ بعدازظهر، ۸ و ۱۲ شب و نیز ۴ صبح انجام می‌شود؛ بدین صورت که بخش ها، موظف هستند قبل از ساعت ذکر شده، داروی بیمار را در سیستم تا HIS درخواست نموده و همکاران داورخانه ها، ظرف زمان مشخص، دارو‌ها را به نام هر بیمار آماده و برای بخش‌ها ارسال نمایند. این دارو‌ها با توجه به نسخه بیمار، به صورت نایلون دوز، یعنی قرار دادن دارو‌های بیمار در نایلون به نام هر بیمار به تفکیک، در اختیار مسئول بخش قرار می‌گیرد. واحد دارو‌های مخدر و تحت پروتکل، نیز مسئولیت توزیع و نظارت بر مصرف صحیح مخدر و داور‌های خاصی مثل میزوپروستول در بخش‌ها را به عهده دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->